Λήψη ελλ. καναλιών μέσω δορυφόρου

Reaction score
3
Θα ήθελα να ρωτήσω αν θελήσω να βάλω ένα σύστημα δορυφορικής λήψης για τα κανάλια που βλέπουμε μέσω κεραίας, θα συμφέρει οικονομικά σε σχέση με τη λήψη απο κεραία, κι αν ναι, τότε τι θα χρειαζόμουν, κι αν θα μπορούσα να στηρίξω το πιάτο με κάποιο βραχίονα που να προεξέχει από το μπαλκόνι (βλέπει νότια-νότιαδυτικά).

Σημείωση: Δεν με ενδιαφέρει για Nova, μόνο για τα ελληνικά κανάλια προκειμένου να γλυτώσω είδωλα, χιόνια κλπ μειονεκτήματα της κεραίας.

Reaction score
1
Απάντηση: Λήψη ελλ. καναλιών μέσω δορυφόρου

30 ευρώ στην nova , δεν έχεις άλλη επιλογή ... Μόνο ο ΣΚΑΙ στον HellasSat ...

Reaction score
173

Κωνσταντινε ολα τα Ελληνικα καναλια ειναι στη νοβα οποτε κατσε οπως εισαι.

Reaction score
3

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Θα κοιτάξω να βελτιώσω την εικόνα μέσω κεραίας, αλλάζοντάς την ή με κάποιο ενισχυτή.

Reaction score
14
τα μόνα ελεύθερα Ελληνικά κανάλια είναι τα:

902 Tileorasi - Hellasat
Channel 10 - Hellasat
ERT World - Hellasat - Hotbird
Extra3 - Hotbird - Eutelsat 7E
Kanali Voulis - Hellasat - Hotbird
Sat Lux TV - Hellasat - Hotbird
SKAI Tileorasi - Hellasat
TV MAGIC - Hellasat
Tele Asty - Hellasat

και τέλος ενα ακόμα ελέυθερο το 4Ε (Χριστιανικό??? Δεν το εχω δεί ποτέ) - Hellasat

Απο όλα τα μόνα που αξίζουν είναι το SKAI MAGIC EXTRA3 & VOULI

Reaction score
3

Ευχαριστώ ντρημ. Από τη λίστα που μου παραθέτεις καταλαβαίνω ότι τελικά θα "κρεμαστώ" :crazy_3: στην ταράτσα μπας και βελτιώσω την κεραία μου, κι αν δεν πετύχει μπορεί να βάλω κι ενισχυτή.

Reaction score
1
Κωνσταντίνε, λάβε υπόψη σου και τα εξής:

Σύμφωνα με οδηγία της Ένωσης, όλες οι ευρωπαϊκές χώρες θα πρέπει να σταματήσουν την προβολή των αναλογικών προγραμμάτων μέχρι το τέλος του 2012.

Αυτό σημαίνει ότι σε 4 χρόνια το πολύ, όλα τα κανάλια θα αναγκαστούν να εκπέμπουν είτε δορυφορικά είτε (το πιθανότερο) επίγεια ψηφιακά. Έτσι, με μια κατάλληλη (και πάντως φτηνή) κεραία και έναν (πολύ φτηνό σήμερα) επίγειο αποκωδικοποιητή, θα έχεις ασύγκριτα καλύτερη ποιότητα σήματος χωρίς να χρειαστεί να βάλεις πιάτο για δορυφόρο και χωρίς αναγκαστικά να πληρώνεις συνδρομές.

Reaction score
3

Ευχαριστώ moonprice για την επισήμανση, αλλά μέχρι τότε (2012) δεν γίνεται να μην βλέπω καθαρά μερικά κανάλια, οπότε το "κρέμασμα" :crazy_3: στην κεράια μου δεν θα το γλυτώσω.
Ελπίζω μόνο να είναι και το τελευταίο "happy_1"

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.904
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo