Κουτι παραπονων

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Για την ενημερωση και των υπολοιπων μελων, εχω λαβει τρια πμ.Τα δυο αφορουν ενα ατομο και το τριτο αλλο.
Και στις δυο περιπτωσεις προκειται για νεα, σχετικα, μελη με μικρο αριθμο μηνυματων.

Reaction score
164
Επειδή υποπτεύομαι ποιό είναι το τρίτο και επειδή έχουν μικρό αριθμό μηνυμάτων, υποπτεύομαι δύο πράγματα:
-Έχουν μπει απλά για καυγά. Καλύτερα να φάνε σουτ τώρα που είναι νωρίς.
-Είναι διπλοεγγραφές, οπότε αν διαπιστωθεί, καλύτερα να φάνε σουτ και οι δύο λογαριασμοί με παράλληλη δημοσιοποίηση του θέματος.

Reaction score
41
Re: Απάντηση: Κουτι παραπονων

Στη ζωη μου εχω μαθει να μην κρυβωμαι πισω απ'το δακτυλο μου. Δεν μπορει ΕΝΑ ατομο να ειναι κακο και ολοι οι υπολοιποι να ειναι καλοι. Αν εχω καταλαβει καλα αναφερεστε στο "γνωστο" ατομο? Ψαξτε τα συναισθηματα σας, ισως φταιμε ολοι που τον φερνουμαι σε τετοιο σημειο!

Ο μικροτσουτσουνισμός δεν είναι στάση ζωής!
Είναι πρόβλημα.......
Όταν λοιπόν κάποιος το δηλώνει ευθαρσώς και μου δίνει το δικαίωμα να το σχολιάσω, τότε πρέπει ΕΓΩ να ελέγξω τα συναισθήματά μου??
Ή απλά αυτός να λύσει το πρόβλημά του? (αν επιδέχεται βεβαίως λύση το πρόβλημά του)

ΥΓ: προς αποφυγήν παρεξηγήσεων: Δεν αναφέρομαι σε σένα smooth criminal :happy_6: :cool_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.893
Γενικώς... δεν υπερβάλω καθόλου. Το ποιός είναι έχει πάει στον Καφάτο.
Ειδικώς, δεν ξέρω αν έχει πάρει συστάσεις κατ ιδίαν και δεν με ενδιαφέρει από τη στιγμή που προσβάλει δημόσια και οι προσβολές μένουν σε δημόσια θέα.
Ξέρεις Νίκο, αν γράψω
"ο Χ είναι π@π@ρας και κwλόπαιδο" θα μείνει για πάντα σε δημόσια θέα. Και αν δεν γίνει δημόσια παρατήρηση, αυτό που μένει ως εντύπωση είναι όντως ότι ο Χ είναι π@π@ρας και κwλόπαιδο...
Και οι prive συστάσεις δεν έχουν νόημα, από τη στιγμή που η κατάσταση συνεχίζεται. Είναι αυταπόδεικτο νομίζω.
Είχες δίκιο.
Αναφέρεσαι σε περιστατικά και άτομα που δεν είχα καθόλου υπόψη μου.

Reaction score
164
Νίκο, να ξαναματα-ξεκαθαρίσω κάτι: δεν είστε σε καμία περίπτωση κατηγορούμενοι. Διαπιστώνω απλά ότι δεν είχατε διαβάσει τα σχετικά θέματα, γεγονός λογικό και αναμενόμενο. Φταίμε ίσως και εμείς που δεν πατάμε το "report" σε αυτά τα μηνύματα.

Τιπ: Αν η συζήτηση είναι αρκετές σελίδες, κατά πάσα πιθανότητα πέφτει ξύλο. Ιδίως στην ΔΟΘ, στο Hi-End και στα games :happy_9:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ηδη ο Νικος ειχε ειδοποιηθει σχετικα(και θα ειδοποιηθει και ο Χρηστος μολις γυρισει απο το τανγκο :happy_5: )

Παντως θα ηθελα να σας παρακαλεσω απο εδω και περα, οταν εχετε καποιο παραπονο να απευθεινεστε στον συντονιστη της κατηγοριας οπου υπηρξε το προβλημα και στην συνεχεια στην Διαχειριση(Χρηστος Ακρατοπουλος & Νικος Τσαρουχας)

Σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα αυτο το thread να εξελιχθει σε Λαικο Δικαστηριο.
Αντιθετα θα ηθελα να βελτιωσει τις πραξεις και συμπεριφορες ολων μας...

Reaction score
164
Αν θέλαμε λαϊκά δικαστήρια ή αν θέλαμε να συνεχίσουμε κόντρες θα αναφέραμε ονόματα. Δεν είπα δημόσια σε ποιόν αναφέρομαι γιατί τον θεωρώ απλά σημάδι γενικότερης συμπεριφοράς που στο μέλλον μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Άλλωστε στο παρελθόν όποτε χρειάστηκε να πω κάτι κατάμουτρα και δημόσια, το έκανα. :happy_8:

Η πλατφόρμα δεν έχει τη δυνατότητα επιδοκιμασίας/αποδοκιμασίας μεμονωμένων μηνυμάτων; Θα ήταν χρήσιμο να μπορούμε να αποδοκιμάσουμε ένα μήνυμα πατώντας ένα κουμπί. Και ίσως κάποιοι το σκέφτονταν δύο φορές πριν γράψουν.

Reaction score
14
Σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα αυτο το thread να εξελιχθει σε Λαικο Δικαστηριο.
Αντιθετα θα ηθελα να βελτιωσει τις πραξεις και συμπεριφορες ολων μας...

:cool_4:

Reaction score
14
πολύ καλή η ιδέα του κουτιού παραπόνων.

Συμφωνώ απόλυτα ότι μας ενοχλέι το λέμε και το βγάζουμε απο πάνω μας. Ετσι δίνουμε και την δυνατότητα της επίλυσης και το βασικότερο κάθε μικρό φορτίο και βάρος που βγάζουμε απο πάνω μας αποφεύγει την συσώρευση μικροπροβλημάτων που αργότερα διογκώνονται και γίνονται δύσκολα να αντιμετωπισθούν.

Το avsite βασίζεται πάνω σε κλίμα παρέας και ενός φιλικού περιβάλλοντος που απο την αρχή σε δέχεται και σε κάνει να νοιώθεις φίλος και σε αγκαλιάζει αμέσως... για αυτό και γίνεται κολλητικό!!!

Reaction score
7
Mε συγχωρείτε αλλά μπήκα σε λάθος site.Νόμιζα ότι ήμουν στο AVsite στο οποίο λέγονται τα πάντα πάνω στο τραπέζι...

Δεν καταλαβαίνω.Πολλά πράγματα.

1)Γιατί να σβήνονται σχόλια για τον οποιοδήποτε λόγο?Το θεωρώ παράλογο και απαράδεκτο.Και ομολογώ πως το έχω κάνει και εγώ μια φορά αλλά επανέφερα το ποστ μου.Τα πόστ δεν πρέπει να σβήνονται.Είτε υβριστικά είτε όχι.Συμβάλλουν στο σχηματισμό άποψης.

2)Μιλάτε για 3 άτομα.Δηλαδή αν πείτε τα ονόματα δημόσια του κατηγορείτε κι αν το στείλετε με πμ στον Ανδρέα όχι? Πείτε με ποιόν και γιατί έχετε πρόβλημα.Αν θέλω να διαβάσω εγώ τα σχόλια του ατόμου και να τον κρίνω ΕΓΩ με βάση αυτά που διάβασα πως θα το κάνω?

Άμα μας απασχολεί κάτι μας απασχολεί όλους.Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας...

Reaction score
1
Διαβάζοντας τις μέχρι τώρα τοποθετήσεις των φίλων της e-παρέας μας θα ήθελα να πω τη γνώμη μου η οποία είναι η εξής:

1) Δεν είμαι υπέρ της λογικής της "φίμωσης" (ban) καθ' οποιονδήποτε τρόπο, εκτός εάν περιλαμβάνει προσωπικές απειλές ή διαπόμπευση της τιμής και της υπόληψης κάποιου ανθρώπου χωρίς τεκμήρια και ατράνταχτα αποδεικτικά στοιχεία.

2) Από την άλλη είμαι σαφώς υπέρ της δημόσιας κριτικής και νουθεσίας (χωρίς όμως pm, γιατί όποιος ξεφεύγει από τον κανόνα πρέπει να είναι έτοιμος να υποστεί και τις συνέπεις των πράξεων ή λεγομένων του) όταν κάποια μέλη ξεφέυγουν από τον "άγραφο" ( ; ), ηθικό "νόμο". Αυτόν δηλαδή που όλοι αντιλαμβανόμαστε και κατανοούμε ως κοινωνικά αποδεκτή συμπεριφορά.
Ιδιαίτερα δε, είμαι σαφώς υπέρ της δημόσιας αναφοράς-καταγγελίας, όταν η συμπεριφορά αυτή ξεφεύγει από στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας και ανάγεται σε απλη αντιπαράθεση γνωμών χωρίς ουσιαστικό υπόβαθρο ή επιχειρήματα...

Δηλαδή, πολύ απλά πιστεύω στην δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης της κοινότητας μας, αλλά πάντα με προυπόθεση και με γνώμονα ένα ρητό του Ισοκράτη που δανείζομαι από παλαιότερο post του Γιάννη (aka Dream):

"Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΕΧΡΑΣΘΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ...
ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΘΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ,ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΤΗΝ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΛΟΓΟΥ ΩΣ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΩΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ..."

Αυτό νομίζω τα λέει όλα... Για τα υπόλοιπα και μυαλό, έχουμε και μάτια και προπάντως κριτική σκέψη!!!

Φιλικά,
Στέφανος (aka Stelexos)

Reaction score
164
Κανένας δεν είναι υπέρ του φιμώματος ή του ban. Φοβάμαι ότι αν κάποιος όμως συστηματικά δημιουργεί προβλήματα, προσβάλοντας και κατηγορώντας, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Καλύτερα να σβηστεί το σχόλιο ή να γίνει δημόσια σύσταση ή ban παρά αν προσπαθεί το κάθε θύμα να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.
Άλλωστε υπάρχει και η τακτική του "ρίξε λάσπη, όλο και κάτι θα μείνει".
Μάριε, τι άποψη θα δημιουργηθεί αν γράψω ότι είσαι παιδεραστής και έπμπορος ναρκωτικών και μάλιστα έχεις καταδικαστεί γι αυτό; Μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι; Αν πω ότι είσαι ένα γνωστός ηλίθιος π@π@ρας, πρέπει αν μείνει εσαεί κρεμασμένο να το βλέπουν όλοι με εσένα να αδιαφορείς (του τα έσουρε του Μάριου και τώρα κάνει την κότα, τέτοιος ηλίθιος που είναι) ή να προσπαθείς να αποδείξεις τα αναπόδεικτα; (του την είπε του ηλίθιου και τώρα τα βάζει μαζί του)

Καμία δημοκρατία δεν στηρίχτηκε στην ατιμωρησία και την πλήρη ανοχή. Καμία. Σε όλες τις πολιτισμένες χώρες όποιος μειώσει δημόσια τον συνομιλιτή του έχει κυρώσεις. Εδώ γιατί νομίζουμε ότι πρέπει να διαφέρουμε;

Reaction score
14
Καμία δημοκρατία δεν στηρίχτηκε στην ατιμωρησία και την πλήρη ανοχή. Καμία. Σε όλες τις πολιτισμένες χώρες όποιος μειώσει δημόσια τον συνομιλιτή του έχει κυρώσεις. Εδώ γιατί νομίζουμε ότι πρέπει να διαφέρουμε;
+1 :cool_4:

Reaction score
1
Φιλέ Βασίλη,

Σε αυτό το επίπεδο που έχει φτάσει το θέμα δεν νομίζω ότι πρέπει να μιλάμε για "ατιμωρησία ή πλήρη ανοχή".

Αίσθησή μου είναι πως το ζητούμενο πλέον είναι ο τρόπος με τον οποίο θα γίνεται αυτό, δηλαδή δημόσια ή όχι (με pm), με ban ή συστάσεις... 8)
(Για όλα αυτά διάβασες ήδη τη γνώμη μου νομίζω)

Και σαφώς σε όλα τα πράγματα υπάρχει πάντοτε το "αλλά" και οι "εξαιρέσεις".
Αν είναι κάτι να γίνει όμως πρέπει να οριστεί ο γενικός κανόνας και για τα υπόλοιπα (δυστυχώς) κατά περίπτωση...

Κατά τα λοιπά, συμφωνώ κατ' αρχήν μαζί σου... ;-)

Reaction score
7
Κανένας δεν είναι υπέρ του φιμώματος ή του ban. Φοβάμαι ότι αν κάποιος όμως συστηματικά δημιουργεί προβλήματα, προσβάλοντας και κατηγορώντας, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Καλύτερα να σβηστεί το σχόλιο ή να γίνει δημόσια σύσταση ή ban παρά αν προσπαθεί το κάθε θύμα να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.
Άλλωστε υπάρχει και η τακτική του "ρίξε λάσπη, όλο και κάτι θα μείνει".
Μάριε, τι άποψη θα δημιουργηθεί αν γράψω ότι είσαι παιδεραστής και έπμπορος ναρκωτικών και μάλιστα έχεις καταδικαστεί γι αυτό; Μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι; Αν πω ότι είσαι ένα γνωστός ηλίθιος π@π@ρας, πρέπει αν μείνει εσαεί κρεμασμένο να το βλέπουν όλοι με εσένα να αδιαφορείς (του τα έσουρε του Μάριου και τώρα κάνει την κότα, τέτοιος ηλίθιος που είναι) ή να προσπαθείς να αποδείξεις τα αναπόδεικτα; (του την είπε του ηλίθιου και τώρα τα βάζει μαζί του)

Βασίλη αν εσύ δείς κάποιον να προσβάλλει κάποιον από εμάς ποιά θα ήταν η αντίδραση σου?Κοίτα που του την είπε και ο άλλος κάνει την κότα? Ή μήπως θα πίστευες ότι έχει χαμηλό επίπεδο και δεν μπορεί να κάνει μια συζήτηση ή να επιχειρηματολογήσει?

That's my point.Ότι και να πεί κάποιος έχουμε την κρίση να δούμε αν αυτά που λέει είναι σωστά ή είναι αρλούμπες.Και ώς εκτούτου να αναθεωρήσουμε την στάση μας απέναντί του.

Πάντα υπάρχει τρόπος να διορθωθούν κάποιες καταστάσεις.

Και θα συμφωνήσω και με τα λεγόμενα του φίλου Στέφανου.Όπως ανέφερα και πιο πάνω όταν κάποιος ξεπερνάει τα όρια μπορείς να το πείς.Ότι ξέρετε κάτι παιδιά?Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είπε αυτό κι αυτό τα οποία κατά την γνώμη μου είναι απαράδεκτα και δεν ταιριάζουν στο επίπεδο του site.Δεν νομίζω να θεωρηθεί αυτό το πράγμα ρουφιανιά.(Δεν εννοώ φυσικά για ψύλλου πήδημα.Αλλά θεωρώ πως υπάρχει η ωριμότητα για να ζυγίσουμε κάθε κατάσταση)

Reaction score
164
Μάριε σε "ξέρω" και με "ξέρεις". Έχεις διαβάσει χιλιάδες, κυριολεκτικά, φορές τις απόψεις μου και άλλες τόσες εγώ τις δικές σου. Ναι, για σένα και για μένα ισχύει η παρατήρησή σου. Υπάρχουν όμως χιλιάδες μέλη για τα οποία θα φανεί διαφορετικά το θέμα.

Reaction score
7
Σε αυτό είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω.Δεν έχουν όλοι το απαιτούμενο εγκεφαλικό περιεχόμενο για να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα τα πράγματα.

Reaction score
14
Μάριε σε "ξέρω" και με "ξέρεις". Έχεις διαβάσει χιλιάδες, κυριολεκτικά, φορές τις απόψεις μου και άλλες τόσες εγώ τις δικές σου. Ναι, για σένα και για μένα ισχύει η παρατήρησή σου. Υπάρχουν όμως χιλιάδες μέλη για τα οποία θα φανεί διαφορετικά το θέμα.
:cool_4: Θα συμφωνήσω και εγώ Μάριε με τον Βασίλη...
Εγώ σε ξέρω , εσύ με ξέρεις και κυριολεκτικά και μέσα από τις απόψεις μας..
Αλλά δεν είμαστε μόνοι μας εδώ μέσα..

Reaction score
2
Απάντηση: Κουτι παραπονων

Με ενοχλει που τελευταια βλεπω μηνυματα που εχουν διαγραφει.
Ειμαι κατα της διαγραφης μηνυματων , ειδικα οταν γινεται χωρις να εχει συμφωνησει αυτος που το εχει γραψει , ας ειναι και υβριστικο το μηνυμα δεν πρεπει να σβηνεται απο κανεναν . Αν αυτος που γραφει κατι ειναι εναντια στον κανονα (που εχει ηδη δεχθει στην δημιουργια λογαριασμου του )να του γινουν οι απαραιτητες συστασεις και αν θελει να το σβησει ο ιδιος να το κανει γραφοντας και την αιτια (αν , και ουτε αυτο μου αρεσει).Καλυτερα πριν γραψει καποιος κατι να το σκεφτεται καλυτερα γιατι τα γραπτα μενουν .
Επισης με ενοχλει που μερικες φορες που βρισκομαι καπου και δεν εχω δυνατοτητα login δεν μπορω να διαβασω το φορουμ .
Αυτο βεβαια δεν γινεται παντα αλλα οταν μου τυχαινει ειναι εκνευριστικο .:cool_4:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Re: Απάντηση: Κουτι παραπονων

....Ειμαι κατα της διαγραφης μηνυματων , ειδικα οταν γινεται χωρις να εχει συμφωνησει αυτος που το εχει γραψει , ας ειναι και υβριστικο το μηνυμα δεν πρεπει να σβηνεται απο κανεναν .....
Κατά την άποψή μου πάντα, αυτό είναι υπερβολικό...

Στην περίπτωση του υβριστικού, την οποία συμπεριλαμβάνεις, αν ο υβρίζων δεν έχει την ευγενή καλοσύνη να αποσύρει το βδέλυγμά του, θεωρείς σωστό να μείνει εκεί, χαρακτηρίζοντας όχι τόσο το γράφοντα (που προφανώς, για να χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις, του είναι αδιάφορη η εικόνα που σχηματίζουν οι άλλοι γι' αυτόν), αλλά και τον θιγόμενο, όπως πολύ σωστά - και με παραδείγματα - περιγράφηκε από άλλους συνομιλητές?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.606
Members
38.469
Νεότερο μέλος
niktasoulas