Κλήρωση Phono stage ECHO

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Ποια ΜΜ και βλακείες ρε, MC και τα μυαλά στα κάγκελα!!!:D:dance2::D
Αυτο λεω, θα χρειαστουμε ΜΜ να ακουσουμε το phono του Σακη.Λες να το ακουσουμε οταν τελειωσουν ολοι?

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.460
Αυτο λεω, θα χρειαστουμε ΜΜ να ακουσουμε το phono του Σακη.Λες να το ακουσουμε οταν τελειωσουν ολοι?
Μέσα! Μοιραζόμαστε τα μεταφορικά και κανονίζουμε ακρόαση σπίτι σου που έχεις στημένες ΜΜ.

wizzy

Reaction score
22.460
Φυσικα δεν υπαρχει κανενα θεμα κανε ενα pm με τα προσωπικα σου στοιχεια και θα το στειλουμε με κουριερ .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
Μέσα! Μοιραζόμαστε τα μεταφορικά και κανονίζουμε ακρόαση σπίτι σου που έχεις στημένες ΜΜ.
Σάκη, μπορείς να κάνεις μια ερώτηση στην ACS σχετικά με το κόστος αποστολής του phono στην Κύπρο (Λευκωσία); Αν είναι στείλε μου ένα pm με το κόστος.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
1.391
Τις εντυπώσεις μου από την ακρόαση του Echo Phono Stage προτίμησα να τις γράψω στο άλλο νήμα αφού εκείνο το νήμα αφορούσε το μηχάνημα και όχι την κλήρωση όπως αυτό εδώ.

Από το post #14 και μετά:

http://www.avsite.gr/forum/threads/a-phono-stage-story-or-history.153982/
καλο ειναι να το μεταφέρεις και εδώ...

Reaction score
443
Θέλω και εγω να δηλώσω συμμετοχή για ακρόαση.
Κ.Σάκη συγχαρητήρια και ευχαριστώ για την προσφορα.
[DOUBLEPOST=1480602086][/DOUBLEPOST]Θέλω και εγω να δηλώσω συμμετοχή για ακρόαση.
Κ.Σάκη συγχαρητήρια και ευχαριστώ για την προσφορα.

Reaction score
455
Φυσικα δεν υπαρχει κανενα θεμα κανε ενα pm με τα προσωπικα σου στοιχεια και θα το στειλουμε με κουριερ .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
Καλησπέρα, σας έστειλα pm με τα στοιχεία μου,
αλλα δεν πήρα κάποια απάντηση.

Reaction score
1.391
καλησπερα..
εχω ακομη το phono, και μετα απο συνενοηση , μπορει να το παρει απο μενα ο επομενος τυχερος ..
ειμαι στη νεα σμυρνη

Reaction score
1.657
Είχα δηλώσει κι εγώ συμμετοχή σε περίπτωση που ταξιδέψει κάποιο από τα μηχανάκια για Θεσσαλονίκη.
Εφόσον γίνεται με courier θα ήθελα να το ακούσω.(Με έξοδα δικά μου φυσικά το πήγαινε-έλα)
Να στείλω στοιχεία?

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.212
ναι και εκει δεν εχουμε θεμα η αποστολη δικια μας και η επιστροφη δικια σου σε οτι αφορα τις χρεωσεις .

wizzy

Reaction score
22.460
ναι και εκει δεν εχουμε θεμα η αποστολη δικια μας και η επιστροφη δικια σου σε οτι αφορα τις χρεωσεις .
Σάκη, μπορείς να κάνεις μια ερώτηση στην ACS σχετικά με το κόστος αποστολής του phono στην Κύπρο (Λευκωσία); Αν είναι στείλε μου ένα pm με το κόστος.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σάκη, για εμάς στο νησί, θα "παίξει" κάτι;

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.212
Δεν βλεπω τον λογο γιατι οχι ...απλα να εξετασουμε μια αποστολη η οποια να μην εχει καποια χρεωση ακριβη Να φανταστω απλο ταχυδρομειο ????

wizzy

Reaction score
22.460
Σάκη, για εμάς (μιλάω εκ μέρους και του PURETONE, εάν πω κάτι στο οποίο δεν συμφωνεί, ας με διορθώσει) προέχει η ασφάλεια της συσκευής κιη εξασφαλισμένη παράδοση. Το απλό ταχυδρομείο δεν εγγυάται ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Θα πρότεινα να ρωτήσεις στην ACS για αποστολή (στην Κύπρο, στη Λευκωσία) με χρέωση παραλήπτη και πες μου το κόστος. Εάν κριθεί υπερβολικό, θα αναζητήσουμε άλλες λύσεις.:)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508