Κουτσομπολια

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Έτσι είναι...
Οι δεξιοί adsl και οι άλλοι ταχυδρομικά περιστέρια :lol:
Το adsl είναι η απάντηση του προλεταριάτου στις πολυεθνικές της μουσικής βιομηχανίας και του ξεπουλημένου Hollywood!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Βέβαια όταν εγώ το 2005 δεν έχω τηλέφωνο για 18 μέρες κάποιοι άλλοι χαλάνε τα λεφτά τους σε Fiat και Romeo (όχι Alfa Romeo)!!!

Εμ... βέβαια τα τηλέφωνα στο σπίτι τους δεν χτυπάνε ποτέ... δεν τα χρειάζονται...

Μόνο τα κινητά έχουν πέραση σε αυτούς, τους κατά τα λοιπά φιλήσυχους πολίτες....
Ντεν καταλαμπαινει γκια ποιον κτυπαει η κουντουνα.... :lol: :lol: :lol:

Reaction score
49
p.s. Εσύ ρε Πατρινιά μουσίτσα τι έκανες στις μια τα μεσάνυχτα και είχες ανοιχτά τα κινητά? Αν δεν δώσεις στεγνά το όνομα του συντονιστή που έστειλε το sms, πάει να πει ότι είσαι συνεργός στο έγκλημα :lol:
"Πας πού**** Πατρινός........"

Εγώ φίλε Νίκο δεν κάνω πουστ*** τα βράδυα (όπως κάποιοι πορνόγεροι εδώ μέσα.......) και έχω το κινητό ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο!!!

Περιμένω ακόμα από τον εν λόγω συντονιστή να μου τάξει καλό δωράκι για να μην τα ξεράσω όλα........... :mrgreen: :mrgreen:

Καλύτερα συνεργός στο έγκλημα και με καλό δωράκι σπίτι μου, παρά σκέτος ρουφιάνος........
Εκτός κι αν μου δώσετε εσείς κάτι καλύτερο......

Γιατί τον ρουφιάνο πολλοί εμίσησαν....
Την ρουφιανιά κανείς!!! :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Ποιός είναι ο μοναδικός Έλληνας ο οποίος πήγε στην Ισπανία και του φάνηκαν όλες οι Ισπανίδες άσχημες?

p.s. Και θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν σηκώνει το σακάκι :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ρε Σπύρο ποιά παράγκα;;; Ούτε σκηνή δεν μπορούν να στήσουν...

Εδώ υπάρχει ανύπαντρος Συντονιστής που λέει ότι το αγαπημένο του dvd είναι αυτό του γάμου του! Και έτερος παντρεμένος συντονιστής του εξηγεί πόσο θρίλερ είναι αυτή η ταινία!!! (Προφανώς από τότε που παντρεύτηκε αντί να βλέπει το cat people βλέπει το Παρασκευή και 13 καθημερινά!)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Παραλειπομενα απο την παρουσιαση:

Ο Ανωτατος Αρχων μπαινει φουριοζος με το ρολοι στα χερια και μου λεει ευγενεστατα:"Aντε να αρχισουμε για να τελειωσουμε μια ωρα νωριτερα, διοτι εχω κανονισει μια πολυ βιαστικη...δουλεια" :oops:

Νεος συντονιστης(οχι απαραιτητα στην ηλικια) εισερχεται στον χωρο της παρουσιασης.
Βλεπει τον Γενικο να συνομιλει με...τεως Αναπληρωτη Γενικο...καπου αλλου :wink:
Ολο σεβασμο σκυβει και φιλα το χερι του...μοναρχη ζητωντας ταυτοχρονα την ευχη του με υποκλιση αρμοζουσα μονο για γαλαζοαιματους.
Στον...τεως ομως τσιμπα το μαγουλο μαγκικα και του δινει και ενα συμβολικο μπατσακι.Εμ, ποιος του ειπε να παραιτηθει?

Πολλες αγκαλιες και φιλια ειδα αλλα σαν να μου φανηκε πως ορισμενα απο αυτα κρατησαν...λιγο παραπανω απο οσο επρεπε.Σοδομα και Γομορα!

Reaction score
49
Γιάννη πες τα όλα!!!

Αλλά ποτέ μην αποκαλύπτεις τις πηγές σου...

Έτσι θα μπορείς και στο μέλλον να πεις πολλά!
Περιμένω λίιιιιιγο ακόμα να κάνει την κίνηση (της "ευγενικής χορηγίας"....που λέγαμε :roll: 8) ) ο γνωστός συντονιστής πριν τον "δώσω"!!!!

Τις πηγές μου ΔΕΝ τις αποκαλύπτω για να έχω την δυνατότητα και σε επόμενη φορά να βγάλω στην φόρα τα άπλυτα αυτής της σφηκοφωλιάς που λέγεται AVsite.........
Kαι μετά σου το παίζουν όλοι καλά παιδιά! :twisted:

Reaction score
49
Εγω παντως ημουν σε επαγγελματικο γευμα (και δεν πληρωσα εγω)
Και το 'πες ήδη 2 φορές.......
Τα κόκκινα, θα πρέπει να μας ανησυχούν?

Τι σενάρια μπορεί κανείς να σκεφτεί μετά από τέτοια φράση Ανδρεάδη παιδί μου?

1) Ότι τα παίρνεις "χοντρά" από ανταγωνιστικές εταιρίες και σου κάνουν και τσάμπα τα.....γεύματα?

2) Ότι επηρεάστηκες από άλλο συντονιστή (και μέγα φαν του Κιούμπρικ.... :roll: ) που πήγε στο εξωτερικό και δεν βρήκε γυναίκα της προκοπής? Και τώρα βγήκες με αλλαγμένες ιδέες? Και μας λες κι από πάνω ότι δεν πατρεύεσαι?

Στην προκειμένη περίπτωση απαιτήται παρέμβαση του Γενικού για να αναλάβει την κάθαρση εδώ μέσα.........
Το κάνατε εδώ μεσα.............................FAME STORY!!!

[scroll]ΣΚΑΣΕ ΗΛΙΘΙΑ!![/scroll]

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εγώ ξέρω ότι στην χθεσινή παρουσίαση ο Μέγας Ιδρυτής προσπαθούσε με αγωνία να βρει καπνό χωρίς να υπάρχει φωτιά πουθενά!

Όσον αφορά στον τέως κάπου αλλού, κάποτε μου είχε γράψει "καλή αντάμωση φίλε". Ήρθε λοιπόν η στιγμή της αντάμωσης και ο Μέγας ζήλεψε μάλλον που δεν τον παίζαμε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.002
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos