Κρυμμένη πληροφορία...

Reaction score
3
Τον τελευταίο καιρό,για την ακρίβεια τους τελευταίους έξι επτά μήνες που ασχολούμε με καλώδια,διαπίστωσα ότι σε κάποια καλώδια εκτός απο χροιές,"ησυχία" και ασυμπίεστο ήχο,άκουγα περισσότερα πράγματα,περισσότερα όργανα,γενικά περισσότερη πληροφορία η οποία πάντα υπήρχε στον δίσκο αλλά δεν την είχα ακούσει ποτέ... :shock: :o

Κάποιος φίλος,έλεγε ότι τα καλώδια πρέπει να τα βλέπουμε σαν συσκευές και όχι μόνο σαν σύρματα που απλά συνδέουν τα μηχανήματα μεταξύ τους.
Εχω αρχίσει και το πιστεύω... :)

Απο που "ξεθάφτηκε" αυτή η πληροφορία?
Ποιά είναι η αιτία που έγινε αυτό?
Αλλο ένα αναπάντητο ερώτημα?

Reaction score
2
Γιωργο και εγω εχω παρατηρησει το συγκεκριμενο "φαινομενο". Μερικες φορες ,λογω καλυτερης σκηνικης παρουσιας κατα την αποψη μου, αντιλαμβανεσαι πραγματα που πριν δεν τα παρατηρουσες ισως επειδη τωρα εχουν καλυτερη θεση στο χωρο.
Ισως απλα μεχρι εκεινη τη στιγμη δεν ειχαν μια τοσο "διακριτη" θεση στο χωρο.

Reaction score
5
Καλά εμένα μου φαίνεται απίστευτο να ξεκινά ένα νέο topic με θέμα τα καλώδια!! Ειδικά αυτές τις μέρες με όλο το πανικό που περάσαμε!!

Άντε περαστικά μας!!

Reaction score
298
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Τον τελευταίο καιρό,για την ακρίβεια τους τελευταίους έξι επτά μήνες που ασχολούμε με καλώδια
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Είναι τουλάχιστον δώδεκα διαφορετικές μάρκες καλωδίων,διαφόρων τύπων,απο ηχείων,ic,ρεύματος.
Πόσο χρόνο (ώρες) σου πήρε αυτή η δουλειά μέσα στους "τελευταίους έξι επτά μήνες"?

Reaction score
3
Αρκετές ώρες.
Αντί να πηγαίνω σε καφετέριες ή καφενεία ή να ασχολούμε μεσω του ιντερνετ για να την λέω σε κάποιους,θεωρώ καλύτερο και περισσότερο εποικοδομητικό να ασχολούμε με το δεύτερο χόμπυ που έχω διαλέξει,γιατί το πρώτο είναι οι αγώνες με μοτ/τες off road,όπου μέσω αυτού και με τις δοκιμές και τα πειράματα,να βγάζω τα δικά μου συμπεράσματα και όχι να περιμένω να βρω μασημένη τροφή.

Είπαμε αν δεν μου άρεσε αυτό που κάνω πολλάααααα χρόνια,θα πήγαινα για ψάρεμα... :lol:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
RDoherty said:
Ένα νουμεράκι ζήτησα και απάντηση δεν έλαβα (το "αρκετές" είναι υπεκφυγή) :?
Δωσε εσυ πρωτα το καλο παραδειγμα ,απαντωντας εστω και σε μια απο τις ερωτησεις που σου εκανα ( π.χ. περι του φιλανθρωπου χαρακτηρος του βιου σου η περι του αν κατεχεις και χρησιμοποιεις καποιο ηχοσυστημα , εστω ενα Tivoli ,οπως και αλλων πολλων )

και μετα να αξιωνεις απο αλλους απαντησεις . Πολλω δε μαλλω να παραπονιεσαι οταν δεν τις λαμβανεις . :wink:

Μετα απο τους υπαινιγμους σου ολουθε κατηγορεις τους αλλους για ...υπεκφυγη !!! Εχεις θρασσος !

Reaction score
3
RDoherty said:
Ένα νουμεράκι ζήτησα και απάντηση δεν έλαβα (το "αρκετές" είναι υπεκφυγή) :?
Nτεν έχω κοντερ καρντιά μου. :)

Οταν κάποιος ζητάει απαντήσεις,πρέπει να έχει απαντήσει και αυτός στα κατα καιρούς ερωτήματα που του έχουν τεθεί.
Εαν υπάρχει συνεργασία και κατανόηση,τότε ευχαρίστως όχι μόνο εγώ αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της κατηγορίας να συζητήσουμε και να απαντάμε στις ερωτήσεις σου.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
RDoherty said:
Και ράμματα για γούνες έχω. Υπομονή.
RDoherty said:
LUXMAN said:
Για τα NORDOST VALHALLA τι γνωμη εχεις ;
Όταν ένα σετ καλωδίων τιμάται όσο ένα αυτοκίνητο, η μόνη "γνώμη" που μπορεί να έχει κανείς είναι η εξής απορία:
Πώς υπάρχουν εταιρείες που πουλάνε προϊόντα 100 φορές πάνω από το κόστος και δεν τους χώνουν στη στενή?
Πασχεις απο το συνδρομο του BATMAN ;;; :lol: :lol: Νομιζεις οτι εσυ προοριζεσαι να σωσεις την ανθρωποτητα ;;; :lol: :lol:

Βρε τι παθαμε με τους αυτοκλητους BATMANοσωτηρες !!! :shock: :shock:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Βασιλη , εχω την εντυπωση πως ο Ρενος θα το σβησει απο μονος του την επομενη φορα που θα μπει μεσα...
Εχουμε πει , λαθη δεν κανουν παρα μονο αυτοι που κοιμουνται ολη μερα... :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
1. Δεν σας προλαβαίνω.
2. Ο Αντώνης έχει απόλυτο δίκιο. Μην εξαντλείτε την υπομονή των συντονιστών της κατηγορίας με εκτός θέματος αναφορές περί ανέμων. Το είπαμε 500 φορές, δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο...
3. Ποιός είναι ο Βασίλης? :lol:

Reaction score
250
Νίκος Τσαρουχάς said:
1. Δεν σας προλαβαίνω.
2. Ο Αντώνης έχει απόλυτο δίκιο. Μην εξαντλείτε την υπομονή των συντονιστών της κατηγορίας με εκτός θέματος αναφορές περί ανέμων. Το είπαμε 500 φορές, δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο...
3. Ποιός είναι ο Βασίλης? :lol:
Ο Βασίλης είμαι εγώ .

Από την στιγμή που ο Φίλος μου ο Ρένος κατάλαβε το λάθος του διέγραψα

και το δικό μου μήνυμα γιατί ήταν άχρηστο........

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas