Κοπή πίττας avsite.gr!

Reaction score
7
To μπλουζάκι της γυναίκας σου Μιχάλη το είχαμε παρατηρήσει αλλά ο Ανδρεάδης μας είπε να μην πούμε τίποτα για το ανέφερε αυτός...

Ίσως λόγω της προσπέρασης ή των συζητήσεών σας αποφάσισε να το "ξεχάσει"!
Ριξτε λασπη να δουμε τι θα καταλαβετε.....

Reaction score
7
Δύο παρατηρήσεις:

1. Σχετικά με τη προσπέραση.
Οσες φορές έχω πάει αυτό το δρόμο με όπισθεν δεν τον έχουν πάει κανονικά  οι φίλοι που μιλανε για το...προσπέρασμα.
Δεν ξέρω αν λαμβάνονται υπ'όψιν οι φορές που περνάς το δρόμο σε παιδικό καροτσάκι ή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του μπαμπά. :twisted:

2.Ζωντανή διαφήμηση
Αν παρατηρήσετε στις φωτογραφίες του Γιάννη, η γυναίκα μου είναι η μόνο που φοράει μπλούζα AVSITE. Περίμενα, ότι οι υπεύθυνοι θα το έβλεπαν αλλά...τίποτα. :D  :D  :D  :D

Μετρανε ολες οι φορες. Αρκει να ειναι πανω σε ροδες...
Οι λακουβες δεν εχουν αλλαξει...

Reaction score
786
Δυστυχως και εμενα με χτυπησε η ασθενεια της εποχης, οποτε δεν καταφερα να παρεβρεθω.

Παντα τετοια κεφια και του χρονου περισσοτεροι!

Reaction score
13
Βασίλης Λιοπρασίτης said:
Πολύ γέλιο.Πώς πετύχατε τέτοιες σκηνές;
Θα ήθελα πάνω σε αυτό το θέμα να τονίσω (τουλάχιστων για τα δικά μου σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες μου) ότι τα σχόλια είναι καθαρά φανταστικά και ουδέποτε ειπόθηκαν.Τα γράφω εγώ συνήθως καθώς ετοιμάζω τις φωτογραφίες για upload.Κανένα από αυτά δεν ισχύει ούτε έχει σκοπό να θίξει κανένα από τα πρόσωπα που εμπλέκονται.Προσπάθεια μου είναι μόνο να μεταφέρω γέλιο και χαρά και τίποτα άλλο (αν για οποιοδήποτε λόγο τα άτομα των φωτογραφιών αισθάνονται άσχημα ή θίγονται εννοείται ότι είναι ελεύθεροι να τα διαγράψουν ή να τα διορθώσουν).Οπότε Βασίλη βλέπεις ότι είναι καθαρά τυχαίες τραβηγμένες φωτογραφίες στις οποίες αφήνω την φαντασία να καλπάσει και να μεταδώσει γέλιο.Αν ήσουν μαζί μας και ζούσες τα σκηνικά θα καταλάβαινες τι εννοώ.Με μια λέξη περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ και κρίμα που δεν ήσασταν άλλοι τόσοι και παραπάνω.Αντε και του χρόνου όλοι μαζι...

Reaction score
49
Ακόμα δεν έχω διαβάσει σχόλια από τον Καφάτο/Ακρατόπουλο/Λάμπρου (το τρίο διαπλοκέν........ :lol: )
Χμμμ...............
Τελικά μάλλον αυτό είναι απόδειξη την ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Θα καλέσω τον εισαγγελέα (τον "καλό"....να του δώσω και το χαρτζηλίκι....) να τους πάρει τα σώβρακα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Τι με ανακατευετε εμενα?
Ο Γενικος κανονισε την βασιλοπιτα, ο Γενικος την εψησε, ο Γενικος εβαλε το φλουρι μεσα.
Και οι φωτογραφιες ειναι αδιαψευστος μαρτυρας.
Με τον Λαμπρου τα μπεκροεπιναν :lol: :lol:

Εν τω μεταξυ παρατηρησατε την σιλουετα του Γενικου?
Το γραμωτο θελκτικο σωμα του εχει...στρογγυλεψει το οποιο σημαινει δυο πραγματα:
Επειδη το πρωτο ειναι φυσικως αδυνατον, το δευτερο σημαινει...καλοζοια.
Αρα απο καπου τα παιρνει χοντρα.... :mrgreen:

Απο την Θεσ/νικη τωρα, αυτη την στιγμη ο Αρβανιτακης και ο Τσαρουχας εχουν γινει φεσι και αποκαλυπτει ο ενας στον αλλον τους λογους που δεν μπορεσαν να ειναι παροντες στην κοπη.
Αχ, και να μπορουσα να ανοιξω το στομα μου.... :twisted:

Reaction score
49
Ρεεεεε.............
Ο Καφάτος μας ρίχνει στάχτη στα μάτια!!!!
Κλασικά, μας αποπροσανατολίζει (και καλά με τον Αρβανιτάκη/Τσαρουχά.....) για να μην παραδεχθεί τις κομπίνες που στήσανε!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Η κατάσταση είναι ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ!!!
Η τριάδα μας ξεγέλασε και θα τιμωρηθεί παραδειγματικά......
Θα πρέπει από δω και στο εξής, ΟΛΑ τα μέλη/φίλοι του AVsite να προτείνουμε την τιμωρία των 3 αυτών της κλίκας................

Αμεσα.........
Πριν περάσει καιρός και το "κουκουλώσουν" :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Α, καλα να τιμωρηθουμε τοτε.

Ελπιζω πως δεν εχει καμμια σημασια πως το επομενο δωρο ειχε κανονιστει για ΕΣΕΝΑ Δημητροπουλε.... :lol:

Reaction score
49
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Α, καλα να τιμωρηθουμε τοτε.

Ελπιζω πως δεν εχει καμμια σημασια πως το επομενο δωρο ειχε κανονιστει για ΕΣΕΝΑ Δημητροπουλε.... :lol:
Γκλουπ........

Αντρέα μου, τι κάνεις? :D :roll:
Καλάααααα?? (σρλουπ.σρλουπ.....) :D
Οικογένεια, παιδιά όλοι καλά?
Είδες τα παλιόπαιδα.......
Σε μπλέξανε.............. :roll: :roll:

Και το έλεγα εγώ!!!
Ο Αντρέας είναι καλό παλικάρι........ :wink: :roll: :D

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:roll: 8) :wink: Σιγά μην μας την έκανε!! :roll: :roll:

Reaction score
49
Σπύρος Μπλάτσιος said:
πάλι την πάτησες Γιάννη....
Άσ' τον να λέει!!!
Επαναλαμβάνω..........Μας ρίχνει στάχτη στα μάτια!!!
Τώρα που το site έχει πάρει τα πάνω του νομίζει ότι θα λύνει και θα δένει χωρίς έλεγχο!!!
Αμ δε.............. :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Reaction score
49
Ωχχχ.......
Πέρασε η επίδραση των χαπιών!!!
Ένα λεπτό...................

Χρουτσ, χρατς........(χάπια...)
Γκλουπ.....γκλουπ....γκλουπ (νερό....)

Σπύρο, ο μέγιστος, το καλύτερο παιδί ο Αντρέας και βέβαια είναι καθαρός!!
Είναι το καλύτερο παιδί της πιάτσας!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Χα χα χα :lol:
Chat το καναμε.

Ηθελα να ξερω τις δικαιολογιες του Τσαρουχα και του Αρβανιτακη αυριο.
Oλο SMS ειναι αλλα απο το site...μπουχος αποψε :lol:

Αν αισθανεστε πονοκεφαλο(το δικο μου παει να σπασει) να ξερετε ποιοι μας κουτσομπολευουν αποψε.... :mrgreen:

Reaction score
49
Γι αυτό ΔΕΝ "μπόρεσαν" να έρθουν στην πίτα!!!
Ο ένας και καλά ήταν εκτός και ο άλλος είχε δουλειές........
Αλλά σήμερα μπαρότσαρκες!!!!

Δεν θα μπουν αύριο?
ΘΑ TOYΣ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ (Χλαπάτσας speaking)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ετοιμαστείτε για μεγάλες αποκαλύψεις!!

Περισσότερα (να μην χάσουμε και την τηλεθέαση) το βράδυ!! :lol: :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Τι με ανακατευετε εμενα?
Ο Γενικος κανονισε την βασιλοπιτα, ο Γενικος την εψησε, ο Γενικος εβαλε το φλουρι μεσα.
Και οι φωτογραφιες ειναι αδιαψευστος μαρτυρας.
Με τον Λαμπρου τα μπεκροεπιναν :lol: :lol:
Δεν κάνω τίποτα αν δεν έχω την σύμφωνη γνώμη του Ιδρυτή! :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988