- Reaction score
- 27.049
Απάντηση: Κλείνει η ΕΤ-1 ...!!!
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΑΠΛΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ..........
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΑΠΛΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ..........
Όσο κακή και να είναι η συγκεκριμένη εκπομπή παραμένει κλάση ανώτερη απο τις αηδίες του mad και κάτι αντίστοιχων του mega.Έτσι. Η Μπίλιω είναι διαχρονική. :441:
Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ@υνί χτενίζεται.
...
δεν καταλαβαινω γιατι επειδη αρεση σε καποιους λιγους θα πρεπει να πληρωνουν και οι υπολοιποι.Δεν νομίζω σε 50 ευρω λογαρισμό τα 40 να ήταν ΕΡΤ, μαλλον δημοτικά τελη ειναι τα πιο πολλά!
Και ....ναι δηλώνω ευθαρσώς ότι βλέπω τα κανάλια της ΕΡΤ πολύ περισσότερο απο τα ιδιωτικά και στην δουλειά μου η τηλεόραση ειναι μόνιμα ανοιχτή στην ΝΕΤ (ειδικά το πρωί την ακούω σαν ραδιόφωνο απο τον διπλάνό χώρο....)
Αν μειώσουν το προσωπικό, τους παράλογους μισθούς, τα παράλογα έξοδα (τύπου δικαιώματα ΟΣΦΠ) και καλύψουν την επαρχία σε όλα όπως το κέντρο δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνουν και να τους πληρώνω.
Τελος στο αυτοκίνητο ουσιαστικά μόνο η ΕΡΑ2 παίζει....
Ενταξει, είναι κι αυτό μία άποψη, αλλά αν πάμε με την ίδια λογική και στις λοιπές παροχές του δημοσίου θα πρέπει να μην πληρώνουν για σχολεία όσοι δεν έχουν παιδιά, να μην πληρώνουν για νοσοκομεία όσοι...δεν έχουν παπούδες, να μην πληρώνουν για καταπολέμηση ναρκωτικών όσοι δεν έχουν χρήστες στην οικογένεια ή να μην πληρώνουν για αστυνομία όσοι δεν έχουν αστυνομικό τμήμα στο χωριό τους, ούτε να πληρώνουμε για επιδοτήσεις καραβιών άγονης γραμμής σε νησάκια που δεν έχουμε πάει ποτέ.δεν καταλαβαινω γιατι επειδη αρεση σε καποιους λιγους θα πρεπει να πληρωνουν και οι υπολοιποι.
ας βαλουν συνδρομη να βλεπη οποιος θελη αλλιως να κλεισουν ολα τα καναλια.
εγω την τηλεοραση την εχω μονο για οθονη.
και σκετο μονιτορ να ηταν το ιδιο θα μου εκανε.
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.Ενταξει, είναι κι αυτό μία άποψη, αλλά αν πάμε με την ίδια λογική και στις λοιπές παροχές του δημοσίου θα πρέπει να μην πληρώνουν για σχολεία όσοι δεν έχουν παιδιά, να μην πληρώνουν για νοσοκομεία όσοι...δεν έχουν παπούδες, να μην πληρώνουν για καταπολέμηση ναρκωτικών όσοι δεν έχουν χρήστες στην οικογένεια ή να μην πληρώνουν για αστυνομία όσοι δεν έχουν αστυνομικό τμήμα στο χωριό τους, ούτε να πληρώνουμε για επιδοτήσεις καραβιών άγονης γραμμής σε νησάκια που δεν έχουμε πάει ποτέ.
Δεν ξέρω χώρα που να μην έχει καθόλου δημόσια τηλεόραση μέχρι τώρα πάντως
Η Ουγκάντα έχει; Δεν μοιάζουμε σε τίποτα με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες του δυτικού κόσμου. Από την τηλεόραση πρέπει να ξεκινήσουμε;Δεν ξέρω χώρα που να μην έχει καθόλου δημόσια τηλεόραση μέχρι τώρα πάντως
Χωρες σαν την Ουγκάντα έχουν συνήθως...μόνο κρατική τηλεόραση!Η Ουγκάντα έχει; Δεν μοιάζουμε σε τίποτα με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες του δυτικού κόσμου. Από την τηλεόραση πρέπει να ξεκινήσουμε;
...
μα ολοι καποτε ημασταν παιδια και πηγαμε στο σχολειο. επισης ολοι καποτε πηγαμε η θα παμε στο νοσοκομειο,και παη λεγοντας.Ενταξει, είναι κι αυτό μία άποψη, αλλά αν πάμε με την ίδια λογική και στις λοιπές παροχές του δημοσίου θα πρέπει να μην πληρώνουν για σχολεία όσοι δεν έχουν παιδιά, να μην πληρώνουν για νοσοκομεία όσοι...δεν έχουν παπούδες, να μην πληρώνουν για καταπολέμηση ναρκωτικών όσοι δεν έχουν χρήστες στην οικογένεια ή να μην πληρώνουν για αστυνομία όσοι δεν έχουν αστυνομικό τμήμα στο χωριό τους, ούτε να πληρώνουμε για επιδοτήσεις καραβιών άγονης γραμμής σε νησάκια που δεν έχουμε πάει ποτέ.
Δεν ξέρω χώρα που να μην έχει καθόλου δημόσια τηλεόραση μέχρι τώρα πάντως
+1000... Αν δεν το έδειχνε η ΕΡΤ, να δω που θα τα βλέπαμε....Το μόνο που μ΄αρέσει π.χ. από το καλλιτεχνικό πατινάζ, είναι τα όμορφα κορμάκια με τα ωραία μπουτάκια που πατινάρουν στον πάγο και η φωνή του Αλέξη Κωστάλα.
ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΜΟΥ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.μα ολοι καποτε ημασταν παιδια και πηγαμε στο σχολειο. επισης ολοι καποτε πηγαμε η θα παμε στο νοσοκομειο,και παη λεγοντας.
ομως η κρατικη τηλεοραση δεν κατι το αναγκαιο αλλα ψυχαγωγικο.
και μαλλον περιτο για την συντριπτκη πλειοψηφια των πολιτων.
υ.γ.γιατι ξερεις αλλη χωρα να δουλευη κατω του 50% του πληθυσμου απο τους οποιους
το 50% μονο και αν να πληρωνη φορους και να προσπαθη να ξεπληρωση τετοια χρεη συντηρωντας
παραλληλα τους υπολοιπους;
και βεβαια ειμαστε αλληλοεξαρτωμενοι.ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΜΟΥ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΑΚΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΙ+ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΥΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ.
ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΕΘΑ ΑΛΛΗΛΟΕΞΑΡΤΟΜΕΝΟΙ, ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΒΕΡΕΣΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ" ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΗΣ? ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΕΠ ΑΥΤΟΥ?
Οχι....δυστυχώς δεν ξέρω άλλη τέτοια χώρα, απλά εφόσον πρέπει οπωσδήποτε να ξηλώσω κάποιες άχρηστες δημόσιες υπηρεσίες θα έκανα άλλη ιεράρχηση!μα ολοι καποτε ημασταν παιδια και πηγαμε στο σχολειο. επισης ολοι καποτε πηγαμε η θα παμε στο νοσοκομειο,και παη λεγοντας.
ομως η κρατικη τηλεοραση δεν κατι το αναγκαιο αλλα ψυχαγωγικο.
και μαλλον περιτο για την συντριπτκη πλειοψηφια των πολιτων.
υ.γ.γιατι ξερεις αλλη χωρα να δουλευη κατω του 50% του πληθυσμου απο τους οποιους
το 50% μονο και αν να πληρωνη φορους και να προσπαθη να ξεπληρωση τετοια χρεη συντηρωντας
παραλληλα τους υπολοιπους;