Κοπή Πίττας του avsite.gr στις 13/2

Reaction score
152
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ...
ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ(Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΜΕ ΤΡΑΙΝΟ) ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ........
ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Reaction score
49
Μέσα, μέσααααααα..............!!! :p :p :p
Λογικά με την σύζυγο (εκτός απροόπτου......)

Θα σκάσουμε μύτη με τον Μιχάλη!! :twisted:

Χρήστο, γράψε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την ακριβή διεύθυνση της Ηχοέκφρασης για να ξέρουμε πως θα κινηθούμε! :roll: :wink:

Reaction score
0
Γιωργο

Μαλλον Μεσα αλλα για λιγο

Κυριε Γενικε εχω γεννεθλια την ιδια ημερα και ωρα

δηλαδη 13-02-1964

αλλα θα την κοπανισω για λιγο

chris pavlou

Reaction score
7
Πιθανόν να εμφαιστώ και εγώ.Τελειώνω την εξεταστική την Παρασκευή και μάλλον θα φύγω αυθημερόν.Οπότε πιθανότατα να είμαι εκεί.Πείτε όμως που είναι γιατί πρέπει να δω και πώς θα έρθω άμα έρθω...
Απο Παρασκευη ως Κυριακη εχεις προλαβαινεις να ερθεις :mrgreen:

Τελικα σε ποιο Ηρακλειο μενεις και σε ποιο σπουδαζεις ? :?

Φροντισε να ερθεις να γνωριστουμε και απο κοντα ολοι, επειδη εχεις μπει και δυναμικα στα post. Ride on.

Οσο για τη μεταφορα βολευει το ΜΕΤΡΟ, σταση Νεος Κοσμος.
Αθήνα μένω Κρήτη σπουδάζω.Αν και είναι λίγο δύσκολη αποστολή καθότι τα οικονομικά είναι νταουνιασμένα τελικά το πιθανότερο είναι να με δείτε...Απλά αν τελικά όντως έρθω όσο θα είμαι αθήνα θα χρειαστώ ένα τηλ.σε περίπτωση που χαθώ...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μιλώντας με τον Αντρέα χθες μου εξέφρασε την επιθυμία να μην γίνει η κοπή της πίττας στην Ηχοέκφραση για ευνόητους λόγους.

Η Ηχοέκφραση μας έχει εξυπηρετήσει πάρα πολλές φορές προσφέροντάς μας τον εξειδικευμένο χώρο που έχει για τις παρουσιάσεις και τα συγκριτικά που έχουμε διοργανώσει. Οι ευχαριστίες μας είναι ίσως το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε εμείς απέναντι σε μια τόσο μεγάλη προσφορά.

Όμως και ο ίδιος ο Αντρέας και νομίζω τα περισσότερα μέλη του avsite δεν θα ήθελαν επουδενί να θεωρηθεί ότι αυτό το forum είναι άμεσα συνδεδεμένο με το συγκεκριμένο κατάστημα του χώρου.

Ειδικά λοιπόν για την κοπή πίττας συμφωνώ και εγώ με τον Αντρέα ότι θα πρέπει να επιλεγεί ένα ς άλλος χώρος.

Σήμερα ή αύριο το πολύ θα έχει κλειστεί μια αίθουσα όπου θα κόψουμε την πίττα. Θα ενημερωθείτε για την διεύθυνση άμεσα μαζί με αναλυτικές πληροφορίες . Νομίζω ότι η αλλαγή χώρου δεν θα επηρεάσει τις συμμετοχές.

Θα δώσω και το τηλ. μου για όσους θα θελήσουν περισσότερες πληροφορίες... πλοήγησης!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
...

Πολύ σωστή σκέψη Χρήστο...

Υπάρχει η πιθανότητα να μην μπορέσω να έρθω. Θα το προσπαθήσω φυσικά.

Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω να μου κρατήσετε ένα κομάτι πίτας
ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μαριε, ισως εγω η ο Χρηστος μπορουμε να σε παρουμε κατεβαινοντας.
Το καταστημα θα ειναι κοντα στο κεντρο.

Τασο, τι σημαινει το ***** ? :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa