Λυχνίες εξόδου GEC KT-66

B

Berzo

Guest
Πωλούνται 2 ζευγάρια ματσαρισμένες λυχνίες εξόδου GEC KT-66 αυθεντικές στα αυθεντικά κουτιά τους και με το serial number εμφανές πάνω στα γυαλιά τους. Αγορασμένες καλοκαίρι του 2012, New Old Stock(!) από Αγγλία έναντι 800 ευρώ!! Έχουν παίξει ελάχιστα. Τις πουλάω και τις τέσσερες πρός 200 ευρώ λόγω πολλή σοβαρής ανάγκης. Κάθε έλεγχος Δεκτός. Πρόκειται για το "deal" του αιώνα. Μην το σκέφτεσαι, δεν πρόκειται να βρείς κάτι τέτοιο πουθενά και μην με παίρνεις για να σου κόψω περισσότερα χρήματα._
Πάνος τηλ. 6948861504

B

Berzo

Guest
2 ΜΑΤΣΑΡΙΣΜΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΕΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ Αγγλικές ΚΤ-66, αυτές που φορούσαν οι ορίτζιναλ Quad ενυσχυτές! Τις αγόρασα στο ebay NEW OLD STOCK από Αγγλία 700 λίρες. Είναι σε άψογη κατάσταση, έχουν παίξει περίπου 300 ώρες ενώ η ζωή τους είναι πάνω από 10000 ώρες! μα προς μεγάλη μου έκπληξη δεν έχει βρεθεί ΚΑΝΕΙΣ να τις αγοράσει και τις τέσσερις προς 250 ευρώ! εδώ και ένα χρόνο! Τις σκοτώνω και τις τέσσερες για 160 ευρώ!!! ΕΧΕΤΕ ΥΠ΄ΟΨΗΝ ΣΑΣ ΤΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ? Η εταιρεία GENERAL ELECTRIC COMPANY (GEC), UK, ηλεκτροδοτούσε μ΄αυτές τις λάμπες όλη την Βρετανία. Η κατασκευή τους είναι πραγματικά πολεμική. Δε μιλάμε για Golden Lion και πράσινα άλογα. Έλεος! Ψάξτε το πια. Τις κοντράρω με οποιεσδήποτε KT-66 και βάζω και στοίχημα. Έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΔΙΑΥΓΕΣ ήχο, με ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΧΡΟΙΕΣ και ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΠΑΣΟ.. αλλά δεν χωράνε στον Leben μου επειδή είναι ψηλότερες από όλες τις υπόλοιπες KT-66 και δεν τις χρησιμοποιώ για να μην έχω τον ενισχυτή μου ανοικτό από πάνω (χωρίς καπάκι).

Reaction score
1.437
οι platinum ειναι? ξερεις ου ετους ειναι/? επειδη εχω και εγω το leben cs600 με ενδιαφερουν και οι 4

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.096
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67