Λαμπάτος προενισχυτής

Reaction score
2
Καλησπέρα μπορεί να φανεί χαζή η ερώτηση έχω δει στο AliExpress πουλάνε λάμπατους προενυσχυτες με 50 ευρώ που έχουμε πολύ καλή κριτική αν τον συνδέσω με έναν καλό ενυσχυτη δικαναλο και προενυσχυτη πιπακ που έχω αλλά όχι λαμπατο θα έχω βελτίωση του ήχου και αρμονική παραμορφωση

Reaction score
5.883
Καλησπέρα μπορεί να φανεί χαζή η ερώτηση έχω δει στο AliExpress πουλάνε λάμπατους προενυσχυτες με 50 ευρώ που έχουμε πολύ καλή κριτική αν τον συνδέσω με έναν καλό ενυσχυτη δικαναλο και προενυσχυτη πιπακ που έχω αλλά όχι λαμπατο θα έχω βελτίωση του ήχου και αρμονική παραμορφωση
Θα πάρεις αποτέλεσμα εφάμιλλο των 50 ευρώ!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Οτιδήποτε επιπλέον συνδέεις στην αλυσίδα αναπαραγωγής θα αυξήσει την παραμόρφωση, αρμονική και μη, και τον θόρυβο. Στην περίπτωση που σου λείπει όγκος, αυτό θεωρείται <<βελτίωση>>, λόγο των αρμονικών.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.016
Ναι, θα έχεις βελτίωση του ήχου - έτσι όπως την εννοείς, και θα έχεις και αρμονική παραμόρφωση. Δηλαδή, ό,τι δίνουν και οι υπόλοιποι λαμπάτοι προενισχυτές, έναντι υψηλοτέρου τιμήματος.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis