Λόγοι να μη χρειαζόμασταν sub και κατά πόσον θα ίσχυαν...

Reaction score
1.771
Μιά χαρά έπαιζε, απλά ήταν υπερβολή, σταμάτησα να το λειτουργώ, έμεινε δίπλα στο σύστημα για καιρό και έτσι αποφάσισα να το πουλήσω. Έκτοτε δεν με ξανά απασχόλησε το θέμα
Αν ηταν υπερβολη δεν ηταν φυσικο το δεσιμο. Αν το ενιωθες ενα σωμα δεν θα το αποχωριζοσουν

Reaction score
563
Απορώ τι κάνουμε τόσον καιρό και δεν το έχουμε καταλάβει ... :p

Τις λάμπες αλλάζεις σα να ταν σεντόνια
μιαν άνοιξη ψάχνεις χωρίς χελιδόνια
και αν γράφεις σε fora τρελές εμπειρίες
πεντάϊντσες θα μένουν οι δικές σου αμαρτίες

Κι απορώ πόσες θα χεις τις σφύξεις,
κι απορώ πώς τα χέρια θα νίψεις,
όταν sub θα σου λάχει ν'ανοίξεις
σαγονιών αν θα δούμε τις ρίψεις
το setup σου μπάσες νότες αν φτάνει
πολυκάναλη σκηνή άμα φτιάνει
απορώ

Τα μπάσα διαδίδεις πως κρύβουν κινδύνους,
τα DSP φέρουν το νούμερο του κτήνους
εμείς τ'αγαπάμε και δεν τα πετάμε,
μπριζόλα ή μπάμιες όπως και να φάμε,

Κι απορώ πόσες πια επικύψεις,
απορώ πόσα πηνία θα τήξεις,
για να πιάσεις του μπάσου αφίξεις
αλλαγές καλωδίων μη δείξεις
με τις στάθμες ψιθύρου που πιάνεις
μουσική δεν ξέρεις πόση χάνεις
απορώ...
απορώ...
Μπορώ να απαντήσω στην απορία σου με πολλούς τρόπους, θα επιλέξω τον πιο ευγενικό, όπως πάντα.

Προτείνετε sub, δια πάσαν νόσον και πάσαν μλκίαν, στο audio!!! Αυτό κάνετε τόσο καιρό!!! 😀
Θέλει κάποιος μπάσα / Βάλε sub
Θέλει κάποιος πρίμα / Βάλε sub
Θέλει κάποιος δυναμικά / Βάλε sub
Θέλει κάποιος καλύτερη εικόνα / Βάλε sub
Θέλει κάποιος υψηλές εντάσεις / Βάλε sub
Έχει κάποιος χρέπι σύστημα / Βάλε sub
Έχει κάποιος πολύ μικρό χώρο / Βάλε sub
Ακούει κάποιος σε μέτριοχαμηλές στάθμες και δεν θέλει να γκρεμίσει τοίχους / Βάλε sub
Κάποιος δεν έχει να πληρώσει το ενοίκιο / Βάλε sub 😀
Κάποιον τον απατάει η γυναίκα του / Βάλε sub 😀

Κάτι σαν το έμπλαστρο που έλεγε ο ψευτογιατρός Κώστας Βουτσάς, ότι κάνει για όλους και για όλα. :D

Κάτι σαν να δίνεις Avelox 400mg για λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού από ρινοϊό. :D

Ε έχω κι εγώ λοιπόν την απορία : Απορώ αν αισθάνεστε τύψεις... :D:D:D

Όσο για το 2ο στιχούργημα, μετά τον "Πολύπριζο", τι να πώ???
Μπράβο για την προσπάθεια, αλλά και πάλι δεν είμαι αυτός που περιγράφεις, είμαι λίγο πιο επιτυχημένος!!! ;):hi:

Υ.Γ. Φυσικά δεν έχω καμία ελπίδα να πάρω 10 θετικά σχόλια, όπως το δικό σου ποστ, 10 μπαν πάλι, μπορεί να πάρω!!! 😀

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.118
Μπορώ να απαντήσω στην απορία σου με πολλούς τρόπους, θα επιλέξω τον πιο ευγενικό, όπως πάντα.

Προτείνετε sub, δια πάσαν νόσον και πάσαν μλκίαν, στο audio!!! Αυτό κάνετε τόσο καιρό!!! 😀
Θέλει κάποιος μπάσα / Βάλε sub
Θέλει κάποιος πρίμα / Βάλε sub
Θέλει κάποιος δυναμικά / Βάλε sub
Θέλει κάποιος καλύτερη εικόνα / Βάλε sub
Θέλει κάποιος υψηλές εντάσεις / Βάλε sub
Έχει κάποιος χρέπι σύστημα / Βάλε sub
Έχει κάποιος πολύ μικρό χώρο / Βάλε sub
Ακούει κάποιος σε μέτριοχαμηλές στάθμες και δεν θέλει να γκρεμίσει τοίχους / Βάλε sub
Κάποιος δεν έχει να πληρώσει το ενοίκιο / Βάλε sub 😀
Κάποιον τον απατάει η γυναίκα του / Βάλε sub 😀

Κάτι σαν το έμπλαστρο που έλεγε ο ψευτογιατρός Κώστας Βουτσάς, ότι κάνει για όλους και για όλα. :D

Κάτι σαν να δίνεις Avelox 400mg για λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού από ρινοϊό. :D

Ε έχω κι εγώ λοιπόν την απορία : Απορώ αν αισθάνεστε τύψεις... :D:D:D

Όσο για το 2ο στιχούργημα, μετά τον "Πολύπριζο", τι να πώ???
Μπράβο για την προσπάθεια, αλλά και πάλι δεν είμαι αυτός που περιγράφεις, είμαι λίγο πιο επιτυχημένος!!! ;):hi:

Υ.Γ. Φυσικά δεν έχω καμία ελπίδα να πάρω 10 θετικά σχόλια, όπως το δικό σου ποστ, 10 μπαν πάλι, μπορεί να πάρω!!! 😀
Άμα η πλατφόρμα παρείχε δυνατότητα θα στα έβαζα από μόνος μου μαζεμένα...:laugh:

Αδίκως θα παραλληλιζόταν η ενσωμάτωση sub με χορήγηση ισχυρής αντιβίωσης... Θα ταίριαζε περισσότερο ν'αντιμετωπιζόταν ως... πράξη εμβολιασμού setup έναντι διάφορων ιώσεων όπως η οξεία... καλωδίωση και η ροδίζουσα μικρομεγαφωνίτιδα.

Τα στιχουργήματα δεν αναφέρονται αποκλειστικά σε όποιον απευθύνονται εν είδει quote. Είμαι βέβαιος ότι η μεταφορική μιζέρια δεν σε αγγίζει αφού όσοι επιλέγουν συνειδητά να μη βάζουν sub δε μπορεί παρά να μένουν αυθεντικοί με τον εαυτό τους χωρίς να υπολογίζουν τι θα έλεγε ο κόσμος.

Last edited:

Reaction score
480
Το μέγεθος, μετράει.
Αυτό ισχύει παντού, 👃
στο audio δεν χρειάζεσαι σαμπ, φράγκα θες για καλύτερα και μεγαλύτερα ηχεία, από κει και πέρα όλα τ αλλα είναι καγκουριες

Reaction score
563
Αδίκως θα παραλληλιζόταν η ενσωμάτωση sub με χορήγηση ισχυρής αντιβίωσης... Θα ταίριαζε περισσότερο ν'αντιμετωπιζόταν ως... πράξη εμβολιασμού setup έναντι διάφορων ιώσεων όπως η οξεία... καλωδίωση και η ροδίζουσα μικρομεγαφωνίτιδα.

Τα στιχουργήματα δεν αναφέρονται αποκλειστικά σε όποιον απευθύνονται εν είδει quote. Είμαι βέβαιος ότι η μεταφορική μιζέρια δεν σε αγγίζει αφού όσοι επιλέγουν συνειδητά να μη βάζουν sub δε μπορεί παρά να μένουν αυθεντικοί με τον εαυτό τους χωρίς να υπολογίζουν τι θα έλεγε ο κόσμος.
Επειδή "πάσχω" από την υποτιθέμενη νόσο και τη γνωρίζω πολύ καλά, σε διορθώνω, Χρόνια Γενικευμένη Καλωδιοδίτιδα (Χ.Γ.Κ. εις την Ψυχοακουστικήν). :p

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Last edited:

Reaction score
11.665
Αν και όταν πάρεις σαμπ και τα ενσωματώσεις σωστά, θα απορείς τι άκουγες τόσο καιρό.
Όπως ένα σωρό άλλοι.
Ένας από αυτούς.

Βάλε να παίξει την εισαγωγή του "Angel" των Massive Attack. Θα έχεις περίπου 1 λεπτό περιθώριο.
Γιατί βαράει έτσι αυτό; o_O

Reaction score
689
Εχω τα borrensen m1 . Δεν ασχολούμαι με νούμερα είναι η αλήθεια . Ότι μου ακούγεται καλά το παίρν
Πολύ καλά κάνεις!
Εγώ να φανταστείς δεν τα ακούω καν. Αν ταιριάζουν στο σαλόνι τα παίρνω.

Reaction score
4.142
Επειδή "πάσχω" από την υποτιθέμενη νόσο και τη γνωρίζω πολύ καλά, σε διορθώνω, Χρόνια Γενικευμένη Καλωδιοδίτιδα (Χ.Γ.Κ. εις την Ψυχοακουστικήν). :p

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Μακη μην τσιμπάς! Προσπαθούν να παρουσιάσουν το καύχημα μας ως νόσο!
Ισχύει και για τα subs πως Μογκαματα με κεφαλαία γράμματα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.118
Έτσι mike, μην ΄΄τσιμπάς΄΄ στους υποχθόνιους σαμπόφιλους που προσπαθούν με χαμηλές να διαφθείρουν άδολες υπάρξεις...:sneaky:
Παραφράζοντας τη γνωστή παροιμία...΄΄οι σαμπάτοι το χουν τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι΄΄.

Reaction score
1.771
Πολύ καλά κάνεις!
Εγώ να φανταστείς δεν τα ακούω καν. Αν ταιριάζουν στο σαλόνι τα παίρνω.
Τα άκουσαν άλλοι για μένα έτσι και αλλιώς και ταιριάζουν όντως στο χώρο

Reaction score
563
Φίλε, εγώ δεν το έχω καύχημα, κοστίζει πάρα πολλά χρήματα, σιγά μην καυχιέμαι!!!
Αναγκαίο κακό είναι, δυστυχώς. >:(

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.202
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike