Κουνουπια!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Πραγματικος χαμος γινεται με το παιχνιδι για Nokia 6600 Mosquitos.
Η πρωτοπορεια του παιχνιδιου ειναι οτι χρησιμοποιεις την καμερα του κινητου και σημαδευεις...κουνουπια.Οταν εστιασεις σωστα πατας το πληκτρο για φωτογραφιες...και αυτο ηταν.
Οι τυχεροι μπορουν να το κατεβασουν απο εδω http://www.wapchimp.pwp.blueyonder.co.uk/6600games.htm
:roll:

Reaction score
1.274
Mολις το διαβασα στο MyPhone.gr το παιχνιδι στη 2.0version περιεχει κρυμενο trojan :twisted: !!!Στελνει μυνηματα χωρις εμεις να παρουμε χαμπαρι :shock:

Reaction score
25.687
α δεν ειναι τιποτα!
με ενα καλο firewall δε θα υπαρξει προβλημα!
(και σιγα σιγα δε θα μας κανει εντυπωση ουτε το να κανουμε defragment στο κινητο μας , ελεος!)

Reaction score
0
Μα φυσικα, Μόλις συνδεθηκα στο site που είπε ο ΑΝΔΡΕΑΣ και κατεβασα κανα 2 παιχνιδια. Μόλις λοιπον κατέβασα και το Mosquitos ξυπνησε ο ΝΟΡΤΟΝΑΣ και τον τσάκωσε λέγοντάς μου οτι είναι ΙΟΣ. Να σαι καλα ΝΟΡΤΟΝΑ. (και ημουνα περιεργος να δω τι θα κανει...)

Reaction score
62
Αυτό το παιχνίδι το έπαιζα σε Siemens πρίν 3 χρόνια. Δεν θυμάμαι το μοντέλο, ήταν αυτό με τα πλήκτρα πλάγια στην οθόνη και το Symbian λειτουργικό..

Reaction score
12
Απάντηση: Κουνουπια!

Παιδια θελω να το κατεβασω αλλα εκτος του οτι εχω pstn εδω αθηνα με φοβησατε με αυτα που ειπατε για τους ιους
!Μπορει καποιος να με βοηθησει να το κατεβασει ας πουμε και να μου το στειλει στο msn(το Mail)καθαρο χωρις ιο???Γινετε????

Reaction score
1
Απάντηση: Κουνουπια!

Θα στο έστελνε ο Καφάτος,αλλά δεν μπορεί γιατί διαβάζει τις απαντήσεις των sms που έστειλε "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"

Reaction score
164
Να τι κάνει όλη μέρα ο σΚαφάτος στο μαγαζί και το παίζει κουρασμένο νιάτο: Βαράει κουνούπια! :happy_5: Τις μύγες τις βάρεσε άλλη μέρα και δεν του έμεινε καμία, και το έριξε σε άλλα έντομα. :happy_9:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead