Κουρής Vs Κοντομηνάς.

V

VIDEOMIX

Guest
Το "πράγμα" έχει αρχίσει και παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις με αλλεπάληλες αλληλοκατηγορίες και πολύ βαριές εκφράσεις με "ταχυδρόμους" τους τα κανάλια ALTER-ALPHA εκατέρωθεν αλλα και της εφημερίδας "ΑΥΡΙΑΝΗΣ".
Χθές έδωσε μεγάλη συνέντευξη τύπου ο Κουρής δείχνωντας έγγραφα, μιλώντας με πολύ βαριές εκφράσεις για τον Κοντομηνά και κάποιους συνεργάτες του και γενικά προβλέπεται καυτός Σεπτέμβρης.
Εσείς τι λέτε επι του θέματος;
Ξέρετε κάτι αλλο;

Reaction score
54
Μας έχουν κουράσει. Αλλα τι περιμένεις απο δύο κατεστραμμένα κανάλια.

Reaction score
7
Δεν ξερω τι ρολο βαραει ο Κοντομηνας ουτε και αν οσα εχει κανει τα εχει κανει με το σταυρο στο χερι και μεσω την νομιμης οδου.

Ξερω μονο οτι ο Κουρης (σε αντιθεση με το γιο του) μου φαινεται πολυ γλυωδης και βλαχο-''επιχειρηματιας''.
Επισης απο τοτε που πεθανε ο Παπανδρεου και τον εστειλαν για χορτα απο το πασοκ, εχει αρχισει να τα βαζει με ολους...

Αν υπαρχουν ευθυνες και παρανομιες υπαρχει η δικαιοσυνη. Αν ο Κουρης εχει θιχθει απο τον Κοντομηνα ή αν το παιζει Ζορρο και υπερασπιστης των φτωχων και κατατρεγμενων, ας καταθεσει τα στοιχεια που εχει στις αρχες.
Εμεις δε φταιμε σε τιποτα να βλεπουμε τα Alter-Alpha να κονταροχτυπιουνται για το θεμα και να το προβαλουν εκτος των ειδησεων σαν σειριαλ.

Οι θεατες εχουν και καποια ορια κυριοι ΚοντοΚουροΜηναδες.

Κοψτε το λαιμο σας.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
μάλλον έχουν και οι δύο λερωμένη την φωλιά τους...

αλλά αν έχουν προβλήματα μεταξύ τους δεν τους φταίμε σε τίποτα όλοι οι υπόλοιποι...

Reaction score
5
Καλά βλέπετε και Alpha και Alter και διαβάζετε Αυριανή; Πού είμαι; Σε άσυλο ανιάτων;
Βοοοοήηηηηηθειααααααααααααααααααα!!!:)

V

VIDEOMIX

Guest
Kαι τα βλέπω και ειμαι ευτυχισμένος που δεν γίνωμαι πιόνι των καναλιών και να πάω σαν βόιδι (που λέει και ο Λεβέντης,)να ψηφίσω τα προδοτικά κόμματα που καταδυναστεύουν αυτό τον τόπο.
Ειναι πολύ ωραίο Άκη να μπορείς να βλέπεις όλα τα κανάλια δίχως αφορισμούς και κλισέ και να μπορείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου με γνώμονα την κατεργασία στον εγκέφαλό σου. Οσο καλύτερα φίλτρα έχεις, τόσο σωστότερος είσαι.

Reaction score
51
Θάνο, ο ak1s πιστεύω ότι απλά διακωμωδεί την κατάσταση!!
Μη "φορτώνεις" αμέσως!! :roll: :wink: :wink:

Και προσπάθησε να είναι πιο ήπιοι οι χαρακτηρισμοί σου γιατί πχ εγώ δεν προβληματίζομαι. Πιθανότατα όμως κάποιοι άλλοι να παραξηγηθούν και να υπάρξει διαμάχη εδώ μέσα λόγω παρεξήγησης (και όχι γιατί διαφωνείτε.......)

V

VIDEOMIX

Guest
Βάζωντας μια φατσούλα ο Άκης, είδες την διακωμώδιση.
Και ενω δεν απάντησα φορτισμένος, μου το καταλογίζεις.
Δεν ωραιοποιώ όμως ξεγελώντας τους πάντες με μια φατσούλα και λέγωντάς μας όλους γκάου. Οχι μόνο άκομψο ειναι αλλα και απαράδεκτο, προσβλητικότατο.
Επίσης έχω την γνώμη πως ο άνθρωπος πρώτα πρέπει να κυττάει προς φωτιά μεριά και μετά τον καπνό.

Reaction score
0
Ο λογος που σταματησα να βλεπω αυτα τα 2 καναλια... Τα χρησιμοποιουν οι καναλαρχες τους για να λασπολογησουν ο ενας εναντιον του αλλου. Καποιος πρεπει να τους πει πως οι μικροδιαφορες τους ΔΕΝ μας νοιαζουν στο ελαχιστο.

Εγω επιλεγω να δω ειδησεις... και ειδηση δεν ειναι οι εταιριουλες τους και οι απατεωνιες τους... αυτα ας τα λυσει ο εισαγγελεας

Reaction score
5
Δεν ωραιοποιώ όμως ξεγελώντας τους πάντες με μια φατσούλα και λέγωντάς μας όλους γκάου. Οχι μόνο άκομψο ειναι αλλα και απαράδεκτο, προσβλητικότατο.
Επίσης έχω την γνώμη πως ο άνθρωπος πρώτα πρέπει να κυττάει προς φωτιά μεριά και μετά τον καπνό.
Sorry αλλά δεν με καίει στο ελάχιστο αν οι θεατές του Alter/Alpha/... και οι αναγνώστες της Αυριανής (και της κάθε φυλλάδας) μπορεί να προσβληθούν από αυτά που γράφω. Τι να κάνουμε, έτσι είμαι εγώ. Στον ελάχιστο χρόνο που διαθέτω για να ασχοληθώ με τους πολιτικούς και τους λάκηδές τους προτιμώ να διαλέγω άλλες πηγές για ενημέρωση, λιγότερο κατευθυνόμενες και περισσότερο πλουραλιστικές. Ας είναι καλά η κρατική τηλεόραση (απανταχού), το internet (ατελείωτο!) και οι ξένες γλώσσες!
Μερικές φορές όταν πέσω πάνω σε κανάλια τύπου Alter νιώθω τα λιγοστά μου εγκεφαλικά κύταρα να αυτοκτονούν λίγο λίγο...ε λέω και εγώ, μην τα χάσω και όλα, και τσουπ αλλάζω κανάλι...προτείνω ταπεινά λοιπόν να ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΑΝΑΛΙ!!

Reaction score
855
Άσχετα με το υπόψη θέμα, είναι δυνατόν να δίδεται η οιαδήποτε αξιοπιστία στο υποκείμενο που λέγεται Κουρής ;
Κανείς δεν θυμάται την πολιτεία του ;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
προτιμώ να διαλέγω άλλες πηγές για ενημέρωση, λιγότερο κατευθυνόμενες και περισσότερο πλουραλιστικές. Ας είναι καλά η κρατική τηλεόραση (απανταχού)
- Τώρα κάνεις πλάκα έτσι? :mrgreen: :lol:
- Για πες μου την διαφορά των απλών καναλαρχών από των κυβερνητικών καναλαρχών? Οι bussines? Όχι βέβαια! :lol: :lol:

Φίλε μου ak1s, να τους ακούς και να τους βλέπεις όλους για να έχεις απλά το δικαίωμα να τους βρίζεις όλους, γιατί ΟΛΟΙ είναι για το ίδιο ακριβώς καζάνι...

V

VIDEOMIX

Guest
Επίσης έχω την γνώμη πως  ο άνθρωπος πρώτα πρέπει να κυττάει προς φωτιά μεριά και μετά τον καπνό.
Sorry αλλά δεν με καίει στο ελάχιστο αν οι θεατές του Alter/Alpha/... και οι αναγνώστες της Αυριανής (και της κάθε φυλλάδας) μπορεί να προσβληθούν από αυτά που γράφω. Τι να κάνουμε, έτσι είμαι εγώ. Στον ελάχιστο χρόνο που διαθέτω για να ασχοληθώ με τους πολιτικούς και τους λάκηδές τους προτιμώ να διαλέγω άλλες πηγές για ενημέρωση, λιγότερο κατευθυνόμενες και περισσότερο πλουραλιστικές. Ας είναι καλά η κρατική τηλεόραση (απανταχού), το internet (ατελείωτο!) και οι ξένες γλώσσες!
Μερικές φορές όταν πέσω πάνω σε κανάλια τύπου Alter νιώθω τα λιγοστά μου εγκεφαλικά κύταρα να αυτοκτονούν λίγο λίγο...ε λέω και εγώ, μην τα χάσω και όλα, και τσουπ αλλάζω κανάλι...προτείνω ταπεινά λοιπόν να ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΑΝΑΛΙ!!
Συνεχίζεις να προσβάλεις και το χειρώτερο, να φέρεσαι αντιδημοκρατικά χλευάζωντας τον τρόπο ενημέρωσης του καθένα. (χώρια που εγω δεν ειμαι με παρωπίδες και έτσι βλέπω απο κρατικά ελεγχώμενα κομματικά κανάλια, εως ALTER και οχι μόνο ALTER που ξαφνικά εσυ ανακάλυψες) Και κάτι που δεν σε τιμά. Χρησιμοποίησες αυτό το Quote που παραθέτεις και που απευθυνόταν στον Γιάννη που σε υποστηρίζει!!!!, παρά αυτό
Kαι τα βλέπω και ειμαι ευτυχισμένος που δεν γίνωμαι πιόνι των καναλιών και να πάω σαν βόιδι (που λέει και ο Λεβέντης,)να ψηφίσω τα προδοτικά κόμματα που καταδυναστεύουν αυτό τον τόπο.
Ειναι πολύ ωραίο Άκη να μπορείς να βλέπεις όλα τα κανάλια δίχως αφορισμούς και κλισέ και να μπορείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου με γνώμονα την κατεργασία στον εγκέφαλό σου. Οσο καλύτερα φίλτρα έχεις, τόσο σωστότερος είσαι.
που ήταν η απάντηση προς εσένα. :?
Καλημέρα.

Reaction score
5
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι 'δημοκρατικοί' ενοχλούνται όταν τους 'γνωστοποιείς' κάτι που συμφωνεί όλος ο κόσμος...τα περισσότερα ιδιωτικά κανάλια σερβίρουν ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, όπως και βεβαίως κάποια κρατικά...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ...συγνώμη αλλά έχω καλύτερες πηγές 'ενημέρωσης' (αλήθεια ενημερώνομαι άραγε από το ALTER/ALPHA κλπ?)...

Και για να τελειώνει το θέμα, δεν έχω προσωπικά κόλλημα με κανέναν, ο καθείς κάνει ότι καταλαβαίνει καλύτερο. Προφανώς για να έχει τέτοιες τηλεθεάσεις το ALTER, κάποιοι το βλέπουν...καλή τύχη!

Τέλος από εμένα!

Reaction score
5
Φίλε μου ak1s, να τους ακούς και να τους βλέπεις όλους για να έχεις απλά το δικαίωμα να τους βρίζεις όλους, γιατί ΟΛΟΙ είναι για το ίδιο ακριβώς καζάνι...
Συμφωνώ...αλλά το λάθος που κάνει ο Έλληνας (και γενικεύω εν γνώσει μου) είναι ότι ΟΛΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ...η κατάντια είναι γιατί ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ μεγάλοι, δυνατοί, κλέφτες, απατεώνες και εγώ δεν ξέρω τι άλλο...

Θέλετε καλύτερη τηλεόραση; ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!
Θέλετε ποιοτικές και αξιόπιστες ειδήσεις; ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ!!

Αλλά καλοκαίρι τώρα, που να σηκώνεσαι από την καρέκλα να σώσεις τον κόσμο...λίγο η μπύρα, λίγο το τσ*υλί από την διπλανή ομπρέλα που σου ρίχνει ματιές με νόημα, λίγο η ζέστη...άστο μωρέ, ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΟΙ 'ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ'!!! (που φυσικά δεν είμαστε ποτέ εμείς...)

Πιο ψήφο λέμε τώρα, από πότε ο ψήφος είναι αντικειμενικός, αδιάβλητος, μη κατευθυνόμενος...όλοι αλλάζουν όπου φυσάει ο άνεμος του συμφέροντός τους...

Αυτά έχω αποκομίσει 5 μήνες στην Ελλάδα, και βλέπω ότι μετά από 10 χρόνια που έλειπα δεν έχουν αλλάξει πολλά (όπως έλπιζα)...

εεεεεε....ναι, τώρα τέλος από εμένα σε αυτή τη συζήτηση...

PS: Πάνω στο zapping μόλις έπεσα στο δελτίο ειδήσεων του ALTER όπου άκουσα την εξής ΦΟΒΕΡΗ και ΤΡΟΜΕΡΗ αξιόπιστη και άκρως δημοσιογραφική (όπως θα έπρεπε να είναι η δημοσιογραφία) δήλωση:
"Ούτε η αστακομακαρονάδα δεν κάνει όσο η ΛΑΙΚΗ ΜΠΑΜΙΑ στη λαϊκή! 3.50 ευρώ το κιλό!!!"

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!

Reaction score
54
Δηλαδή τι συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε βλέπουμε alter και alpha; Τα δελτία τους είναι το λιγότερο γελοία, αμα αυτο λέγεται είδηση εγώ πάσο.

Kirimis + ak1s με κάλυψαν. Ας τους αφησουμε να βγάλουν τα μάτια τους, εαν γουστάρω να δω ειδήσεις θα δω στη ΝΕΤ.

Reaction score
2
ρε συ Ακη τι να καταλάβει ο καθε Ελληναρας και η καθε Κατίνα/Θείτσα στο χωριό? Τι να καταλάβει ο κόσμος που δεν ξερει τι σημαίνει σωστή ενημέρωση και θεωρεί τα κουτσομπολια ειδήσεις? όταν δεν εχεις δει στη ζωη σου ξενη ενημερωση ή δεν εχεις ζησει έξω για να δεις πως μας κοριδευουν οι ξενοι και ότι μας θεωρουν γυφτους, βλαχους, αλβανους, τουρκους, τριτοκοσμικούς κλπ.? Δεν εχουν και άδικο...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
ak1s said:
Θέλετε καλύτερη τηλεόραση; ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ! ...

Θέλετε ποιοτικές και αξιόπιστες ειδήσεις; ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ!!...
.......
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!

---
Επί της ουσίας δεν διαφωνούμε. Κατά την ταπεινή μου άποψη όμως, κάνεις μερικά σοβαρά λάθη στην σκέψη σου.

Η φράση "να τους χαίρεστε" δείχνει ότι λίγο ή πολύ βγάζεις την ουρά σου από έξω.Το ότι έζησες 10 χρόνια στο εξωτερικό σε έχει αλλάξει και είναι πολύ λογικό. Η αλλαγή μην νομίζεις ότι υποχρεωτικά όμως είναι προς το καλύτερο... Το λέω γιατί δείχνεις να απόκτησες την άποψη ότι εμείς οι βλάχοι εδώ είμαστε όπως λάχει. Κάποιος που με κάθε ευκαιρία τονίζει το ότι έζησε στο εξωτερικό αν μη τι άλλο το κάνει για να αποστασιοποιηθεί από τους υπόλοιπους, υποννοώντας ότι αποτελεί φωτεινό παράδειγμα ώριμης εξευρωπαϊσμένης σκέψης κάτι που θεωρεί ότι τον τοποθετεί κάπου αλλού. Αυτό είναι μόνο μια θεωρία όμως...

Η άποψη που έχεις είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Και σε αντίθεση με εσένα που θεωρείς πχ τους έλληνες κοιμισμένους και τους άγγλους ξύπνιους (σαφώς όχι με iqμετρο), οι υπόλοιποι δείχνουν να καταλαβαίνουν ακριβώς το αντίθετο.

Να σου πω ένα παράδειγμα...
Το σερβίρισμα ειδήσεων είναι μια τακτική εξ ολοκλήρου φερμένη από τα εξωτικά μέρη της υπόλοιπης ευρώπης και της αμερικής. Εν Ελλάδι όλοι θα συμφωνήσουμε ότι το 99% των ιδιωτικών καναλιών στηρίζεται σε trash καταστάσεις. Αυτό είναι κάτι που προήλθε όμως από την ηλίθια μίμηση τακτικών που εδώ και πολλές δεκαετίες εφαρμόστηκαν αλλού. Τουλάχιστον λάβε υπόψη σου όμως, ότι όταν για παράδειγμα κατά τον πόλεμο στην γιουγκοσλαβία ή το ιρακ, κανένας τσαχπινοευρωπαίος πόσο μάλλον αμερικάνος, δεν μάθαινε όλη την αλήθεια, ένα ηλίθιο trash tv (ακόμη και το alter δηλαδή) στην κ@λοελλάδα, έδειχνε και ρεπορτάζ της άλλης όψης. Όταν όλοι βλέπανε τι καλά παιδιά που ήταν οι αμερικάνοι σωτήρες, οι ελληναράδες βλέπανε και κανα σκοτωμένο ιρακινό παιδάκι. Και δεν μιλάω για ένα κανάλι αλλά μιλάω για όλα. Ενώ έξω έπρεπε να ψάξεις πολύ για να δεις τέτοιες ειδήσεις. Και που το ξέρω? Πίστεψέ με το ξέρω.

Συνεπώς, ειδικά για θέματα ειδήσεων ας μην μιλάμε για ελλάδα και εξωτερικό. Για να μην πιάσω άλλα δηλαδή... Μπορείς μήπως να σκεφτείς τι θα έκανε ο ελληνάρας της παραλίας που περιγράφεις αν η ελληνική αστυνομία σκότωνε εν ψυχρώ έναν άσχετο μπερδεύοντάς τον με τον ρωχάμη? Μιλάμε για μεγάλη φωτιά... Εκεί με το ζόρι να παραιτηθεί ο αρχηγός της αστυνομίας. Για πες τώρα τι σερβίρει ο καθένας, ποιός από όλους τα τρώει και ποιός δεν έκανε την επανάστασή του ποτέ.

Και τέλος πάντως έχω να σου κάνω συγκρίσεις μέχρι το πρωί...

Αν δεν μπορείς να συλλάβεις αυτό, η συζήτηση δεν έχει νόημα γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να καταλάβεις το μεγαλείο της μπύρας και της ομπρέλας που τόσο κατακρίνεις. Και ύστερα από μόνο 10 χρονάκια απουσίας δεν είναι λογικό...

ak1s said:
Αυτά έχω αποκομίσει 5 μήνες στην Ελλάδα, και βλέπω ότι μετά από 10 χρόνια που έλειπα δεν έχουν αλλάξει πολλά (όπως έλπιζα)...
Αμ εδώ έχεις χάσει πολύ το νήμα. Κανονικά φίλε μου θα έπρεπε να χαίρεσαι... Αν ο εγγονός μου δεν ξέρει τι σημαίνει κομπολόι, κάτι τύποι σαν κι εσένα θα φταίνε, που στο εξωτερικό το ξεχάσανε, πιάσανε τις γκάιντες και διαβάζανε μόνο σοβαρές φυλλάδες που γράφουν για το τι φόρεμα φορούσε η δούκισσα της μ@λ@κίας προχθές, τι καπέλο η φιλενάδα της και τι θα κάνουμε που ο μπλέρης θα καταργήσει το κυνήγι της αλεπούς, όλα αυτά ενώ τα παιδιά μας σκοτώνονται σε κάποια έρημο που ούτε που ξέρουμε που στο διάλο είναι....

Γενικώς θεωρώ ότι ο τρόπος που θέτεις τα πράγματα είναι σαν την λογική της γιαγιάς μου που μια φορά στην ζωή της πήγε στον Καναδά και μέχρι να πεθάνει μας έλεγε πόσο μ@λ@κες είμαστε εμείς εδώ και δεν πρόκειται να προκόψουμε ποτέ. Σαν τον γύφτο ππου φωνάζει πάρε από αυτό, είναι αμερικάνικο... Είτε θέλεις να το καταλάβεις είτε όχι, περισσότερο κακό κάνει η δική σου λογική σε αυτόν τον τόπο παρά η λογική της παραλίας του ταβλιού και του χαρταεού. Μια ανούσια ξενολατρεία, ένας θαυμασμός του απολύτου τίποτα με μπόλικο αλλά εντυπωσιακότατο κατά τα άλλα... καθόλου.

Anyway, να ξέρεις ότι δεν γράφω με κακία και δεν νομίζω και κανένας άλλος και μην τα πέρνεις. Καθέ άλλο. Απολαμβάνω την συζήτηση μαζί σου μιας και μου θυμίζεις ιδιαίτερα έναν αδερφικό μου παιδικό φίλο που αγαπάω και κοντεύει τα 18 χρόνια στο Λονδίνο. Ετούτος είναι χειρότερος. Έρχεται στην Ελλάδα μόνο όταν έχει εκλογές, (ασηλίας γαρ για να μην τον μαζέψουνε και τον στείλουνε φαντάρο), τα λέει πολύ πιο χοντρά από ότι εσύ. Εγώ τον πειράζω και προσπαθώ να εξηγήσω στην αγγλίδα γυναίκα του τι σημαίνει στα ελληνικά (επί λέξη) η φράση "πάμε πουθενά να φάμε τίποτα"........

V

VIDEOMIX

Guest
azralil, έχεις "δίκιο". Θυμάμαι το σερβικό, το Ιρακινό κλπ. "Άψογη" ενημέρωση :shock: και διαμόρφωση της κοινής γνώμης οι ξένοι. Συγχαρητήρια τους δίνω. :roll:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.126
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON