Κοπή Πίττας του avsite.gr στις 13/2

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
To φλουρί φυσικά και υπάρχει και ούτε εγώ δεν θα ξέρω που θα βρίσκετε...'

Όσον αφορά στις ηλικίες νομίζω ότι όσοι είμαστε στην δεκαετία των 30 είμαστε οι πιο τυχεροί από όλους!

Είμαστε ΚΑΙ ΩΡΙΜΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!

Καμμία άλλη δεκαετία δεν μπορεί να το ισχυριστεί!

Reaction score
14
Ωριμοι για να απολαμβάνουμε...
Νέοι για να δημιουργούμε...
Εμπειροι για να...προσφέρουμε ;)

V

VIDEOMIX

Guest
Λοιπόν, ανακεφαλαίωση. Αύριο στις 6 το απόγευμα, στο PAGE που ειναι στο εμπορικό κέντρο "AGORA" επι της Λ.Κηφισίας (10-12, ύψος παράδεισου Αμαρουσίου), με περίπου 20+ άτομα και με μεγάλο δώρο έκπληξη σε αυτόν που θα βρεί το φλουρί της πρωτοχρονιάττικης βασιλόπιττας του AVsite. :wink:

Reaction score
49
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Θανο, φερε εσυ ξαδερφη και φιλη, φροντισε να ειναι Α΄ διαλογης, και εγω με τον γενικο κανονιζουμε να σου πεσει το φλουρι.
Και αναρωτιόμουν, τι δουλειά έχει το Superfast στην κορυφή του Παναχαϊκού!!! :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Τελικά δεν θα μπορέσω να παρεβρεθώ μιας που είμαι άσχημα γριπωμένος στο κρεββάτι του πόνου, με πυρετό. Όυτε καν σκέφτομαι να κάνω ταξίδι σε τέτοια κατάσταση...

Reaction score
0
Ένα κρυολόγημα που με ταλαιπωρεί από την Παρασκευή μάλλον θα με κράτηση μακριά (θα δούμε το επόμενο δίωρο...) Κάλα να περάσετε...

Reaction score
0
Ανδρεα κρατησα την υποσχεση μου , εγινα και εγω μελος , και ηθελα να πω δημοσια οτι μια χαρα περασαμε στο PAGE , να'σται καλα παιδια παντα τετοια :)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa