Κλείνει η ΕΤ-1 ...!!!

Reaction score
4.909
Απάντηση: Κλείνει η ΕΤ-1 ...!!!

Αν το είχαμε και έκαναν όμως έλεγχο (όπως προβλέπει το αγγλικό σύστημα) και τα πρόστιμα έπεφταν βροχή, θα έβγαζαν και περισσότερα! :114:

(btw, σε δηλώσεις του ο Μόσιαλος είπε ότι κλείνει η ΕΤ1, σπορ+, σινέ+, Ραδιοτηλεόραση, αρκετοί περιφερειακοί σταθμοί, πομποί μεσαίων. Απέφυγε συστηματικά να απαντήσει γιατί κλείνει την ΕΤ1 πηγαίνοντας την κουβέντα στην web tv, διαδραστικές υπηρεσίες και άλλα λόγια να αγαπιώμαστε...)
Ελεγχο...σαν αυτόν για το κάπνισμα στα καφέ;
Μου την έδωσε πάντως με τα cinespor ...τα κλείνουν πριν καν προλάβω να τα δω στην τηλεόρασή μου...μόλις 5 χρονάκια και κάτι μετα που ξεκίνησαν! Τελικά με τις κρατικές υπηρεσίες είναι...όποιος προλάβει!

Reaction score
20.794

Αγγλικού τύπου έλεγχο, αυτός του καπνίσματος είναι χαβαλέ-έλεγχος...

Reaction score
4.909
Απάντηση: Re: Απάντηση: Κλείνει η ΕΤ-1 ...!!!

Για να "επιβάλεις" την πώληση ενός προϊόντος που υποτίθεται ότι περνιέται ως κοινωνικό αγαθό, πρέπει να είναι μιας συγκεκριμένης ποιότητας. Είναι ανοησία να συγκρίνουμε τα τέλη για την ΕΡΤ με τα τέλη στην Αγγλία και να μην συγκρίνουμε την ΕΤ1 με το BBC ή τα άλλα κανάλια εδώ και εκεί. Η επιβολή πληρωμής χωρίς να ενδιαφέρει κανέναν η ποιότητα του προγράμματος και τα ποσοστά τηλεθέασης, έφτιαξαν την TV της Μπίλιως και των λοιπών σαλαμέμπορων του εκάστοτε βολευτή. Η ΕΡΤ έγινε ένα εντελώς άχρηστο προϊόν. Για ποιοτική τηλεόραση στην Ελλάδα η πληρωμή είναι εκ των ων ουκ άνευ. Οι όποιοι συσχετισμοί λοιπόν είναι αφελείς, έωλοι, χωρίς αντίκρυσμα και χρησιμοποιούνται μόνο από κομματικούς οπαδούς. Ας είχα BBC και τα λοιπά κανάλια της Αγγλίας, ας είχα τον βασικό τους μισθό και θα πλήρωνα ευχαρίστως το προϊόν. Τώρα ποιόν να πληρώσω; Την συμμετοχή μας στην eurovision; Επιπλέον, ο μη διαχωρισμός του χαρατσιού της ΕΡΤ από ένα απαραίτητο κοινωνικό αγαθό όπως είναι το ρεύμα, είναι μια άκρως εκβιαστική τακτική που μόνο στην μπανανία των υπνωτισμένων μαϊμούδων θα μπορούσε να βρει εφαρμογή.

...
Δεν θα διαφωνήσω για την ανώτερη ποιότητα του BBC σε σχέση με την ΕΡΤ....όμως το BBC φτιάχνεται απο Αγγλους για Άγγλους και η ΕΡΤ απο Έλληνες για Έλληνες, με λίγα λόγια κάθε λαός έχει και την τηλεόραση που του αξίζει! Παρ όλα αυτά, αν αφαιρέσουμε τα αθλητικά, σε σύνολο χρονιάς απο το λίγο που βλέπω ελληνική τηλεόραση ίσως το 50% να το βλέπω στα κρατικά κανάλια (ειδήσεις βλέπω μόνο στην ΝΕΤ) και το υπόλοιπο 50% σε όλα τα υπόλοιπα κανάλια, έτσι κατα την προσωπική μου εκτίμηση η ΕΡΤ δεν είναι άχρηστο προιόν. Πολύ περισσότερα σκουπίδια βλέπω να υπάρχουν στα ιδιωτικά κανάλια, παρά στα κανάλια της ΕΡΤ.
Αυτό που με εκνευρίζει ανέκαθεν στα κρατικά είναι ότι πληρώνω "όλο το πακέτ"ο στην ΔΕΗ και ....δεν το έχω όλο, ενω αν ήμουν συνδρομητής σε ιδιωτική πλατφόρμα κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί!

Reaction score
4.909

Αγγλικού τύπου έλεγχο, αυτός του καπνίσματος είναι χαβαλέ-έλεγχος...
Αγγλικού τύπου έλεγχος απο Έλληνες ...δεν γίνεται!
Εδω και οι Γαλλοι (με σύστημα αντίστοιχο του Αγγλικού) έχουν σοβαρό πρόβλημα με την πληρωμή του ετήσιου τέλους για την κρατική τηλεόραση παρόλο που η κάθε τηλεόραση δηλώνεται στο κατάστημα αγοράς (...αλλά τα καταστήματα του Βελγίου πουλάνε περισσότερες τηλεοράσεις σε Γάλλους παρά σε Βέλγους!)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.504

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Απάντηση: Κλείνει η ΕΤ-1 ...!!!

Αρνούμαι να δεχτώ τη σχετική αλήθεια, ότι δηλαδή αφού γίνεται στην Αγγλία (π.χ.) είναι σωστό. Η σχετική αλήθεια είναι για όσους αδυνατούν να αντιληφθούν την απόλυτη (με την έννοια των απόλυτων αριθμών, τη μαθηματική έννοια). Και κάτι "άλλα" κάνουν στη Αγγλία που δεν τα βρίσκω καθόλου λογικά.

Υπήρξε επίσης ένα συντριπτικό επιχείρημα που σκοπίμως (;) παρακάμθηκε.
... Ας είχα BBC και τα λοιπά κανάλια της Αγγλίας, ας είχα τον βασικό τους μισθό και θα πλήρωνα ευχαρίστως το προϊόν ...
Μετά από αυτό οι συσχετισμοί περί ακριβότερου εκεί είναι απλώς φαιδρότητα. Και συμπληρώνω: όταν πληρώνω δεν θέλω διαφημίσεις. Το θεωρώ απάτη. :141:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Κλείνει η ΕΤ-1 ...!!!

Για να "επιβάλεις" την πώληση ενός προϊόντος που υποτίθεται ότι περνιέται ως κοινωνικό αγαθό, πρέπει να είναι μιας συγκεκριμένης ποιότητας. Είναι ανοησία να συγκρίνουμε τα τέλη για την ΕΡΤ με τα τέλη στην Αγγλία και να μην συγκρίνουμε την ΕΤ1 με το BBC ή τα άλλα κανάλια εδώ και εκεί. Η επιβολή πληρωμής χωρίς να ενδιαφέρει κανέναν η ποιότητα του προγράμματος και τα ποσοστά τηλεθέασης, έφτιαξαν την TV της Μπίλιως και των λοιπών σαλαμέμπορων του εκάστοτε βολευτή. Η ΕΡΤ έγινε ένα εντελώς άχρηστο προϊόν. Για ποιοτική τηλεόραση στην Ελλάδα η πληρωμή είναι εκ των ων ουκ άνευ. Οι όποιοι συσχετισμοί λοιπόν είναι αφελείς, έωλοι, χωρίς αντίκρυσμα και χρησιμοποιούνται μόνο από κομματικούς οπαδούς. Ας είχα BBC και τα λοιπά κανάλια της Αγγλίας, ας είχα τον βασικό τους μισθό και θα πλήρωνα ευχαρίστως το προϊόν. Τώρα ποιόν να πληρώσω; Την συμμετοχή μας στην eurovision; Επιπλέον, ο μη διαχωρισμός του χαρατσιού της ΕΡΤ από ένα απαραίτητο κοινωνικό αγαθό όπως είναι το ρεύμα, είναι μια άκρως εκβιαστική τακτική που μόνο στην μπανανία των υπνωτισμένων μαϊμούδων θα μπορούσε να βρει εφαρμογή.

...
+1000, ακόμα συζητάμε γιατί κλείνει η ΕΤ1, ενώ θα έπρεπε να συζητάμε γιατί εκβιαστικά να πληρώνουμε τους κομματόσκυλους να γλύφουν κοκκαλάκια? Βρε ουστ

Reaction score
4.237

Και ποιο το σκεπτικο του να κλεισει η ΕΤ-1 και οχι η ΕΤ-3 ας πουμε? Τι αντιπροσωπευει το καναλι αυτο και το συντηρουν?

Reaction score
0

50 ε λογαριασμος , 40 η ΕΤ , 10 το ρευμα . ΑΥΤΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙΙΙΙ

αντε να κλεινουν ολα τα ΕΤ μαζι , εξαλου αχρηστα ειναι

ΕΝΑΣ , μονο ΕΝΑΣ απο δω μεσα να πει ... "Ρε παιδια , μια φορα καθησα και ειδα μπαλετο , πατιναζ , η οτι αλλα τετοια βαζει "

Το θεμα "τηλεωραση " ειναι απλο .
Θες ντοκιματερ και ενδιαφερον εκπομπες ? ΣΚΑΙ
Θες ταινιες ? ΣΤΑΡ- ΜΕΓΑ
Θες σειρες ? ΜΕΓΑ - ΑΝΤ1
Θες βλακειαδα? ΑΛΤΕΡ

για αυτο μη λεμε περι ποιοτητας , αμα θελεις υπαρχει και στα ιδιοτηκα
Μια δευτερη οπτικη ειναι :
"φιλαρακο ? βλεπεις ΤΒ? "
η απαντιση πιθανον θα ειναι "λιγακι τα βραδυα καμια ταινια αμα πετυχω η κανα σειριαλ "

COMMON !! DO ME A FAVOR !!!!
η τηλεωραση πλεον πιστεω ειναι μοναχα ως απλα οθονη , χρειαζεσε απλα μια για να συνδεσεις την παιχνιδομηχανη ή το HTTPC η οτι αλλο τερας εχει ο καθενας στο σπιτι του . Και θα δεις / θα παιξεις μεσω αυτος . σπανια θα δεις "τηλεωραση"

Reaction score
4.909

Δεν νομίζω σε 50 ευρω λογαρισμό τα 40 να ήταν ΕΡΤ, μαλλον δημοτικά τελη ειναι τα πιο πολλά!
Και ....ναι δηλώνω ευθαρσώς ότι βλέπω τα κανάλια της ΕΡΤ πολύ περισσότερο απο τα ιδιωτικά και στην δουλειά μου η τηλεόραση ειναι μόνιμα ανοιχτή στην ΝΕΤ (ειδικά το πρωί την ακούω σαν ραδιόφωνο απο τον διπλάνό χώρο....)
Αν μειώσουν το προσωπικό, τους παράλογους μισθούς, τα παράλογα έξοδα (τύπου δικαιώματα ΟΣΦΠ) και καλύψουν την επαρχία σε όλα όπως το κέντρο δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνουν και να τους πληρώνω.
Τελος στο αυτοκίνητο ουσιαστικά μόνο η ΕΡΑ2 παίζει....

Reaction score
20.794

50 ε λογαριασμος , 40 η ΕΤ , 10 το ρευμα . ΑΥΤΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙΙΙΙ
Όχι βέβαια! Διάβασε πιο προσεκτικά τον λογαριασμό...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.659

Κακά τα ψέμματα αλλά η ΕΡΤ γενικώς είναι άλλη μια "εταιρία" όπου βολεύονται υπάλληλοι κομματόσκυλα και πληρώνει ο κοσμάκης τεράστιους μισθούς σε βολεμένους.
Δείτε την λίστα που είχε βγει στην δημοσιότητα.
Δείτε πόσοι σύμβουλοι και πόσοι διευθυντές υπάρχουν. Και πόσο προκλητικοί είναι οι μισθοί.
Η προσφορά της είναι μηδαμινή σε σχέση με τα χρήματα που σπαταλάει.
Όταν βγαίνουν στην δημοσιότητα κατάλογοι με μισθούς άνω των 100.000 € τον χρόνο για "διευθυντές" και "ειδικούς συμβούλους" δεν μπορώ να δεχτώ ότι η ΕΡΤ υπάρχει για να προσφέρει κοινωνικό έργο.
Με τα μονοφωνικά της προγράμματα και τα ακόμη και μέχρι τώρα 4:3 φορμά εικόνας.

Reaction score
1.844

Λογικό μου φαίνεται, έχουν να βολέψουν κόσμο και κοσμάκη ... :116:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.659

Φυσικά.
Περνάνε πολλοί για λίγο καιρό, παίρνουν τα λεφτουδάκια τους και φεύγουν.
Σκεφτείτε μόνο πόσοι γενικοί διευθυντές έχουν αλλάξει τόσα χρόνια.
Ας έκανα κι εγώ έναν χρόνο με τον μισθό τους και άλλο τίποτα δεν θα ήθελα.

Reaction score
777

Νομίζω οτι το θέμα της ΕΡΤ είναι αρκετά ευαίσθητο...
Κατα πρώτον το όλο θέμα "καρφώνει" το νέο έτος.Διαλύεται η πολυτέλεια ετσι ώστε να μήν κατεδαφιστεί η ανάγκη.Και τί είναι πολυτέλεια?Το τηλέφωνο και η τηλεόραση.Άρα ο κρατικός φορέας οφείλει να σπάσει την τηλεόραση ετσι ώστε να μήν κλείσει κανα σχολείο ή νοσοκομείο.Φυσικά υπάρχουν και άλλα είδη κρατικής πολυτέλειας που θα κατεδαφίσει το κράτος.Πραγματικά δέν ξέρω τί θα πιάσει.Ίσως τις μεταφορές?Ίσως τα πανεπιστήμια?Ίσως το στρατό?Κάπου θα κόψει ετσι ώστε στο τέλος να επιβιώσει μόνο η υγεία και η πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
Δεύτερον.Αν και δέν το άκουσα κάπου.Με μία τέτοια συρίκνωση θα εμφανιστεί ανάγκη για απολύσεις.Πρώτα οι συμβασιούχοι και μετά βλέπουμε.
Τρίτον...Δέν θα λυπηθώ ούτε δευτερόλεπτο τους κοπρίτες που είχαν διοικητικό πόστο και τους άλλους που ήταν χειριστές φωτοτυπικών.Θα λυπηθώ τους άξιους της ΕΡΤ που έστησαν το δίκτυο, τους αξιόλογους δημοσιογράφους και αυτούς που την αγάπησαν.
Τέταρτον.Δέν ξέρω τί επαφή έχετε με τα δρώμενα αυτής της χώρας.Προσωπικά έχω μία κάποια επαφή.Μπορεί λοιπόν ο μέσος Έλληνας να γουστάρει και να ξέρει τη lady gaga και το θέατρο να αποτελεί μία άγνωστη λέξη γι αυτόν.Παρ όλ αυτά η ΕΡΤ είναι ο μόνος φορέας που στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο υποστηρίζει τα παραπάνω. Ειδικά το ραδιόφωνο έχει τύπους που ξέρουν.Δέν ανοίγουν κάθε μέρα τα Αμερικάνικα τσάρτ μπας και μας πείσουν οτι γνωρίζουν.ΞΕΡΟΥΝ.Πώς το λένε.Σου βάζουν ρόκ μουσική στο τρίτο και παθαίνεις την πλάκα σου.Λές 'μα που τα βρίσκει ρε γαμώτο".
Φυσικά υπάρχει πληθώρα απο ενδιαφέροντα προγράμματα στην ΕΡΤ για το θέατρο, την Ελληνική παράδοση και την παγκόσμια κουλτούρα.
Καταλαβαίνω φυσικά οτι η μάζα γουστάρει το MTV και τη beyonce όπως και τις φιλο-οικολογικές(sic) πρωτοβουλίες του σκαι για να μαζεύει τα πατατάκια απο τις παραλίες.Όμως επειδή εγώ δέν γουστάρω τόσο και να ακούω απο playlist...ευχαριστώ...δέν θα πάρω.Ή μάλλον υποχρεωτικά θα πάρω.Απλά θα δώσω τα σέβη μου στους τόσο αξιόλογους δημοσιογράφους που στελέχωσαν την ΕΡΤ και απ όσο βλέπω θα ξηλωθούν δίνοντας τη θέση τους σε διαφημίσεις απο πατατάκια lays.

Σόρρυ που ίσως ξέφυγα.Απλά το βλέπω να κλείνει το μαγαζί και μου τη δίνει στα νεύρα.Αντί να ξηλώσουν τους αργόμισθους-ανύπρκτους διοικητικούς κλείνουν ένα δύο κανάλια...έτσι για να γουστάρουμε...

Reaction score
4

οι μόνες εκπομπές που αφορούν τον πολιτισμό - έστω και υποτυπώδους μορφής -είναι στη δημόσια τηλεόραση. οι λόγοι που αυτές οι εκπομπές έχουν χαμηλή τηλεθέαση είναι γι αυτό ακριβώς το λόγο.
Προβάλλουν πολιτισμό σε μια χώρα που είναι απολίτιστη.
Άρα πρέπει να σταματήσουν αυτές οι εκπομπές;...ασφαλώς όχι
Διότι είναι οι μόνες που δείχνουν στον ελληναρά που μετράει τον πολιτισμό του με τα κυβικά του,πως πέρα από τις μπουζουκερί, που επιμελώς προσκυνάει , υπάρχει και διαφορετική άποψη σε αυτή τη ζωή. Η οποία μπορεί να του φαίνεται ανοησία (πως να δεί ο ανόητος καλλιτεχνικό πατινάζ, αφού ούτε πατινάζ ξέρει ούτε καλλιτεχνικό ξέρει τι είναι) όμως είναι μια υπενθύμιση ότι υπάρχουν άνθρωποι που διαφέρουν από αυτόν.
και παρόλο που ο ελληναράς τους ειρωνεύεται (διότι ως γνωστόν όταν δεν κατανοεί κάτι το χλευάζει) δεν παύει να αποτελεί μια μικρή ελπίδα ότι κάποιοι , κάποια στιγμή, μπορεί να ξεφύγουν από το μαντρί και να ακολουθήσουν διαφορετικό μονοπάτι.
Όταν όμως καταργείς τα μονοπάτια καταργείς και τις επιλογές...και ασπάζεσαι τους μονόδρομους

βέβαια τώρα που είπα μονόδρομους ίσως θα ήταν καλύτερα να πουληθεί όλη η ΕΡΤ και τα λεφτά να δωθούν στο ΣΤΑΡ έτσι ώστε να πετύχει απολύτως και καθ'ολοκληρίαν....την αποβλάκωσή μας

άλλο αντεπιχείρημα είναι όμως ότι σε όλα τα φασιστικά καθεστώτα υπάρχουν φορείς επιφανειακής δημοκρατίας ώστε να τρώμε ευκολότερα το παραμύθι
ίσως η Ερτ να ήταν το δικό μας παραμύθι και άλλοθι πολιτισμού για να μην αγανακτήσουμε εντελώς και να έχουμε τη μακάρια ηλιθιότητα ότι δεν καταστράφηκαν όλα στη χώρα που γέννησε τον πολιτισμό.
Από την άλλη...ούτε εγώ βλέπω την ΕΡΤ! (έτσι,...για να χλευάσω τα γραφόμενά μου)

Reaction score
27.049

ΕΤΣΙ. ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ ΚΛΠ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΚΑΝΑΛΑ ΤΥΠΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ-ΠΑΝΙΑ ΚΛΠ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΘΟΝΙΑ.
ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Έτσι. Η Μπίλιω είναι διαχρονική. :441:
Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ@υνί χτενίζεται.

...

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Κλείνει η ΕΤ-1 ...!!!

Έτσι. Η Μπίλιω είναι διαχρονική ...
Υπάρχει λόγος σοβαρός:
Αν και αποφεύγει στις προσωπικές του στιγμές τους δημοσιογράφους, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης το πρωθυπουργικό ζεύγος έκανε μια εξαίρεση, αφού το συγκεκριμένο ζεύγος είναι φίλοι του από παλιά. Τα εξαιρετικά θαλασσινά εδέσματα γνωστής ταβέρνας πίσω από το Ολυμπιακό στάδιο απόλαυσαν ο Γιώργος Παπανδρέου με τη σύζυγό του, Άντα, παρέα με την Μπήλιω Τσουκαλά τον σύζυγό της Γιώργο Πίττα και μερικούς ακόμη φίλους. Γνωρίζουμε ότι το συγκεκριμένο στέκι που φημίζεται για τις εξαιρετικές καραβίδες του και το φρεσκότατο ψάρι, βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του πρωθυπουργικού ζευγαριού. Σημειώνουμε ότι ο κ. Πίττας είναι λάτρης της ελληνικής ταβέρνας και μάλιστα έχει γράψει ένα καταπληκτικό βιβλίο για την Αθηναϊκή ταβέρνα, αφού πρώτα μεταμορφώθηκε από μερακλής θαμώνας σε ερευνητή.
Κάνουν συχνά παρέα. Έχω κι' άλλο πιπεράτο :125: μισό να το βρω. :116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss