"Κυριακάτικος καφές με το AVSite.gr"

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.496
Γ@μώτο δεν πρόλαβα...

Πιστεύω ότι όλα πήγαν καλά! Τι "πιστεύω" δηλαδή, είμαι σίγουρος!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
καλήμερα! Η πρώτη εκπομπή της σημερινής Κυριακής πρωί στις 10:30 με 11:00 πμ με τίτλο : «Κυριακάτικος καφές με το AVSite.gr» είναι παρελθόν πλέον...
Όλα πήγαν σχεδόν καλά, εκτός από μια κάρτα ήχου που παρέδωσε πνεύμα... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ χθες το βράδυ όλα ήταν ok, σήμερα μας είπε αντίο... Μην ξεχνάτε ότι η εκπομπή παράγεται εδώ στο δικό μου στούντιο και στέλνεται live stream στη Θεσσαλονίκη...

Τα τεχνικά προβλήματα όμως δεν μας πτοούν και την επόμενη Κυριακή θα επαναληφθεί η ίδια εκπομπή με τους ίδιους συντελεστές...
Ο Ανδρέας Καφάτος, ο "ιδρυτής" (ένας είναι ο ιδρυτής!) ήταν παρών, μαζί ο Χρήστος Ακρατόπουλος, ο "Γενικός" μας, επίσης ο Νίκος Αρβανιτάκης (o "clubzone"), o Αλέξανδρος Φιλιππίδης (xfader) το αστέρι μας και τέλος εγώ που έκανα την παρουσίαση, ο Πάνος Οπλοποιός...

Όμως πολλές αλήθειες και καταθέσεις ψυχής ακούστηκαν σε αυτή την εκπομπή και πραγματικά ξεπέρασαν τα όποια τεχνικά προβλήματα....

Ο Ιδρυτής, Ανδρέας Καφάτος, παρέδωσε τη "σκυτάλη" του AVSite.gr σε δύο πολύ ικανά στελέχη, τον Δημήτρη (zizik) και τον Αλέξανδρο (xfader) σε πραγματικά πολύ συγκινητική στιγμή...

Όλα αυτά όμως και πολλά ακόμη θα τα ακούσετε σε λίγο όπως ακριβώς λέχθηκαν, από την αναπαραγωγή της συγκεκριμένης εκπομπής , μόλις ανέβει στο Soundcloud στο Link που θα σας δώσω...

Μέχρι τότε... Stay tuned.!

Reaction score
17.452
Καλησπέρα Πανο και σ ευχαριστούμε που ανέβασες αυτό το κατά κάποιο τρόπο Podcast,για να παρακολουθήσουμε την πρώτη εισαγωγική εικοσάλεπτη εκπομπή!

Θα επιθυμούσα,αν μου επιτρέπεται να πω μια γνώμη,να είχε περισσότερα λεπτά στη διάθεση του ο Ανδρέας μιας και ήταν η πρώτη εκπομπή.

Έκανες δέκα λεπτά εισαγωγή και είχες αλλα δέκα για τους 4-5 καλεσμένους σου, δηλ. Δυο λεπτά ο καθένας?!

Χάρηκα πολυ ακούγοντας σας,Παρ όλη την πίεση του χρόνου.Συνεχιστε με δύναμη και μεράκι!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
καλημέρα ! Δεν έχεις άδικο @ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ σε αυτά που αναφέρεις, αλλά όπως ίσως θα γνωρίζεις προέκυψε ένα τεχνικό πρόβλημα με μια κάρτα ήχου (δαίμων?), που μας αποσυντόνισε λιγάκι.... Η εισαγωγή ήταν μεγάλη, για να περιγράψει το εγχείρημα...
Επίσης έγινε μια τεχνική υπερπροσπάθεια χρησιμοποιώντας όλες τις δυνατές τεχνολογίες του internet...

Η ίδια εκπομπή (25 λεπτά καθαρής εκπομπής) θα επαναληφθεί εκ νέου ζωντανά, την ερχόμενη Κυριακή και ίδια ώρα με τους ίδιους συντελεστές ώστε να τους απολαύσουμε όλους!
Επίσης από τον Ιανουάριο, η εκπομπή θα γίνει 1 ώρα... Αρκεί φυσικά να υπάρχει ανάλογο ενδιαφέρον!

Την καλημέρα μου και πάλι και καλή εβδομάδα!

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.912
Το ραδιοφωνο δεν ειναι ευκολο πραγμα

Οσοι μιλησαν στην εκπομπη ηταν "αερατοι" χωρις ιχνος τρακ και με ευφραδεια

Ξερω οτι πισω απο αυτο το μισαωρο κρυβονται πολλες ωρες δουλειας

Μου αρεσε πολυ και ευχομαι να συνεχιστει

Ο δε Καφατος εχει τρομερα ραδιοφωνικη φωνη

Καλες εκπομπες παιδια :)

Reaction score
17.452