ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ

B

BOB

Guest
Ερωτηση: Ποιος rev υπογραφει τεστ μηχανηματος ιδιοκτησιας του και βεβαια το βαθμολογει με "ΑΡΙΣΤΑ" σε γνωστο περιοδικο του χωρου με και στην συνεχεια στις μικρες αγγελιες του ιδιου περιοδικου αλλα και αλλου το βγαζει προς πωληση???

Reaction score
2
ρε bob σιγα μην κανει καποιος review σε περιοδικα για να πουλησει ενα μεταχειρισμενο μηχανακι....!!!!!!

αυτο μου ακουγεται τουλαχιστον αστειο.....!!!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
mixalis kanakakis said:
ρε bob σιγα μην κανει καποιος review σε περιοδικα για να πουλησει ενα μεταχειρισμενο μηχανακι....!!!!!!
Το ότι είναι μεταχειρισμένο δεν σημαλινει ότι δεν κυκλοφορεί ακόμη στην αγορά. Επίσης δεν είναι ανάγκη να αναφέρει ότι είναι μεταχειρισμένο...

B

BOB

Guest
Εαν θελετε ονομα συντακτη, αντιγραφο αρθρου και αγγελιας και στοιχεια περιοδικου και δεν εχει προβλημα ο διαχειριστης τα γραφω............

Reaction score
14
mixalis kanakakis said:

αυτο μου ακουγεται τουλαχιστον αστειο.....!!!!
Αν το μηχανάκι είναι της τάξεως των 10-15.000 euro παύει το θέμα να είναι αστείο....
Πολύς κόσμος ζει ένα ολόκληρο έτος με αυτά..... :(

Reaction score
1.380
BOB said:
Εαν θελετε ονομα συντακτη, αντιγραφο αρθρου και αγγελιας και στοιχεια περιοδικου και δεν εχει προβλημα ο διαχειριστης τα γραφω............
Εγω τα θελω.

Reaction score
0
BOB said:
Ερωτηση: Ποιος rev υπογραφει τεστ μηχανηματος ιδιοκτησιας του και βεβαια το βαθμολογει με "ΑΡΙΣΤΑ" σε γνωστο περιοδικο του χωρου με και στην συνεχεια στις μικρες αγγελιες του ιδιου περιοδικου αλλα και αλλου το βγαζει προς πωληση???
Κυριε Bob μπορειτε να μας βοηθησετε λιγακι;;;
Π.χ. τo 50/50 ;;;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κι εγώ θέλω φυσικά να μας πει ο... BOB. Από την άλλη δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι κοροϊδέυει κάποιον ο εν λόγω κύριος.
Για σκεφτείτε το...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Aπλα να υπενθυμισω τι γινεται-και τι εχει γινει εως τωρα- σε παρομοιες καταστασεις.
Οταν ο καταγγελων γραφει με nick υποχρεουται να δωσει τα στοιχεια του στον γενικο διαχειριστη η τον συντονιστη της κατηγοριας.Τα στοιχεια αυτα ειναι μη ανακοινωσιμα παρα μονο σε περιπτωση μηνυσης απο τον καταγγελθεντα.
Μολις ο Γενικος/Συντονιστης παραλαβουν και ελεγξουν τα στοιχεια , δινουν το τελικο ΟΚ και ο καταγγελων μπορει να γραψει οτι του συνεβη , η αυτο που θεωρει λαθος σε καποια επαγγελματικη συμπεριφορα.
Στην περιπτωση που ο καταγγελων δεν δεχτει να δωσει τα στοιχεια του τοτε το αρχικο μηνυμα ειναι σαν να μην υπηρξε ποτε.

Ολοι κανουμε το κεφι μας και το χομπυ μας αλλα νομικα υπευθυνος ειναι μονο ενας απο εμας.
Ευχαριστω πολυ για την κατανοηση σας...  

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ανδρέα το σκέφτηκα αυτό που λες αλλά εδώ δεν μιλάμε για μια καταγγελία του τύπου, ο τάδε έκανε κάτι.
Εννοείται ότι όλοι μπορούν να διαβάσουν review και αγγελίες.

Τι λες?

Reaction score
0
Γραφω πχ εγω σε περιοδικο για αυτοκινητα και κανοντας συγκριτικο βγαζω το δικο μου car πρωτο και μετα το βαζω στις αγγελιες του περιοδικου
εχοντας κανει και την σχετικη διαφημιση!!!
"Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ "
Εξαλλου δεν ειναι καταγγελια ,ερωτηση ειναι!!!

Reaction score
298
Μισό λεπτό: ο Bob έγραψε κάτι που, αν είναι αληθινό, είναι και εύκολα επαληθεύσιμο. Εάν κάποιος σκανάρει το άρθρο με το τεστ και την αγγελία, όπως αυτά έχουν δημοσιευτεί και είναι προσβάσιμα στον καθένα, τι το επιλήψιμο υπάρχει; Δεν θα είναι παρά μόνο μία παράθεση γεγονότων που ανήκουν στη δημόσια σφαίρα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ας προχωρήσουμε λοιπόν.
Το μόνο που δεν θα ήθελα εγώ είναι η καθοδήγηση των αναγνωστών σε συμπεράσματα.
Μια παράθεση στοιχείων αρκεί. Ο καθένας να τα αξιολογήσει και να πει την άποψή του πολύ μα πολύ προσεκτικά...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απλά για λόγους δεοντολογίας καλό θα είναι να ζητήσομε και από τον reviewer να μας πει την άποψή του...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.054
Νομίζω πως είμαι σίγουρος για ποιόν μιλάμε. Πάντως, δεν έχω υπ' όψη μου άλλον reviewer, που να βάζει αγγελία ανωνύμως, και μάλιστα στο περιοδικό που αρθρογραφεί. Όσοι έχω υπ' όψη μου, το έκαναν επωνύμως, πράγμα που είναι και το πιο σωστό, από ηθικής πλευράς, κατά την άποψή μου.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm