- Reaction score
- 7
Αν υπαρχουν γυναικες ελευθερες (ή ασυνοδευτες) θα ερθω μονος, αλλιως μπορει να εχω και παρεα (αν δεν εχει διαβασμα)
....άστην να διαβάσει, εξάλλου τη Δευτέρα ξεκινάει και το προνήπιο και πρέπει να είναι....διαβασμένη.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Αν υπαρχουν γυναικες ελευθερες (ή ασυνοδευτες) θα ερθω μονος, αλλιως μπορει να εχω και παρεα (αν δεν εχει διαβασμα)
Και μόνο το ότι θα κάνεις κάποιους να νιώσουν σαν θηρία σε κλουβί (δίπλα στις γυναίκες τους...)Χμμμ..... τι να κάνω τώρα;;;;;;
Και μετά λες τον άλλον πιπινατζή..........Αν υπαρχουν γυναικες ελευθερες (ή ασυνοδευτες) θα ερθω μονος, αλλιως μπορει να εχω και παρεα (αν δεν εχει διαβασμα)
Πως ξεκινάει μια συνταγή στον Αλβανικό Τσελεμεντέ?και Τσελεμεντές ο Γενικός...
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ :?:και Τσελεμεντές ο Γενικός...
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ :?:και Τσελεμεντές ο Γενικός...
Το φλουρί δεν βλέπω... :evil:Πάντως η Βασιλόπιττα αρχίζει και ετοιμάζεται...
Έχω πάρει αυγά, βούτυρο, αλεύρι, κλπ...
Μόλις τώρα τους το ξανάπα. 90% Ο.Κ. Η μια ειναι free για όσους ενδιαφέρωνται.Και μόνο το ότι θα κάνεις κάποιους να νιώσουν σαν θηρία σε κλουβί (δίπλα στις γυναίκες τους...)Χμμμ..... τι να κάνω τώρα;;;;;;αξίζει να τις φέρεις!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
σε ποιους αναφέρετε άραγε ο Γιάννης???Θάνο, μην τους το λες έτσι απότομα, γιατί οι πορνόγεροι εδώ μέσα θα τροχίζουν.........τις μασέλες τους!!!!
Ο αλλος ομως κοντευει τα 40 ή τα 50 (αναλογα για ποιον λεςΚαι μετά λες τον άλλον πιπινατζή..........Αν υπαρχουν γυναικες ελευθερες (ή ασυνοδευτες) θα ερθω μονος, αλλιως μπορει να εχω και παρεα (αν δεν εχει διαβασμα)
Θες και εσύ τις γυναίκες με τα.........ούλα τους!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: