Κοπή πίττας avsite.gr!

Reaction score
13
...αλλά κάτι πήγε στραβά και όλα τα σχέδια του κυρίου Γενικού ανατράπηκαν και ....

το φλουρί έπεσε στο AVSITE :!: :!: :!: :!: .....

Reaction score
13
....στην συνέχεια έγινε κλήρωση με χαρτάκια για να προσφερθεί το δώρο σε κάποιον τυχερό και το όνομα του τυχερού ήταν :

Βαγγέλης Λάμπρου.

Καλορίζικη Βαγγέλη.

V

VIDEOMIX

Guest
Καλησπέρα και απο μένα. Sorry που άργισα λίγο γιατι είχα εχμμμ.... κάποια δουλειά. :roll:
Ολα ήταν υπέροχα και οργανωμένα πάνω απ'όλα. Η όπως πάντα ζεστασιά του Ανδρέα, η φιλικότητα των διαχειριστών και η ποικιλία των μελών ήταν η συνταγή. Η πίτα είχε την αγωνία της και φυσικά να ευχηθώ και του χρόνου νά'μαστε καλά για νέα κοπή βασιλόπιτας με αριθμό μελών τουλάχιστον 6-7000!!! Ολα καλά μεχρι εδώ; Ομως δεν ήταν όλα ρόδινα. Εχω να αποκαλύψω πολλα στην συνέχεια. Μην βιάζεστε. Και φυσικά ως άλλος Μάκης (βλέπε ζούγκλα :wink: ) τα πάντα συνοδεύωνται απο φωτογραφικό υλικό. :mrgreen:

Reaction score
13
Το απόγευμα ήταν υπέροχο.Οι παρευρισκόμενοι περάσαμε ευχάριστα και γνωριστήκαμε μεταξύ μας.Κρίμα που δεν ήρθατε και οι υπόλοιποι να τα πούμε από κοντά....Ελπίζω σε κάποια άλλη συνάντηση.

Αδρέας Κ. said:
Να στο θυμισω τοτε
Ειναι ο Xr.Polykretis απο την Ναξο με την συζυγο του.

ευχαριστώ Ανδρέα για την υπενθήμηση.Καθώς επίσης και για τον Giotamike.

V

VIDEOMIX

Guest
Κατ'αρχήν η όμορφη βασιλόπιτα του AVsite που ήταν τεράστια και απο αυτήν χόρτασαν όλοι οι παρόντες. Ηδη βέβαια την παράθεσε ο φίλος Τζώνη, αλλα την παραθέτω και εγω για να κάνουμε και κόντρα φωτογραφικών μηχανών. :roll:

V

VIDEOMIX

Guest
....και αφού δεν κέρδισε φυσικό πρόσωπο αλλα το avsite, δημοκρατικότατα πάρθηκε η απόφαση για κλήρωση μεταξύ των παρευρισκομένων. Την ώρα όμως της κλήρωσης... δεν ξέρω τι συναίβει!!!! Και για να μην υπάρχουν και αποδείξεις, κυττάξτε την φώτο! :roll:

V

VIDEOMIX

Guest
...............................

Λοιπόοοονννν.... καλορύζικη Φίλε Βαγγέλη.

Στην φώτο 2 δώρα σε ενα για τον φίλο Βαγγέλη. Το δώρο της ζωής προς τον Βαγγέλη, δηλαδή η οικογένειά του και το δώρο του AVsite, η LCD. :)

V

VIDEOMIX

Guest
Εδω η "παροικία" του myphone απο αριστερά, Hunter, .........(help please), Nicos S3 και VIDEOMIX. To Hunterάκι φίλε Θόδωρα;;;;;;

V

VIDEOMIX

Guest
Αυτές για τώρα απο μένα. Ο επόμενος fotoreporter παρακαλώ.
Υ.Γ. Hunter, καλωσόρισες.

Reaction score
0
να'σαι καλα Σακη , ναι αυτος ειναι ο μεγαλος μου , αμα εφερνα και τους αλλους δυο δεν θα εμεινε μαγαζι :shock: :p

EDIT: ο διπλανος μου ειναι ο baltasar ;)

Reaction score
0
baltasar....με ''s''...:)
περάσαμε πολύ ωραία παιδιά...πάντα τέτοια...thanks και για το δώρο...;)
ολο βαρας εσυ........να τον φερεις μαζι την τριτη το βραδυ ετσι για να μαθει και το παιδι να παει μετα για κανενα μονοπετρο :p

V

VIDEOMIX

Guest
να'σαι καλα Σακη , ναι αυτος ειναι ο μεγαλος μου , αμα εφερνα και τους αλλους δυο δεν θα εμεινε μαγαζι :shock: :p
Nα σου ζήσει. Εξυπνος και μες'την τεχνολογία κι αυτός. Εβαλε βλέπετε το χεράκι του ο μπαμπάς του. :roll:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ωραια λοιπον!
Ωρα για...φτυαρι τωρα.

Ποσα δινετε για να σας αποκαλυψω τον λογο που δεν ηρθε ο Αρβανιτακης?

Η ακομα καλυτερα, ποσα δινει ο Αρβανιτακης για να μην αποκαλυψω τον λογο που δεν ηρθε? :lol: :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ LEXICON KAI ΕΝΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΑRK LEVINSON.SORRY ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΟΡΤΑΣΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ Σ/Κ

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988