Κοπή Πίττας του avsite.gr στις 13/2

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Την Κυριακή 13/2 στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η κοπή πίττας του avsite.gr στον χώρο της ΗχοΕκφρασης.

Φυσικά είναι καλεσμένοι όλα τα μέλη του forum μας μαζί με τις οικογένειές τους.

Θα ήθελα να δηλώσετε έγκαιρα την συμμετοχή σας μόνο και μόνο για να κανονίσουμε πόσα... κιλά πίττα θα χρειαστούμε.

Θα υπάρξει και μια έκπληξη για τον τυχερό που θα βρει το φλουρί! :D

Χρήστος Ακρατόπουλος

Reaction score
14
Εγω θα είμαι μέσα εκτός απροόπτου μαζί με τη γυναίκα μου και τη....φίλη που ξέρετε!!!.

Μόνο που θα ήθελα να μου στείλετε σε μύνημα το πως θα έρθω εκεί.

Reaction score
1
Εκείνες τις ημέρες, δυστυχώς θα είμαι Γερμανία. Κρατήστε μου όμως κανένα κομματάκι από την πίτα, έτσι για το καλό.

Τώρα θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις:

1) Η πίτα θα έχει φλουρί;

2) Αν έχει φλουρί, ποιο θα είναι το δώρο;

3) Αν το δώρο θα είναι κανένα καλό μηχανάκι, τότε να ενημερώσετε τον Νίκο τον Γκιόνη να μου κρατάει το φλουρί και να το προσέχει σαν κόρη οφθαλμού, μέχρι να επιστρέψω.

4) Τέλος, αν το δώρο θα είναι κάτι σαν αυτό...

τότε θα ήθελα να το ξέρω όσο γίνεται νωρίτερα, μήπως και δεν πάω τελικά. Εεε που να τρέχεις τώρα μες τα κρύα εεε;;;[/img]

Reaction score
0
Αν το δώρο είναι αυτό που υπαινίσσεται ο Γιάννης καλύτερα να μην έρθει κάνεις και αφήστε μονό μου με την πίπα sorry πίτα ήθελα να πω... count one please…

Reaction score
7
Εγω θα είμαι μέσα εκτός απροόπτου μαζί με τη γυναίκα μου και τη....φίλη που ξέρετε!!!.

Μόνο που θα ήθελα να μου στείλετε σε μύνημα το πως θα έρθω εκεί.

Θελεις να περιλαμβανει ολη τη διαδρομη απο την Πατρα ως εκει ή μονο οι συντεταγμενες σου κανουν?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Καντε τα καλαμπουρακια σας, δεν λεω , αλλα διπλα ας δηλωνετε και τις συμμετοχες σας για να υπολογισουμε τελικα :wink:

Reaction score
7
Μεσα ειμαι
Υπολογιστε 1 μεγαλη προσωπικοτητα.
(μποορει και με τη γυναικα, 2-3 στενα παρακατω μενει, αλλα δεν τρωει και πολυ, οποτε.... :wink: )

ΑΚ... εγιαννες?

Reaction score
7
Πιθανόν να εμφαιστώ και εγώ.Τελειώνω την εξεταστική την Παρασκευή και μάλλον θα φύγω αυθημερόν.Οπότε πιθανότατα να είμαι εκεί.Πείτε όμως που είναι γιατί πρέπει να δω και πώς θα έρθω άμα έρθω...

Reaction score
7
Πιθανόν να εμφαιστώ και εγώ.Τελειώνω την εξεταστική την Παρασκευή και μάλλον θα φύγω αυθημερόν.Οπότε πιθανότατα να είμαι εκεί.Πείτε όμως που είναι γιατί πρέπει να δω και πώς θα έρθω άμα έρθω...
Απο Παρασκευη ως Κυριακη εχεις προλαβαινεις να ερθεις :mrgreen:

Τελικα σε ποιο Ηρακλειο μενεις και σε ποιο σπουδαζεις ? :?

Φροντισε να ερθεις να γνωριστουμε και απο κοντα ολοι, επειδη εχεις μπει και δυναμικα στα post. Ride on.

Οσο για τη μεταφορα βολευει το ΜΕΤΡΟ, σταση Νεος Κοσμος.

Reaction score
0
(Νεο μελος εδω)... αν και θα δουλευω υπερωρια εκεινο το βραδι πιστευω να προλαβω να ερθω για την πιτα γιατι το δωρο σιγουρα θα το κερδισω χαχαχα :)
για τυχον ακυρωση θα σας ενημερωσω συντομα...

V

VIDEOMIX

Guest
Θα έρθω και εγω, διοτι χωρίς φωτογράφο μπορείτε;;;;; :lol:
Α, τι δώρο έχει ο τυχερός; Καναν "optoma" ας πούμε;;; :roll:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members