ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ

B

BOB

Guest
g.kar με μπερδεψες. Σε αηδιαζουν οι καταγγελιες η τα καταγγελομενα? Οι καταγγελοντες η οι καταγγελομενοι?
Τελως παντων θα τα γνωστοποιησω στους διαχειριστες και ας το διαχειριστουν οι ιδιοι. Παντως δεν ειναι αυτος που φανταζεστε....

Reaction score
3.571
BOB said:
g.kar με μπερδεψες. Σε αηδιαζουν οι καταγγελιες η τα καταγγελομενα? Οι καταγγελοντες η οι καταγγελομενοι?
Τελως παντων θα τα γνωστοποιησω στους διαχειριστες και ας το διαχειριστουν οι ιδιοι. Παντως δεν ειναι αυτος που φανταζεστε....
Με αηδιάζουν οι καταγγελίες που προέρχονται από ανώνυμους καταγγέλοντες και απευθύνονται σε άτομα που δεν γνωρίζουμε.  Μια καταγγελία πολύ εύκολα αλλάζει τίτλο και γίνεται συκοφαντία.  Συνήθως αποφασίζουν τα δικαστήρια για τον τίτλο που θα δοθεί στο τέλος.

Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει να μην βλάψουμε κάποιον επαγγελματία του χώρου για κάτι ασήμαντο όπως είναι μια αγγελία πώλησης σε περιοδικό. Αν το μηχάνημα το είχε κλέψει από το σπίτι σου, θα είχε κάποιο ενδιαφέρον.

Κάνε ότι καταλαβαίνεις , αρκεί να συνεχίσεις μέχρι το τέλος.

Παντα εκφράζω προσωπικές απόψεις. Δικαίωμά σου, αφού σου το επέτρεψαν οι συντονιστές, να ανακοινώσεις δημόσια το όνομα του reviewer.

Να το κάνεις όμως ΤΩΡΑ .

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Λοιπόν θα παρακαλούσα να είμαστε λίγο πιο κόσμιοι. Δεν βλέπω λόγους για τέτοιου επιπέδου συζητήσεις. Για τα "επι προσωπικού" θέματα υπάρχουν και τα pm.

Επί της υποθέσεως τώρα.

Βλέπω ότι η βαλίτσα πάει μακρυά. Και για αυτό θα παρακαλούσα τον Bob να δημοσιεύσει ότι πληροφορίες έχει. Αν θεωρεί ότι πρέπει πρώτα να λάβει γνώση η διαχείριση, να τον πληροφορήσω ότι από μέρους μου δεν συντρέχει τέτοιος λόγος. Δεν πρόκειται να γίνει κανείς απολογητής για κανέναν.

Είπαμε ο θιγόμενος θα ειδοποιηθεί για να απαντήσει...

Reaction score
2
K (καπα) εχει σιγουρα παντως......

για το επιθετο μιλαμε ετσι....??? :lol: :lol:

ολοι οι "κακοι" και οι εκγαθετοι reviewers (και ο κορνακηδες...ναι ναι αυτοι...) εχουν απο ενα K...

καταγγελια ηταν αυτο.......;)

εγω παντως προτιμω να ακουω με τα αυτακια μου παρα να το παιξω επθεωρητης κλουζo.....

επισης ρε παιδια το τι αρεσει  στο καθενα ειναι τοσο σχετικο ,κατι το οποιο κανει δυσκολο το "ξεσκεπασμα" ενος  reviewer.......

Reaction score
2
:lol: :lol:

θα ηθελα παντως καποια στιγμη να δουλευα σε ενα τετοιo περιοδικο...ετσι για την εμπεiρια και την τρελα της υποθεσης........

οταν γινει αυτο μη βλεπω εδω καταγγελιες κτλ.....;)    :lol:

Reaction score
3.571
κι εγώ θα ήθελα να δουλέψω στο playboy, αλλά φοβάμαι τις καταγγελίες :lol: :lol: :lol:

Δεν θα μπορώ να βάλω και αγγελίες .

:lol:

Reaction score
2
ου λαλα.....

η αληθεια ειναι οτι εχεις κατι  απο ριτσαρντ γκιρ........ :lol: :lol:

Reaction score
2
με συγχωρεις αλλα αυτος που το ξεφτυλιζει το θεμα αν οχι ολη τη κατηγορια ειναι αυτος που καταγγελει κατι και μετα χανετε....\
ηταν σοβαρο δηλαδη πριν..???
ακου λεει θελει ενας reviewer να πουλησει ενα μεταχειρισμενο μηχ και το εβγαλε αριστο....ρε πατε καλα????????????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm