Κλείνει η ΕΤ-1 ...!!!

Reaction score
27.049
Απάντηση: Κλείνει η ΕΤ-1 ...!!!

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΑΠΛΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ..........

Reaction score
1.844

Το φελέκι μου πρέπει να το σβήσανε. Έλεγε το λοιπό πως όταν σπούδαζε εις Παρισίους είχε ιδιαίτερη αδυναμία στους bodybuilders και είχε γνωρίσει πολλούς, μερικούς μάλιστα ταυτόχρονα. :116:

Reaction score
777
Έτσι. Η Μπίλιω είναι διαχρονική. :441:
Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ@υνί χτενίζεται.

...
Όσο κακή και να είναι η συγκεκριμένη εκπομπή παραμένει κλάση ανώτερη απο τις αηδίες του mad και κάτι αντίστοιχων του mega.

Reaction score
27.049

ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ ΚΛΠ. ΟΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.659

Σαν την Αννίτα Πάνια και τους προσκεκλημένους της δεν υπάρχει τίποτε άλλο.
Το λίκνο του πολιτισμού.
Έχουν αναδειχθεί ταλέντα από αυτή την εκπομπή !!!!!
Πως λέμε παραολυμπιακοί....

Reaction score
1.772

Δεν νομίζω σε 50 ευρω λογαρισμό τα 40 να ήταν ΕΡΤ, μαλλον δημοτικά τελη ειναι τα πιο πολλά!
Και ....ναι δηλώνω ευθαρσώς ότι βλέπω τα κανάλια της ΕΡΤ πολύ περισσότερο απο τα ιδιωτικά και στην δουλειά μου η τηλεόραση ειναι μόνιμα ανοιχτή στην ΝΕΤ (ειδικά το πρωί την ακούω σαν ραδιόφωνο απο τον διπλάνό χώρο....)
Αν μειώσουν το προσωπικό, τους παράλογους μισθούς, τα παράλογα έξοδα (τύπου δικαιώματα ΟΣΦΠ) και καλύψουν την επαρχία σε όλα όπως το κέντρο δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνουν και να τους πληρώνω.
Τελος στο αυτοκίνητο ουσιαστικά μόνο η ΕΡΑ2 παίζει....
δεν καταλαβαινω γιατι επειδη αρεση σε καποιους λιγους θα πρεπει να πληρωνουν και οι υπολοιποι.

ας βαλουν συνδρομη να βλεπη οποιος θελη αλλιως να κλεισουν ολα τα καναλια.

εγω την τηλεοραση την εχω μονο για οθονη.

και σκετο μονιτορ να ηταν το ιδιο θα μου εκανε.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.659

Το μόνο που μ΄αρέσει π.χ. από το καλλιτεχνικό πατινάζ, είναι τα όμορφα κορμάκια με τα ωραία μπουτάκια που πατινάρουν στον πάγο και η φωνή του Αλέξη Κωστάλα.

Reaction score
4.909

δεν καταλαβαινω γιατι επειδη αρεση σε καποιους λιγους θα πρεπει να πληρωνουν και οι υπολοιποι.

ας βαλουν συνδρομη να βλεπη οποιος θελη αλλιως να κλεισουν ολα τα καναλια.

εγω την τηλεοραση την εχω μονο για οθονη.

και σκετο μονιτορ να ηταν το ιδιο θα μου εκανε.
Ενταξει, είναι κι αυτό μία άποψη, αλλά αν πάμε με την ίδια λογική και στις λοιπές παροχές του δημοσίου θα πρέπει να μην πληρώνουν για σχολεία όσοι δεν έχουν παιδιά, να μην πληρώνουν για νοσοκομεία όσοι...δεν έχουν παπούδες, να μην πληρώνουν για καταπολέμηση ναρκωτικών όσοι δεν έχουν χρήστες στην οικογένεια ή να μην πληρώνουν για αστυνομία όσοι δεν έχουν αστυνομικό τμήμα στο χωριό τους, ούτε να πληρώνουμε για επιδοτήσεις καραβιών άγονης γραμμής σε νησάκια που δεν έχουμε πάει ποτέ.
Δεν ξέρω χώρα που να μην έχει καθόλου δημόσια τηλεόραση μέχρι τώρα πάντως

Reaction score
27.049

Ενταξει, είναι κι αυτό μία άποψη, αλλά αν πάμε με την ίδια λογική και στις λοιπές παροχές του δημοσίου θα πρέπει να μην πληρώνουν για σχολεία όσοι δεν έχουν παιδιά, να μην πληρώνουν για νοσοκομεία όσοι...δεν έχουν παπούδες, να μην πληρώνουν για καταπολέμηση ναρκωτικών όσοι δεν έχουν χρήστες στην οικογένεια ή να μην πληρώνουν για αστυνομία όσοι δεν έχουν αστυνομικό τμήμα στο χωριό τους, ούτε να πληρώνουμε για επιδοτήσεις καραβιών άγονης γραμμής σε νησάκια που δεν έχουμε πάει ποτέ.
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Κλείνει η ΕΤ-1 ...!!!

Η Ουγκάντα έχει; Δεν μοιάζουμε σε τίποτα με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες του δυτικού κόσμου. Από την τηλεόραση πρέπει να ξεκινήσουμε;

...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Ουγκάντα...?? Είσαι σίγουρος?

THE CHANGING FACE OF THE NATIONAL BROADCASTER.
UBC today boasts of being one of the best media service providers in Uganda.
Our programmes both on television and radio continue to educate, inform and entertain. We now transmit to almost all parts of the country and at times even beyond our borders.

Not only has the national broadcaster obtained a new logo our catch phrase now boldly reads “UBC Uganda’s Most Preferred Network.”

In the years to come our public should expect UBC to grow from strength to strength whilst providing them with the best in media services.

http://ubconline.co.ug/about_us.php

Reaction score
4.909
Απάντηση: Re: Απάντηση: Κλείνει η ΕΤ-1 ...!!!

Η Ουγκάντα έχει; Δεν μοιάζουμε σε τίποτα με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες του δυτικού κόσμου. Από την τηλεόραση πρέπει να ξεκινήσουμε;

...
Χωρες σαν την Ουγκάντα έχουν συνήθως...μόνο κρατική τηλεόραση!

Reaction score
4.237
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κλείνει η ΕΤ-1 ...!!!

οπως εχω αναφερει παραπανω εαν δεν υπαρχει κοστος α κλεισει και αυριο η ΕΤ-1, ομως αληθεια ποσοι γνωριζουμε ποσο ειναι το χρεος των ιδιωτικων σταθμων προς το Κρατος?

Ας ειχαν τα @@@@δια να πανε και να ζητησουν τα λεφτα και απο τους σταθμους:
MEGA
ANT1
ALPHA
STAR
M.
902
EXTRA
SPORTTV
BLUE SKY
06
MAD TV
HIGH TV
CHANNEL 10
CHANNEL 9

Οι οποιοι χρωστανε δεκαδες εκατομυρια € στο Κρατος εκμεταλευοντας τις συχνοτητες χωρις να πληρωνουν τιποτα αλλακαι αποφευγοντας τις εισφορες στα ασφαλιστικα ταμεια!.

Reaction score
1.772

μα ολοι καποτε ημασταν παιδια και πηγαμε στο σχολειο. επισης ολοι καποτε πηγαμε η θα παμε στο νοσοκομειο,και παη λεγοντας.

ομως η κρατικη τηλεοραση δεν κατι το αναγκαιο αλλα ψυχαγωγικο.

και μαλλον περιτο για την συντριπτκη πλειοψηφια των πολιτων.

υ.γ.γιατι ξερεις αλλη χωρα να δουλευη κατω του 50% του πληθυσμου απο τους οποιους

το 50% μονο και αν να πληρωνη φορους και να προσπαθη να ξεπληρωση τετοια χρεη συντηρωντας

παραλληλα τους υπολοιπους;

Reaction score
4

Το μόνο που μ΄αρέσει π.χ. από το καλλιτεχνικό πατινάζ, είναι τα όμορφα κορμάκια με τα ωραία μπουτάκια που πατινάρουν στον πάγο και η φωνή του Αλέξη Κωστάλα.
+1000... Αν δεν το έδειχνε η ΕΡΤ, να δω που θα τα βλέπαμε....

Reaction score
27.049

μα ολοι καποτε ημασταν παιδια και πηγαμε στο σχολειο. επισης ολοι καποτε πηγαμε η θα παμε στο νοσοκομειο,και παη λεγοντας.

υ.γ.γιατι ξερεις αλλη χωρα να δουλευη κατω του 50% του πληθυσμου απο τους οποιους

το 50% μονο και αν να πληρωνη φορους και να προσπαθη να ξεπληρωση τετοια χρεη συντηρωντας

ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΜΟΥ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΑΚΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΙ+ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΥΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ.
ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΕΘΑ ΑΛΛΗΛΟΕΞΑΡΤΟΜΕΝΟΙ, ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΒΕΡΕΣΕ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ" ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΗΣ? ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΕΠ ΑΥΤΟΥ?

Reaction score
1.772

ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΜΟΥ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΑΚΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΙ+ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΥΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ.
ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΕΘΑ ΑΛΛΗΛΟΕΞΑΡΤΟΜΕΝΟΙ, ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΒΕΡΕΣΕ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ" ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΗΣ? ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΕΠ ΑΥΤΟΥ?
και βεβαια ειμαστε αλληλοεξαρτωμενοι.

που ειδες να γραφω εγω το αντιθετο;

τους δημοσιους υπαλληλους τους λογαριαζω σε αυτους που δουλευουν και πληρωνουν φορους.

οριστε και σφυγμομετρηση.

http://www.pagkaki.gr/index.php/tv/tv/2010-06-17-08-00-29/365-agb-week-channel-ratings

η αληθεια ειναι οτι περιμενα μικροτερα νουμερα.

τελικα αν γινονταν τα 3 καναλια ενα και γινονταν μια εξυγιανση ισως να εβγαζαν και κερδη.

Reaction score
4.909

Οχι....δυστυχώς δεν ξέρω άλλη τέτοια χώρα, απλά εφόσον πρέπει οπωσδήποτε να ξηλώσω κάποιες άχρηστες δημόσιες υπηρεσίες θα έκανα άλλη ιεράρχηση!

Reaction score
1.772

μα το σχολιο μου ηθελε να δειξη ακριβως το αντιθετο.

περισσοτεροι θα επρεπε να δουλευουν και πολλοι περισσοτεροι να πληρωνουν φορους

ωστε να μην χρειαζεται να ξηλωσουμε "αχρηστες" δημοσιες υπηρεσιες.

για να μην πω οτι σχεδον καμοια δημοσια υπηρεσια δεν θα επρεπε να εμφανιζη ζημιες.

η ιεραρχηση ειναι διαφορετικη για τον καθενα μας οποτε δεν βγαινη πουθενα.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508