ΛΟΝΔΙΝΟ 2007

GTX

Reaction score
39
Καλά βρε antonis72 όταν κάποιος σου ζητάει να του δώσεις συμβουλές για τουρισμό στο Λονδίνο εσύ του λες να πάει στο fabric και στο heaven??? Για τουρισμό μιλάμε όχι για clubbing :cool_4:

Όταν λες angus εννοείς τα angus steak house??? :shock::shock:

Reaction score
17.427
Α,μην το λες αυτο Βασιλη......

Ειναι κι αυτο μια ανεκδιηγητη εμπειρια να μπαινεις μεσα,να πλημμυριζει ο τοπος απο ανδρες και να μην σου δινουν καμμια, μα καμμια σημασια.....!!!!!!Παραδεισος για γυναικες που 8ελουν να πιουν με ησυχια το ποτο τους....:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
41
ναι είναι και πως το βλέπει κανείς. Αυτό που είπα και πριν. Δεν ακολουθώ στάνταρ το ίδιο πρόγραμμα σε όσες πόλεις επισκέπτομαι.

Προσωπικά θεωρώ το big ben πιο όμορφο από μακριά παρότι από κάτω.
Επίσης δεν μου λέει κάτι που το μετρό είναι παλιό. Ούτε το θαυμάζω σαν τέχνη. Το θαυμάζω όμως σαν ευκολία. Μου αρκεί που μπορώ να πάω οπουδήποτε μα οπουδήποτε. Και πριν 15 χρόνια θυμάμαι το ίδιο ήταν, και πιο παλιά πιθανόν. Και τότε όμως μπορούσα να πάω όπου ήθελα.

Εδώ δεν είχαμε ούτε μια γραμμή μετρό, είχαμε έτοιμα σχέδια μόνο...
Το πάρκο τους ξέχασα να πω εκπληκτικό.
Ο φίλος που την πάτησε με την κλεμένη τσάντα, είναι να μη σου τύχει.
Επειδή είναι μαζεμένες όλες οι φυλές του κόσμου εκεί κυκλοφορεί κάθε καρυδιάς καρύδι. Μαύροι, κίτρινοι, λευκοί, ρώσοι, τα πάντα. Οπότε θέλει προσοχή έξω.

Το οτι έχουν κολλήματα το ξέρουμε. Είναι προβλεπόμενοι σε πολλά πράγματα. Είναι η νοοτροπία τους τέτοια και ο νόμος φυσικά καραδοκεί. Δεν έχει έλα μωρέ τώρα! Αυτό είναι και καλό και κακό. Το οτι έχουν καταφέρει πάντως να τιθασεύσουν όλες τις φυλές του ισραήλ λέει κατι έτσι?
Σε αντίθεση με μας που έχουμε μόνο ...βαλκάνιους και δεν έχουμε κάνει τίποτα.

Reaction score
41
Καλά βρε antonis72 όταν κάποιος σου ζητάει να του δώσεις συμβουλές για τουρισμό στο Λονδίνο εσύ του λες να πάει στο fabric και στο heaven??? Για τουρισμό μιλάμε όχι για clubbing :cool_4:

Όταν λες angus εννοείς τα angus steak house??? :shock::shock:
Προσωπικά δεν κάθησα αλλά έμαθα οτι έχει καλό κρεατάκι από κάποιους που κάθησαν.

Γενικά το Λονδίνο για μένα δεν προσφέρεται για τουρισμό με την έννοια που ξέρουμε (να παίρνουμε σβάρνα ότι μουσείο βρούμε μπροστά μας και να κάνουμε τους κινέζους κυκλοφορώντας με φωτογραφικές όλη την ώρα). Άντε να πας σε 2-3 πραγματάκια και με μέτρο. Άλλα είν' τα καλά!
Ναι θα έλεγα να πάει σε άλλη πόλη όχι στο Λονδίνο. Ας πάει στη Ρώμη για τουρισμό!

Reaction score
164
Δεν κάνει για τουρισμό το Λονδίνο; Με το Βρετανικό μουσείο; Τις δύο Tate; Την πινακοθήκη; Το War museum; Το London Tower; Την portrait gallery; Το μουσείο επιστημών; Το φυσικής ιστορίας; Το Αββαείο; Τον Α. Παύλο;
:crazy_1:
Τι πρέπει να έχει μία πόλη για να θεωρείται καλή για τουρισμό, κατά τη γνώμη σου;

Reaction score
41
Δεν κάνει για τουρισμό το Λονδίνο; Με το Βρετανικό μουσείο; Τις δύο Tate; Την πινακοθήκη; Το War museum; Το London Tower; Την portrait gallery; Το μουσείο επιστημών; Το φυσικής ιστορίας; Το Αββαείο; Τον Α. Παύλο;
:crazy_1:
Τι πρέπει να έχει μία πόλη για να θεωρείται καλή για τουρισμό, κατά τη γνώμη σου;
Κοίταξε μηδενιστής δεν είμαι. Είπαμε είναι όπως το βλέπει κανείς και θέμα προτεραιοτήτων. Τι ενδιαφέροντα έχει, πόσο ετών είναι, πόσες μέρες έχει, τι θα χάσει αν επιλέξει κάποια πράγματα. Εγώ στη συγκεκριμένη πόλη περισσότερα θα χάσω αν επιλέξω να πάω σε όλα αυτά που λες (γιατί αντικειμενικά θέλεις 5-6 μέρες για όλα - δηλαδή όλο το ταξίδι) παρά να κερδίσω. Τουρισμός είναι κι αυτό που κάνω κι εγώ (για τη συγκεκριμένη πόλη) αλλά όχι με την έννοια που ξέρουμε. Αν ένα ταξίδι είναι πχ. 5 μέρες, θα σπαταλούσα μόνο τη 1 για να δω κάποια πράγματα, από αυτά που αναφέρεις.
Δεν με ενδιαφέρει να βγω φωτό κάτω από το big ben, ούτε στο London tower (παρόλο που έχω βγει). Ωραίος κι ι Αγ. Παύλος τεράστιος. Ωραία, τον είδαμε, κοντά ήταν, πέρασε η ώρα φάγαμε κι ένα γλυκάκι κάτω στο crypt bar...
Προτιμώ να ψωνίζω ή να κάνω ότι ψωνίζω, βόλτες, καφέ, pub, club. Χρόνος για ύπνο μόνο δεν υπάρχει.
Τώρα εάν το ταξίδι διαρκεί 30 μέρες θα σου πω ναι πήγαινε παντού.

Reaction score
164
Είναι αυτό που σου είπα: θέμα προτεραιοτήτων. Προσωπικά από αυτά που ανέφερα δεν είδα ούτε το 1/3 και ευχαρίστως θα πήγαινα άλλες δύο φορές για τα υπόλοιπα. Αν πήγαινα και τέταρτη φορά, πάλι θα ξαναπήγαινα σε ό,τι μου άρεσε περισσότερο. Ψώνια βρίσκεις παντού. Club παντού. Αλλού μικρότερα, αλλού μεγαλύτερα. Τα μάρμαρα του Παρθενώνα δεν τα βρίσκεις πουθενά... Και δεν είναι θέμα να φωτογραφηθείς μπροστά τους, δεν είμαι τόσο ψώνιο. Το θέμα είναι να τα δεις, να τα αγγίξεις, να τα νιώσεις...

Reaction score
41
εντάξει πήγαινε μια φορά αφού είναι και δικά μας. Θα ξαναπηγαίνεις κάθε φορά που πας στο Λονδίνο?
Δε νομίζω. Σε pub ή club όμως θα περνάς μια βόλτα κάθε φορά.

Reaction score
164
Κοίταξε... Το Βρετανικό μουσείο μόνο του τρώει μια ολόκληρη μέρα, χαλαρά.
Οπότε για όλα αυτά που ανέφερα, και για μερικά αοκόμη, θέλω άνετα 15 μέρες... Club δεν πάω στην Ελλάδα, θα πάω στο Λονδίνο; :happy_8: Σιγά μην πάω να γνωρίσω τις Λονδρέζικες ουρές για είσοδο. :mad_1: Υποθέτω ότι θα είναι σαν τις Ελληνικές, μόνο που, κατά πάσα πιθανότητα θα βρέχει κι όλας! :happy_9:

Reaction score
41
δε χρειάζεται να περιμένεις αν έχεις προνοήσει. Guest list φίλε μου, guest list!

Reaction score
164
δε χρειάζεται να περιμένεις αν έχεις προνοήσει. Guest list φίλε μου, guest list!
Και όλοι αυτοί στις ουρές δεν το ξέρουν το κόλπο;
Δηλαδή παίρνεις τηλέφωνο και λες "Χέλου, άι αμ Μπιλλ φρομ Άθενς" και σε βάζουν στη λίστα χωρίς να περιμένεις;

GTX

Reaction score
39
Δηλαδή παίρνεις τηλέφωνο και λες "Χέλου, άι αμ Μπιλλ φρομ Άθενς" και σε βάζουν στη λίστα χωρίς να περιμένεις;
Ναι αλλά πρέπει να πεις και "μάι κρέντιτ κάρτντ νάμμπερ ιζ" και να πληρώσεις τα εισιτήρια. Αλλά με guest list συνήθως μπορείς να μπείς μέχρι κάποια ώρα γιατί το θέμα είναι οτι επειδή τα clubs έχουν άδεια για συγκεκριμένο αριθμό ατόμων μόλις αυτός συμπληρωθεί (ναι οι πορτιέρηδες αντί να κοιτάν αν τους αρέσει η μούρη σου και αν συνοδεύεσαι έχουν clicker και μετράνε άτομα) τότε σταματάει να μπαίνει κόσμος και γίνεται one out - one in και τότε είναι που κάθεσαι απ'εξω και περιμένεις.

Βασικά τα club συνήθως ανοίγουν τις πόρτες τους στις 22.00, μέχρι τότε έχει ήδη σχηματιστεί ουρά απ'εξω κανά δυο τετράγωνα (αν είναι καλό και το party) με το που ανοίξει η πόρτα μπαίνουν όλοι μέσα μέχρι να γεμίσει το club σε αυτή τη φάση μπαίνεις με το guest list απλά δε χρειάζεται να πας να στηθείς απ'εξω και να περιμένεις πας μεταξύ 22.00-00.00 και μπαίνεις. Όταν γεμίσει δε μπαίνει κανείς και τότε η ουρά ξαναφτάνει τα 2 τετράγωνα :happy_5::happy_5:

Reaction score
41
είναι προβλεπόμενοι είπαμε. Δεν είναι Ελλάς.
Υπάρχουν και sites που δίνεις εκεί τα στοιχεία σου για να μπεις στη μαύρη λίστα. Όλα αυτά καλύτερα είναι να γίνουν νωρίτερα από Ελλάδα.

Reaction score
4
Για να ανεβασω και μερικες απο το 2005 γιατι απο το 2007 εβγαλα λιγες και με το κινητο.
Δεν ειχα ορεξη για photo...

Το 2005 εκανα καλη δουλεια ομως :cool_4:

---------------------------------------------------------------------------

Ακουστε και μια ωραια ιστοριουλα πριν τις photo. :happy_8:

Και μια ιστοριουλα μικρή. Δεν ξέρω αν την εχω αναφέρει ξανά..
Κατι παιδία Εγγλέζοι μου ειπαν μια ιστοριουλα για το Tower bridge και το London bridge.
Εν έτη 1870 μου είπαν ότι υπήρχε ενας βαθύπλουτος Αμερικανός και έβαλε τους δικηγόρους του να επικοινωνήσουν με την Εγγλέζικη κυβέρνηση επειδή ήθελε να αγοράσει την γέφυρα του Λονδίνου. Ειχε εντυπωσιαστεί από την ομορφιά των δυο πύργων μόνο που … Προσέξτε εδώ !!!

Υπάρχουν δυο γέφυρες που τις μπερδεύει ο κόσμος όχι για την εμφάνιση τους αλλά για την ονομασία τους.
Η μια και η κλασική με τους δυο πύργους είναι η Tower bridge και η άλλη που είναι δίπλα η οποία είναι μια απλή γέφυρα ονομάζεται London bridge.

Στο γράμμα λοιπόν των δικηγόρων του βαθύπλουτου επιχειρηματία από την Αμερική στην Εγγλέζικη κυβέρνηση έγραφε ότι ήθελε να αγοράσει την γέφυρα του Λονδίνου. Το London bridge δηλ. (Νόμιζε ότι η καλύτερη γέφυρα και η Ιστορικοτερη του Λονδίνου ονομαζόταν London bridge ενώ ήθελε το Tower bridge.)

Επειδή οι Εγγλέζοι είναι έξυπνοι απάντησαν ότι προτίθενται να την πουλήσουν με τον όρο ότι δεν πρόκειται να βάλει ποτέ διόδια να την εκμεταλλευτεί τουριστικά η να της αλλάξει την μορφή!
Ο Αμερικανός συμφώνησε και την αγόρασε. (δεν θυμάμαι το πόσο αλλα σίγουρα ηταν αστρονομικό!)

Αφού ήρθε στο Λονδίνο και του έδειξαν την γέφυρα που αγόρασε κατάλαβε το λάθος του και μετά από ένα χρόνο αυτοκτόνησε.

[FONT=&quot]Η ιστορία είναι πέρα ως πέρα αληθινή.[/FONT]

Reaction score
4
Aυτους τους ανθρωπους πραγματικα δεν τους καταλαβαινεις οτι δεν ειναι αγαλματα πραγματικα!
Φανταστικο !!! Επαθα την πλακα μου οταν τους ειδα ...

Πισω μου ειναι το Δημαρχειο του Λονδινου. Μην ξεχασω να αναφερω την ζεστη υποδοχη που ειχα αργοτερα στο γραφειο του Δημαρχου.
Φοραγε ζαρτιερες βεβαια αλλα το θεωρησα φυσιολογικο για την χωρα που βρισκομουν... :happy_5::happy_5:
Επισης του ειπα οτι το κτιριο ειναι στραβο και σιγουρα θα πρεπει να κανουν κατι για αυτο. :crazy_3:
Του εδειξα φωτο απο το δημαρχειο του Πειραια να παρει μια ιδεα αλλα αυτος εβαλε τα γελια... "happy_1""happy_1"

Αυτο το κτιριο ειναι η Πρεσβεια της Ολανδιας παρακαλω! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ !!!

Μια απο τις Εισοδους για το Hide park.

Mα καλα αμα φυγει η ροδα τι θα γινει ??? Εγω δεν μπηκα μεσα για καλο και για κακο ... Τα ξανα ειπαμε αυτα κατι σελιδες πισω ...

Και ενα ζουμακι στους μελλοθανατους! :happy_5:

Reaction score
4

Και επειδη ειμαι καταθλιπτικος τυπος θεωρω αυτη την μουντιλα την συνεφια ΥΠΕΡΟΧΗ και σιγουρα για χειμωνα θα μπορουσα να ζησω ανετα σε ενα τετοιο τοπιο! :bravo:

Το millenium bridge. Μια χαζομαρα και μιση! Δεν αρεσε σε κανεναν!

Η Τραβολτα πλατεια οπως την λεω εγω η Trafalgar Square οπως την λεει ο υπολοιπος κοσμος :crazy_3:
ΡΕ !!! Ιδια με την πλατεια Ομονοιας δεν ειναι? Μονο οι Αλβανοι ελειπαν!

Reaction score
164
Επιτέλους... Η φτωχή μου συγκομιδή από το Λονδίνο, 4 μήνες μετά...
Έχουμε και λέμε:
Westminster Abbey
Εξωτερικές μόνο, μιας και μέσα απαγορευόταν. Αν επέτρεπαν τη φωτογράφιση στο εσωτερικό, ακόμα εκεί θα ήμουν...

Attachments

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis