Κοπή Πίττας του avsite.gr στις 13/2

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Ανδρεα εγραψα τον λογο που ενω θα ηθελα να ερθω για να γνωρισω και τα μελη απο κοντα δεν μπορω.....αλλα μετα απο λιγο μετανιωσα που το εγραψα και το εκανα edit (επρεπε ομως να γραψω κατι για να παρει την αλλαγη και εγραψα αυτο).Θα δημιουργουσε κακες εντυπωσεις και ισως χαλουσε και την καλη διαθεση των μελων που δηλωσαν επιθυμια να βρισκονται στην εκδηλωση.Ισως καποια στιγμη με ενα προσωπικο μηνυμα σου εξηγησω.Σαφως δεν εχει να κανει με κανενα μελος ή την διαχειριση φυσικα.

Reaction score
14
:roll: :roll: :roll: :roll: Δεν φταίνε τα μέλη - Δεν φταίει η διαχείριση - :roll: Τις πταίει...? :?: :?:

Reaction score
49
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Έμαθα χθες και το δώρο-έκπληξη για όποιον βρει το τυχερό φλουρί, και άρχισα ήδη τα βουντού για να μου πέσει...

Ό,τι και να κάνεις, το φλουρί θα πέσει σε μένα!!
Λογικό άλλωστε!
ΘΑ ΦΑΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΤΑ!!!! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(τα κεφαλαία είναι για να προλάβω τον Ανδρεάδη!!)

Τάσο γιατί "την κάνεις"? :?

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Κρατήστε μου θέση παρακαλώ μετα της συζήγου.
Εκτός και να λείπω εκτός Αθηνών αλλά και πάλι θα κάνω το αδύνατον-δυνατό για να έρθουμε!

V

VIDEOMIX

Guest
Προσοχή. Θα έρθω και εγώ. (βλέπε 10 δώρα σε μεγάλο κατάστημα πριν λίγο καιρό και ενα σκούτερ 100άρι YAMAHA, στέλνωντας ενα SMS πριν 2 μήνες σε μια μεγάλη εταιρία "ζελέ" για μαλλιά..) :roll:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Προσοχή. Θα έρθω και εγώ. (βλέπε 10 δώρα σε μεγάλο κατάστημα πριν λίγο καιρό και ενα σκούτερ 100άρι YAMAHA, στέλνωντας ενα SMS πριν 2 μήνες σε μια μεγάλη εταιρία "ζελέ" για μαλλιά..) :roll:
Σε βρίσκω αρκετά δυνατό!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μολις επεστρεψα απο ενα...εμ...ακρως επαγγελματικο ραντεβου και με την ευκαιρια κανονισα και τον χωρο που θα μας φιλοξενησει.
Θα σας τα ανακοινωσει ο Γενικος αυριο.
Εγω θα περιμενω λιγο ακομα να φυγουν...ε....oi ευωδιες απο το αυστηροτατο επαγγελματικο ραντεβου διοτι εαν παω να κοιμηθω ετσι....μαλλον θα κοιμηθω εξω στο χιονι τελικα :oops:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
.... PAGE!

Κηφισίας 10-12 Παράδεισος Αμαρουσίου στο Εμπορικό Κέντρο ΑGORA.

Εκεί που στεγάζεται ο ΑΝΤ1 αλλά και το γνωστό σε πολλούς La Notte. Μάλιστα το PAGE είναι ακριβώς δίπλα στην είσοδο του La Notte.

Είναι ένας πολύ ζεστός χώρος τον οποίο θα έχουμε αποκλειστικά στην διάθεσή μας το απόγευμα της Κυριακής.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους και όλες στις 18:00 την Κυριακή 13/2/2005 στο PAGE για την κοπή της πίτας του avsite!

V

VIDEOMIX

Guest
Eπιτέλους και ενα μέρος που με βολεύει. :D   Διοτι ο Ανδρέας με έχει κάνει μαραθωνοδρόμο. 8)   Niκos S3, σου θυμίζει τίποτα το μέρος;;;;;;;;;;;;;;; :p

Reaction score
457
nice...:)
Σάκη μου θυμίζει τα meetings λίγο πιο πάνω...καθώς και τα τρελά γαρύφαλλα που έχω πετάξει στο LaNotte...:)

Reaction score
49
Όποιος κάτσει πόρτα να ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ στο Θάνο να μπει μέσα, και αν μπει ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΙΤΑΣ!!!
Σιγά μην τον αφήσουμε να πάρει το δώρο!! :twisted: :twisted: :twisted:

Reaction score
49
VIDEOMIX said:
Γιάννη, θα μεταμφιεστώ και θά'ρθω. :roll:
Χα,χα......
Έρχεται και καρναβάλι!!!

Όσοι έρχονται μεταμφιεσμένοι, δώρο θα παίρνουν μια στολή του Ζορό!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa