ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ

Reaction score
3.571
Γιατί ρε παιδιά, εσείς πουλάτε μόνο αυτά που δεν σας αρέσουν ?
Για να δω λίγο τις αγγελίες σας ... να δω τις μάπες που πάτε να μας πουλήσετε !!!

Reaction score
3.571
Θέλω να πω πως ο καθένας μας έχει λόγους που πουλάει. Στη χειρότερη περίπτωση έχει αναγκη από χρηματα και πουλάει το πιο πολύτιμο πράγμα αξίας που έχει στην κατοχή του.
Γιατί πάντα πάει ο νου μας στο κακό ?

Reaction score
164
Ναι, αλλά δεν είναι κάπως ύποπτο να γράφει review, να του δίνει άριστα και μετά να το πουλάει; Δεν πάει ο νους σου στο πονηρό; Δεν λέω, μπορεί να μην το κάνει εκ του πονηρού. Αλλά έπρεπε τουλάχιστον να τηρήσει τα προσχήματα.

Reaction score
3.571
Ο BOB γιατί θέλει να εκθέσει  κάποιον reviewer δημόσια ?
Αυτό πρέπει να σας προβληματίσει κι οχι το άλλο που λέει .

BOB, σορρυ αλλά εδω μέσα δεν είναι η γκεστάπο της γειτονιάς σου.

Reaction score
3.571
unforgiven said:
Ναι, αλλά δεν είναι κάπως ύποπτο να γράφει review, να του δίνει άριστα και μετά να το πουλάει; Δεν πάει ο νους σου στο πονηρό; Δεν λέω, μπορεί να μην το κάνει εκ του πονηρού. Αλλά έπρεπε τουλάχιστον να τηρήσει τα προσχήματα.
Πάει ο νους και βέβαια πάει.
Αλλά για ποιo λόγο ο Bob προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να τον εκθέσει.
Αυτό για μένα είναι κακοήθιεια.
Σκεφτείτε το και συνεχίζουμε αύριο.
Καληνύχτα.

Reaction score
3.571
Αρχίζω και αηδιάζω με κάποια πράγματα που γίνονται τελευταία εδώ μέσα.
Απο καταγγελία σε καταγγελία το πάμε .

Κρίμα.

Reaction score
2
ελα ντε.....

ρε παιδια για να το αγορασε το μηχανημα προφανως του αρεσε.......οποτε και το καλο review...τωρα θελει να το πουλησει...μην τρελενομαστε......

δεν ειναι οι κουμουνιστες πισω απο ολα......;)

Reaction score
1.380
Χαλαρωστε, ουτε καταγγελια ειναι, ουτε θα κρεμασουμε ουτε θα εκθεσουμε κανεναν. Εδω δεν ειμαστε δικαστηριο για να καταδικασουμε τον οποιοδηποτε. Ο καθενας θα κρινει με τα δικα του κριτηρια. Ο Bob παρατηρησε κατι και ειπε να το αναφερει. Γιατι λοιπον πρεπει να αηδιασουμε ή να το σκεφτομαστε για μερες??? Πρωτος εγω θα πω οτι εχω αγγελια με ηχεια που υπεραγαπω και αναφερομαι παντα θετικα σε αυτα, αλλα τα πουλαω για οικονομικους λογους.

Αφου αναφερθηκε, εγω θελω να μαθω το ονομα του reviewer, του περιοδικου και του μηχανηματος. Οποιος δεν θελει να μαθει, ας μην ξαναδιαβασει το συγκεκριμενο θεμα.

Διαφανεια παρακαλω, ειδικα για τους επαγγελματιες του χωρου.

Reaction score
298
Έτσι είναι. Μπορεί κανείς να σκεφτεί κάτι τέτοιο να γίνεται σε μεγάλο ξένο περιοδικό? Ούτε κατά διάνοιαν! Δείτε εδώ τι γράφει ο Άτκινσον για το "Σινικό Τείχος" που χωρίζει τη σύνταξη και το διαφημιστικό του Stereophile: http://www.stereophile.com/asweseeit/366
Bob, αναμένουμε (αν σοβαρολογούσες και δεν έκανες κακόγουστη πλάκα).

Reaction score
2
RDoherty said:
Έτσι είναι.  Μπορεί κανείς να σκεφτεί κάτι τέτοιο να γίνεται σε μεγάλο ξένο περιοδικό?  Ούτε κατά διάνοιαν!  Δείτε εδώ τι γράφει ο Άτκινσον για το "Σινικό Τείχος" που χωρίζει τη σύνταξη και το διαφημιστικό του Stereophile:   http://www.stereophile.com/asweseeit/366
Bob, αναμένουμε (αν σοβαρολογούσες και δεν έκανες κακόγουστη πλάκα).
καλα μην ορκιζεσε κιολας.......ειχε γινει μεγαλος χαμος με το review του gryphon antileon moloblock........

Reaction score
298
Δεν αντιλέγω. Στην περίπτωση αυτή όμως υπήρξε αντίδραση τύπου "Γκεστάπο"?

Reaction score
3.571
Αν θέλει ένα reviewer να πουλήσει ένα μηχάνημα το δίνει σε άλλον να το πουλήσει για λογαρισμό του ή το δίνει στο ίδιο το κατάστημα που το αγόρασε ή που του το χάρισε.
Πόσες φορές αγοράσατε μηχάνημα που ήταν σφραγισμένο σωστά στα κουτιά τους από το εργοστάσιο.
Ειδικά στην Ελλάδα το κακό έχει παραγίνει. Ολα τα κουτιά είναι περασμένα πρόχειρα με ταινία πακεταρίσμοτος.
Ποσοι άλλοι τα έχουν ακούσει στα σπίτια τους και πόσες επιστροφές έχουν περάσει ....και μετά μας τα πουλάνε σαν καινούργια !!!

Reaction score
3.571
Τα επιστρέφουν στο μαγαζί σε άριστη κατάσταση, πριν περάσει το μοντέλο, και το κατάστημα το πουλάει μετά για καινούργιο, αφου πρώτα το φυσήξει με την ηλεκτρική σκούπα.

Γνωστό το κόλπο.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Να σας πω κι εγώ την άποψή μου...

Ο Bob καλά έκανε και ανέβασε το θέμα. Μόνο και μόνο για λόγους πληροφόρησης καλό θα είναι να αναφέρουμε όταν κάτι πέφτει στην αντίληψή μας. Και φυσικά κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο μέσα από ένα forum (φαντάσου να απεύθυνες το ερώτημα στον ειδικό τύπο και να περίμενες απάντηση). Δεν το κρύβω ότι κι εγώ είμαι περίεργος να μάθω το τι συμβαίνει, αν και έχω τις υποψίες μου.

Φυσικά, θα πρέπει να τονιστεί ότι, δεν υπάρχει διάθεση από κανέναν να στηθούν λαϊκά δικαστήρια κλπ κλπ και ότι γίνεται, γίνεται καλοπροαίρετα. Είναι μία απλή παράθεση γεγονότων. Όμως όπως τόνισα νωρίτερα θα πρέπει να ειδοποιήσουμε και τον θιγόμενο να μας πει τις απόψεις του.

Στο φινάλε, όλοι "μεγάλα παιδιά" είμαστε και μπορύμε να κρίνουμε τα γεγονότα και να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας...

Reaction score
3.571
O Bob ο μάστορας όλο μαστορεύει ....

Πάντως κατά καιρούς πολλοί Ελληνες reviewers πουλούσαν μηχανήματα μέσω αγγελίας στο ίδιο το περιοδικό που έγραφαν.
Αυτό για μένα τους τιμά γιατί δεν το κάνουν κρυφά και ανώνυμα.
Αυτό λέγεται διαφάνεια . Δεν θέλω να πιστεύω ότι έχουν αποθρασυνιθεί τόσο πολύ.

Γίνονται τόσα πολλά στο παρασκήνιο και πίσω από την πλάτη μας ...

Reaction score
1.831
Όπως προείπατε, ο λόγος για τον οποίο κάποιος πουλάει κάτι δεν είναι πάντα ότι δεν του αρέσει.
πχ: αν είναι ενισχυτής μπορεί να μην ταιριάζει με τα καινούργια του ηχεία (λέμε τώρα).

Εκτός αυτού, πιθανότατα να θέλει να αγοράσει κάτι άλλο, οπότε χρειάζεται τα χρήματα.
Δε σημαίνει ότι όποιος αγοράζει συσκευές ήχου ακούει και μουσική από αυτές...

ΥΓ: αν και έχω μήνες να αγοράσω ελληνικό περιοδικό ήχου (πόσο μάλλον να το διαβάσω) έχω μια υποψία για το ποιος μπορεί να είναι...

Reaction score
3
Κακαλιός Στέργιος said:
Όπως προείπατε, ο λόγος για τον οποίο κάποιος πουλάει κάτι δεν είναι πάντα ότι δεν του αρέσει.
πχ: αν είναι ενισχυτής μπορεί να μην ταιριάζει με τα καινούργια του ηχεία (λέμε τώρα).

Εκτός αυτού, πιθανότατα να θέλει να αγοράσει κάτι άλλο, οπότε χρειάζεται τα χρήματα.
Δε σημαίνει ότι όποιος αγοράζει συσκευές ήχου ακούει και μουσική από αυτές...

ΥΓ: αν και έχω μήνες να αγοράσω ελληνικό περιοδικό ήχου (πόσο μάλλον να το διαβάσω) έχω μια υποψία για το ποιος μπορεί να είναι...
...... :lol: :lol: :lol:

Reaction score
49
ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ είναι ο τίτλος του θέματος ή
ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΛΑΔΙ....????

Ακούμε, διαβάζουμε αλλά συμπέρασμα κανένα........Θα ρίξετε λίγο φως επιτέλους???

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm