Λόγοι να μη χρειαζόμασταν sub και κατά πόσον θα ίσχυαν...

Reaction score
4.102
Αυτό έχει πολύ πράμα.

Αυτό δεν έχει τίποτα.

Ο μόνος είναι;
Ο τίτλος του τραγουδιού είναι αυτό που εγραψα στα Ελληνικα-σπαταλη χρονου-και ανταποκρινεται σε ο,τιδηποτε ξεφεύγει από το μουσικό μου γούστο ακόμη κι αν είναι ουράνια ηχογραφημένο.

Reaction score
4.102
γιατί σου αρέσει να απαντάς με μια μ@λ@κια που δεν κολλάει πουθενά?
έτσι να 'χαμε να λέγαμε και να 'χαμε να πούμε που λέει και ο ...κύριος αυγολέμονος?

τι σημαίνει "Κρινεις εξ ιδίων τα αλλότρια."??
πως τα δικά μου πεντάιντσα είναι όντως ύπουλα και βαρανε 17hz/120db
ή
πως τα δικά μου δεν "κλάνουν μία" ενώ τα δικά σας τα χώνουν γερά?

αν είναι η πρώτη περίπτωση φοβάμαι μην είναι και τα δικά σας έτσι ύπουλα και σας κάνουν ζημιά....
αν είναι η δεύτερη περίπτωση, τότε είναι που φοβάμαι μη σας στείλουν αδιάβαστιους τα πεντάιντσα σας....

σε κάθε περίπτωση, όπως και να κρίνω, όπως και να το εννοούσες... προσέξτε!!!! δεν παίζουν με τα 5ιντσα!
Την έχεις πετάξει πρωτος-ξερεις ποια-οταν "τσουβαλιαζεις" τα μεγάφωνα.
Σου απαντησα λοιπόν καταλλήλως γιατί συμπέρανα ότι τα δικά σου πενταιντσα είναι ακριβώς αυτό που ειρωνευεσαι.Η γενίκευση όμως είναι κακό πράγμα και βλέπω ότι μερικοί το έχουν ψωμοτυρι.
Την κουρτίνα 2 λοιπόν και να μην ανησυχείς.

Reaction score
9.358
Αυτό έχει πολύ πράμα.

Αυτό δεν έχει τίποτα.

Αυτό που έχει πράμα είναι κομμάτι επιλεγμένο απο μηχανικό ήχου.

Το άλλο που δεν έχει τίποτα είναι επιλεγμένο από χομπιστα

Τι δεν καταλαβαίνετε? :biggrin:

Reaction score
4.102
Αυτό που έχει πράμα είναι κομμάτι επιλεγμένο απο μηχανικό ήχου.

Το άλλο που δεν έχει τίποτα είναι επιλεγμένο από χομπιστα

Τι δεν καταλαβαίνετε? :biggrin:
Κυμβαλον αλαλαζον(το έχον "πραμα")από όποιον κι αν προέρχεται.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.809
Την έχεις πετάξει πρωτος-ξερεις ποια-οταν "τσουβαλιαζεις" τα μεγάφωνα.
Σου απαντησα λοιπόν καταλλήλως γιατί συμπέρανα ότι τα δικά σου πενταιντσα είναι ακριβώς αυτό που ειρωνευεσαι.Η γενίκευση όμως είναι κακό πράγμα και βλέπω ότι μερικοί το έχουν ψωμοτυρι.
Την κουρτίνα 2 λοιπόν και να μην ανησυχείς.
Αυτο που λες εσυ τσουβαλιασμα εγω το λεω: οτι πενταιντσο και να εχεις, οι νομοι της φυσικης ειναι αμειλικτοι… αν εσυ νομιζεις πως υπαρχουν μαγικα πενταιντσα ή ακομα χειροτερα πως το δικο σου ειναι μαγικο, οκ, πιστευε το… ελευθεροι ανθρωποι ειμαστε

Reaction score
4.102
Αυτο που λες εσυ τσουβαλιασμα εγω το λεω: οτι πενταιντσο και να εχεις, οι νομοι της φυσικης ειναι αμειλικτοι… αν εσυ νομιζεις πως υπαρχουν μαγικα πενταιντσα ή ακομα χειροτερα πως το δικο σου ειναι μαγικο, οκ, πιστευε το… ελευθεροι ανθρωποι ειμαστε
Στά ηχεία σου το μεγάφωνο παιζει σαν κρεμαγερα χωρίς υποβοήθηση.
Στα δικά μου έχει υδραυλική υποβοήθηση(γραμμή μεταφοράς).Γι αυτό δεν είναι όλα τα πενταιντσα ίδια.Γιατι δεν είναι ίδια τα ηχεία που τα φιλοξενούν.

Reaction score
4.102
Άρα, οι νόμοι της Φυσικής τροποποιούνται αναλόγως της...υποβοήθησης;

Εντάξει, κλείσαμε!
Συμπερανες ότι η υποβοήθηση δεν βασίζεται στους νόμους της Φυσικής;

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.136
Συμπερανες ότι η υποβοήθηση δεν βασίζεται στους νόμους της Φυσικής;
Εσύ συμπέρανες ότι η διαφορετική υλοποίηση, διαφοροποιεί τη δεδομένη δυνατότητα απόδοσης ενός μεγαφώνου/ηχείου.

Reaction score
11.662
Στα δικά μου έχει υδραυλική υποβοήθηση(γραμμή μεταφοράς).Γι αυτό δεν είναι όλα τα πενταιντσα ίδια.Γιατι δεν είναι ίδια τα ηχεία που τα φιλοξενούν.
Δες το έτσι:
Είτε με υποβοήθηση, είτε χωρίς, με τη συγκεκριμένη κρεμαγιέρα (πεντάιτσο) οι τροχοί δε θα στρίψουν παραπάνω γωνία.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.809
ε ναι αλίμονο!!!! αφού είναι τα δικά σου!!!

Reaction score
4.102
Εσύ συμπέρανες ότι η διαφορετική υλοποίηση, διαφοροποιεί τη δεδομένη δυνατότητα απόδοσης ενός μεγαφώνου/ηχείου.
Δεδομένη δυνατότητα που αυξάνεται δεν θεωρείται καν δεδομένη.
ε ναι αλίμονο!!!! αφού είναι τα δικά σου!!!
Μα κι εσύ ορμώμενος από τα δικά σου, γενικευσες.
Εκτός αν ακολουθείς "καλωδιακή" τακτική.Ισοπεδωση άνευ ακρόασης.

Last edited:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.809
Μα κι εσύ ορμώμενος από τα δικά σου, γενικευσες.
ενώ εσύ που δε γενίκευσες... κλασσικά, τα δικά σου γ@μ@νε και οι υπόλοιποι κλαίνε..

δε βαριέσαι ... ότι πεις.... πάντως να ξέρεις δεν κλαίει κανένας (έκφραση που χρησιμοποιείς συχνά)
όπως εσύ είσαι ευχαριστημένος με ότι έχεις -όσο είσαι τέλος πάντων- και καλά κάνεις, έτσι είμαστε κι οι υπόλοιποι.... οι άσχετοι

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.136
Δεδομένη δυνατότητα που αυξάνεται δεν θεωρείται καν δεδομένη.
Αφού παίζουμε με τις λέξεις: "διαφοροποιεί" έγραψα, όχι "αυξάνει".

Reaction score
4.102
Αφού παίζουμε με τις λέξεις: "διαφοροποιεί" έγραψα, όχι "αυξάνει".
Προς τα που διαφοροποιεί λοιπόν;
ενώ εσύ που δε γενίκευσες... κλασσικά, τα δικά σου γ@μ@νε και οι υπόλοιποι κλαίνε..

δε βαριέσαι ... ότι πεις.... πάντως να ξέρεις δεν κλαίει κανένας (έκφραση που χρησιμοποιείς συχνά)
όπως εσύ είσαι ευχαριστημένος με ότι έχεις και καλά κάνεις, έτσι είμαστε κι οι υπόλοιποι.... οι άσχετοι
Αυτά είναι δικά σου λόγια.Αντιθετα από σένα,εγώ δεν τσουβαλιασα.Ειπα αυτό που είναι γνωστόν τοις πάσι.Πως η γραμμή μεταφοράς βγάζει περισσότερο και βαθύτερο μπασσο.

Last edited:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.809
Προς τα που διαφοροποιεί λοιπόν;

Αυτά είναι δικά σου λόγια.Αντιθετα από σένα,εγώ δεν τσουβαλιασα.Ειπα αυτό που είναι γνωστόν τοις πάσι.Πως η γραμμή μεταφοράς βγάζει περισσότερο και βαθύτερο μπασσο.
σχεδόν δεν ξέρεις καν τι εχω και παρ' όλα αυτά μπήκες στη διαδικασία να τα συγκρίνεις... δε βαριέσαι...

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.163
Members
38.419
Νεότερο μέλος
JOHNDOULAMIS