Κοπή Πίττας του avsite.gr στις 13/2

Reaction score
14
Αν υπαρχουν γυναικες ελευθερες (ή ασυνοδευτες) θα ερθω μονος, αλλιως μπορει να εχω και παρεα (αν δεν εχει διαβασμα)
....άστην να διαβάσει, εξάλλου τη Δευτέρα ξεκινάει και το προνήπιο και πρέπει να είναι....διαβασμένη.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Reaction score
7
Παιδιά δυστυχώς δεν θα παραβρεθώ λόγω υποχρεώσεων.Αρσίζουμε Δευτέρα εγγραφές στα εργαστήρια και αν δεν είμαι δεν πρόκειται να προλάβω θέση.Να πάρουμε καμμια αντοχή υλικών,καμμιά τοπογραφία...

Reaction score
49
Αν υπαρχουν γυναικες ελευθερες (ή ασυνοδευτες) θα ερθω μονος, αλλιως μπορει να εχω και παρεα (αν δεν εχει διαβασμα)
Και μετά λες τον άλλον πιπινατζή..........
Θες και εσύ τις γυναίκες με τα.........ούλα τους!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

V

VIDEOMIX

Guest
Χμμμ..... τι να κάνω τώρα;;;;;;
Και μόνο το ότι θα κάνεις κάποιους να νιώσουν σαν θηρία σε κλουβί (δίπλα στις γυναίκες τους...)   :wink:  αξίζει να τις φέρεις!!!

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Μόλις τώρα τους το ξανάπα. 90% Ο.Κ. Η μια ειναι free για όσους ενδιαφέρωνται. :lol:

Reaction score
7
Και μετά λες τον άλλον πιπινατζή..........
Θες και εσύ τις γυναίκες με τα.........ούλα τους!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ο αλλος ομως κοντευει τα 40 ή τα 50 (αναλογα για ποιον λες :lol: )

Εγω δεν ειμαι ΟΥΤΕ 30.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Θανο, φερε εσυ ξαδερφη και φιλη, φροντισε να ειναι Α΄ διαλογης, και εγω με τον γενικο κανονιζουμε να σου πεσει το φλουρι.
Οπως εκαναν επι ΠΑΣΟΚ θυμασαι?Σε οποια κλαδικη πηγαινε ο συγχωρεμενος να κοψει την πιτα...ειχε παντα διαολεμενη τυχη και του...επεφτε :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
....Tυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο, καθώς μασάει την μπουκιά του, ξάφνου... αχχχ το δόντι μου. Και το εμφανίζει απο το στόμα του. Το βρήκααααα......αναφωνεί.

(Υ.Γ.παράγκα και εδώ γμτ!!!) :roll:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.951
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa