PURETONE
Ένα σκέτο "Π"
- Reaction score
- 4.017
Αυτο λεω, θα χρειαστουμε ΜΜ να ακουσουμε το phono του Σακη.Λες να το ακουσουμε οταν τελειωσουν ολοι?Ποια ΜΜ και βλακείες ρε, MC και τα μυαλά στα κάγκελα!!!![]()
Αυτο λεω, θα χρειαστουμε ΜΜ να ακουσουμε το phono του Σακη.Λες να το ακουσουμε οταν τελειωσουν ολοι?Ποια ΜΜ και βλακείες ρε, MC και τα μυαλά στα κάγκελα!!!![]()
Μέσα! Μοιραζόμαστε τα μεταφορικά και κανονίζουμε ακρόαση σπίτι σου που έχεις στημένες ΜΜ.Αυτο λεω, θα χρειαστουμε ΜΜ να ακουσουμε το phono του Σακη.Λες να το ακουσουμε οταν τελειωσουν ολοι?
OKΜέσα! Μοιραζόμαστε τα μεταφορικά και κανονίζουμε ακρόαση σπίτι σου που έχεις στημένες ΜΜ.
Φυσικα δεν υπαρχει κανενα θεμα κανε ενα pm με τα προσωπικα σου στοιχεια και θα το στειλουμε με κουριερ .
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
Αυτο λεω, θα χρειαστουμε ΜΜ να ακουσουμε το phono του Σακη.Λες να το ακουσουμε οταν τελειωσουν ολοι?
Μέσα! Μοιραζόμαστε τα μεταφορικά και κανονίζουμε ακρόαση σπίτι σου που έχεις στημένες ΜΜ.
Σάκη, μπορείς να κάνεις μια ερώτηση στην ACS σχετικά με το κόστος αποστολής του phono στην Κύπρο (Λευκωσία); Αν είναι στείλε μου ένα pm με το κόστος.
καλο ειναι να το μεταφέρεις και εδώ...Τις εντυπώσεις μου από την ακρόαση του Echo Phono Stage προτίμησα να τις γράψω στο άλλο νήμα αφού εκείνο το νήμα αφορούσε το μηχάνημα και όχι την κλήρωση όπως αυτό εδώ.
Από το post #14 και μετά:
http://www.avsite.gr/forum/threads/a-phono-stage-story-or-history.153982/
Καλησπέρα, σας έστειλα pm με τα στοιχεία μου,Φυσικα δεν υπαρχει κανενα θεμα κανε ενα pm με τα προσωπικα σου στοιχεια και θα το στειλουμε με κουριερ .
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
Έχετε p.m.καλησπερα..
εχω ακομη το phono, και μετα απο συνενοηση , μπορει να το παρει απο μενα ο επομενος τυχερος ..
ειμαι στη νεα σμυρνη
ευχαριστώναι και εκει δεν εχουμε θεμα η αποστολη δικια μας και η επιστροφη δικια σου σε οτι αφορα τις χρεωσεις .
ναι και εκει δεν εχουμε θεμα η αποστολη δικια μας και η επιστροφη δικια σου σε οτι αφορα τις χρεωσεις .
Σάκη, για εμάς στο νησί, θα "παίξει" κάτι;Σάκη, μπορείς να κάνεις μια ερώτηση στην ACS σχετικά με το κόστος αποστολής του phono στην Κύπρο (Λευκωσία); Αν είναι στείλε μου ένα pm με το κόστος.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.