Κλήρωση Phono stage ECHO

Reaction score
208
κ. Πετρόπουλε, λόγω απουσίας μου εκτός Αθηνών αυτή τη βδομάδα, μου είναι αδύνατο να παραλάβω το νέο
phono....συγνώμη για την ταλαιπωρία που προκάλεσα/προκαλώ...επιστρέφω καλώς εχόντων των πραγμάτων την
Παρασκευή το απόγευμα
και πάλι συγνώμη για την αναστάτωση

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Ρε τσιπη, πλήρωσε το κόστος για μία κούριερ να το πάρει από το μαγαζί να στο φέρει στην κυπρο και να το επιστρέψει κιόλας, σιγά τώρα! ;)

Σάκη, τα συγχαρητήριά μου για την κίνηση! :)
Ασε τον καλυτερα,γιατι θα μου τηλεφωνησει να του παω ΜΜ να ακουσει :p
Αυτος ειναι του LOMC :D

Reaction score
1.657
Θα με ενδιέφερε και εμένα να το δοκιμάσω και να συγκρίνω με άλλες μετατροπές βινυλίων σε ψηφιακή μορφή . Αν ανέβει φυσικά κανένα από τα phono stage Θεσσαλονίκη μεριά.

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.212
Δυο απο τα ατομα που εχουν δηλωσει συμμετοχη δεν εχουν ερθει να παραλαβουν σημαινει οτι αν υπαρχει καποιο κολλημα ας ενημερωσουν ωστε αν δεν μπορουν να ερθουν οι επομενοι .
Ευχαριστουμε πολυ
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Reaction score
5.878
Παρελαβα το phono εχθες το πρωι.

Η εμπειρια μου μικρη,αλλα θα κρινω την συσκευη βαση οσων Phono εχω ακουσει μεχρι στιγμης σε χαμηλη κατηγορια.

Το πικαπ μου ειναι ενα Sony PS-11 με κεφαλη Shure M92e,για το ειδος μουσικης που ακουω σε βινυλιο με καλυπτει.

Ξεχωρισα 4 δισκους οπου ειναι σε εγγραφη οι καλυτεροι που εχω και ξεκινησα την ακροαση τους.

John Fogerty - Centerfield
Rush - 2112
Deep Purple - The house of the blue light
Van Morrison - Wavelength

Στην ακροαση τωρα.

Το phono ειναι πολυ ησυχο,με αριστη στερεοφωνικη εικονα.
Οι φωνες ποιο καθαρες,και πριμα οπου δεν σε κουραζουν.Πολυ καλο διαχωρισμο οργανων.
Πολυ καλο gain οπου και σε χαμηλες εντασεις ακουγεται πεντακαθαρο.

Αυτο που με ενθουσιασε ειναι το χαμηλο του. Καθαρο και σφιχτο. Ειδικα στους Rush τα τυμπανα ηταν το κατι αλλο.

Η συσκευη του Κ.Σακη με ενθουσιασε παρα πολυ με τον ζεστο,γλυκο ηχο οπου βγαζει,και προσπαθησα να το εκμεταλλευτω οσο περισσοτερο μπορουσα για τον χρονο οπου ηταν στα χερια μου.

Δεν εχω να γραψω κατι παραπανω για το Phono. H συσκευη αξιζει τα χρηματα που ζηταει ανετα και την προτεινω προς αγορα.

Να πω οτι ειναι πολυ ομορφη κατασκευη απο κοντα.
Οι φωτο το αδικουν.

Θα ηθελα το led να μην βγαζει ματι,και να ειχε διακοπτη On-Off,ωστε να μην λειτουργει η συσκευη οταν δεν χρειαζεται.

Κ.Σακη συγχαρητηρια για την προσπαθεια σας!!

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.212
Γιαννη το κομματια αυτα που εχουν βγει εναι ντεμο και δεν ειναι η τελικη εκδοση Θελουμε να μαζεψουμε feedback απο τον κοσμο και μετα θα τελειοποιηθει η κανονικη τους εκδοση .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.212
Για οποιον ενδιαφερθει να αγορασει υπαρχουν διαθεσιμα κομματια και προς πωληση στην τιμη των 248 ευρω που περιλαμβανει και τον ΦΠΑ .

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.212
καλημερα σε ολους τα μελη georgarab και gonzo μπορουν να παραλαβουν οποτε θελουν !

Reaction score
1.391
Παρελαβα το phono εχθες το πρωι.

Η εμπειρια μου μικρη,αλλα θα κρινω την συσκευη βαση οσων Phono εχω ακουσει μεχρι στιγμης σε χαμηλη κατηγορια.

Το πικαπ μου ειναι ενα Sony PS-11 με κεφαλη Shure M92e,για το ειδος μουσικης που ακουω σε βινυλιο με καλυπτει.

Ξεχωρισα 4 δισκους οπου ειναι σε εγγραφη οι καλυτεροι που εχω και ξεκινησα την ακροαση τους.

John Fogerty - Centerfield
Rush - 2112
Deep Purple - The house of the blue light
Van Morrison - Wavelength

Στην ακροαση τωρα.

Το phono ειναι πολυ ησυχο,με αριστη στερεοφωνικη εικονα.
Οι φωνες ποιο καθαρες,και πριμα οπου δεν σε κουραζουν.Πολυ καλο διαχωρισμο οργανων.
Πολυ καλο gain οπου και σε χαμηλες εντασεις ακουγεται πεντακαθαρο.

Αυτο που με ενθουσιασε ειναι το χαμηλο του. Καθαρο και σφιχτο. Ειδικα στους Rush τα τυμπανα ηταν το κατι αλλο.

Η συσκευη του Κ.Σακη με ενθουσιασε παρα πολυ με τον ζεστο,γλυκο ηχο οπου βγαζει,και προσπαθησα να το εκμεταλλευτω οσο περισσοτερο μπορουσα για τον χρονο οπου ηταν στα χερια μου.

Δεν εχω να γραψω κατι παραπανω για το Phono. H συσκευη αξιζει τα χρηματα που ζηταει ανετα και την προτεινω προς αγορα.

Να πω οτι ειναι πολυ ομορφη κατασκευη απο κοντα.
Οι φωτο το αδικουν.

Θα ηθελα το led να μην βγαζει ματι,και να ειχε διακοπτη On-Off,ωστε να μην λειτουργει η συσκευη οταν δεν χρειαζεται.

Κ.Σακη συγχαρητηρια για την προσπαθεια σας!!
ακριβως τα ιδια ακουσα και εγω...

πικαπ
thorens td160-tp16- shure97xe
thorens td160 super- sme 3009- ortofon bronze
phono bluenote και dact

κάλο gain
ησυχο
στενη εικόνα αλλά πολύ καλά εστιασμένη και με καλο βαθος
laid back χαρακτήρας
καλά σώματα σε ολο το φασμα
πολυ ξεκούραστο ,για πολλές ωρες ακρόασης
στρογγυλο ψηλα , χωρις να σου λειπει κατι
μεσαιες πολυ καλες , υπολείπονται λιγο σε διαύγεια
χαμηλά κατεβαίνει αρκετα μα δεν ειναι τόσο διακριτό κ ελεγχόμενο
ειναι ομορφο αν και θα ηθελα ποδαρακια , και το led μπλε

ολα αυτα σε σχεση με το bluenote phono1

σίγουρα η συσκευή αξιζει τα χρήματα που ζητάει και συγχαρητήρια στον κ. Σάκη για το ολο εγχείρημα
εγώ το απόλαυσα

ακουσα τα ..

Attachments

Last edited:

Reaction score
455
καλημερα σε ολους τα μελη georgarab και gonzo μπορουν να παραλαβουν οποτε θελουν !
Καλησπερα,
υπαρχει δυνατότητα για αποστολη στην επαρχία με τα έξοδα
να επιβαρύνουν τον παραλήπτη?

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.212
Φυσικα δεν υπαρχει κανενα θεμα κανε ενα pm με τα προσωπικα σου στοιχεια και θα το στειλουμε με κουριερ .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.454
Ασε τον καλυτερα,γιατι θα μου τηλεφωνησει να του παω ΜΜ να ακουσει :p
Αυτος ειναι του LOMC :D
Ποια ΜΜ και βλακείες ρε, MC και τα μυαλά στα κάγκελα!!!:D:dance2::D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads