Κύριε πειρατή

Reaction score
1.147
Δεν ξέρω αν γνωρίζετε αυτή την πληροφορία αλλά ήδη κάποιες χώρες όπως η Ελβετία έχουν νομιμοποιήσει το file sharing κανονικότατα.
Η απάντηση που δίνει είναι ότι (μετά από κάποιες έρευνες) εφ' όσον το χρήμα συνεχίζει να κινείται, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Δηλαδή αυτός που κατεβάζει ταινίες, πηγαίνει πιο συχνά στο σινεμά ή αυτός που κατεβάζει μουσική αγοράζει και κάποια cd και άλλα παρελκόμενα (εδώ είμαστε εμείς).
https://torrentfreak.com/swiss-govt-downloading-movies-and-music-will-stay-legal-111202/

Προσωπικά, από τότε που άρχισα να κατεβάζω και να έχω μια πιο μεγάλη TV, άρχισα να πηγαίνω όλο και πιο συχνά σινεμά γιατί πλέον έγινε hobby αυτή η ιστορία.

Πολύ ώριμος ο συλλογισμός της Ελβετίας αν και δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει ίδιο σκεπτικό στους πολίτες των άλλων χωρών.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.944
Προσωπικά, από τότε που άρχισα να κατεβάζω και να έχω μια πιο μεγάλη TV, άρχισα να πηγαίνω όλο και πιο συχνά σινεμά γιατί πλέον έγινε hobby αυτή η ιστορία.
Πώς γίνεται όμως όλοι να έχουν δει τις καινούργιες ταινίες και οι αίθουσες να είναι άδειες;

Reaction score
1.147
Πώς γίνεται όμως όλοι να έχουν δει τις καινούργιες ταινίες και οι αίθουσες να είναι άδειες;
...δεν είναι όλοι σαν και εμένα!

Και η αλήθεια είναι ότι κάποια έργα είναι για σινεμά και κάποια αλλά όχι..

Reaction score
677
Εγώ πάντως τις βλέπω στο όνειρό μου,νόμιμα.
(Στις 9 στις 10,:sleep: στο πεντάλεπτο.)

Reaction score
1.285
Ρε παιδιά , ο Σύριζα λέει θα βάλει φόρα Πειρατίας !
Θα γίνουν όλοι οι πειρατές νόμιμοι και θα κλαίει η ΑΕΠΙ ! ! ! (?????)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.944
Η Σουηδια παντως νομιμοποιησε το downloading και ησυχασε!
Καμία σχέση. Οι χώρες της ΕΕ θα επιβάλουν μέσα σε ένα χρονικό διάστημα τις γενικές οδηγίες της Ένωσης. Η κάθε μία θα διαμορφώσει τις ποινές. Στόχος είναι να τιμωρείται ο χρήστης ώστε να τον αποτρέψει να κατεβάζει παράνομο υλικό.

Reaction score
1.187
Και τι μάς πειράζει εμάς εδώ στην Ελλάδα αν κατεβάζουμε όλοι παράνομα τις ταινίες και χάνει λεφτά το Hollywood; Χεστήκ@με...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.637
Αυτά είναι, πάνω απ' όλα οι αρχές. :D

Η ηθική αφορά πάντοτε τους άλλους.

Reaction score
1.187
Ισα ίσα τώρα με τα capital controls και με την έλλειψη ρευστού που υπάρχει στην Ελλάδα καλύτερα να κατεβάζουμε παράνομα όλες τις ταινίες για να μην φεύγει χρήμα εκτός Ελλάδος.

Reaction score
1.187
Ούτως ή άλλως τώρα με την κρίση σε όλους σχεδόν τους τομείς έχουν έρθει τα πάνω κάτω.
Ε, δεν θα στενοχωρηθούμε κιόλας αν χάσει μερικά ψίχουλα το Hollywood από την Ελλάδα..
Έχουμε σημαντικότερα πράγματα να μάς απασχολούν.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.944
Αλεξ πως θα μπορεσει ενας Δανικος Οργ/σμος να ελεγξει χρηστες στην Σουηδια, οταν:
http://www.theguardian.com/technolo...ict-court-sweden-refuses-order-isp-block-site
Σε όλες τις χώρες θα καταλήξουν να τιμωρούν τον τελικό αποδέκτη/χρήστη. Και θα "νοικιάζουν" εταιρείες με ειδίκευση σε αυτόν τον τομέα. Λόγω της τρέχουσας κρίσης στην Ευρώπη, το έχουν βγάλει από την άμεση προτεραιότητα. Σύντομα και πάλι κοντά μας.

Το (πολύ κοντινό) μέλλον είναι πληρωμή υπηρεσιών τύπου Netflix και Spotify και περιορισμός της πειρατείας σε μονοψήφια ποσοστά.

Reaction score
20.867
Και τι μας πειράζει εδώ στην Ελλάδα εάν δεν φέρνουν και δεν προβάλλονται στους κινηματογράφους μας νέες ταινίες γιατί όλοι κατεβάζουν παράνομα? :p
Δεν μας πειράζει... :beach::rolleyes:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.937
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm