Λ.Ε.Α.

Reaction score
27.928
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΥΓΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΩΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ. ΠΧ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΣΗΣ Η ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥ.

Reaction score
6
Η Αττική οδός δεν σχεδιάστηκε πριν 30 χρόνια (δεν ξέρω για την χάραξη) αλλά είναι απολύτως τραγικά αυτά που έχουν κάνει.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Λ.Ε.Α.

Η Αττική οδός δεν σχεδιάστηκε πριν 30 χρόνια (δεν ξέρω για την χάραξη) αλλά είναι απολύτως τραγικά αυτά που έχουν κάνει.
και για να τα διορθωσουν εχουν το θρασσος να ζητανε επιμηκυνση χρονικα της συμβασης παραχωρησης. αισχος

Reaction score
27.928
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 64 ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥ-ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΦΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΕΙΧΑΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΗ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΔΗΜΟΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.438
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 64 ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥ-ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΦΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΕΙΧΑΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΗ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΔΗΜΟΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Aκριβώς.Η επέκταση πρός Αεροδρόμιο ήρθε μετέπειτα.

Reaction score
1

καλα...ασ υλοποιουσαν την συνδεση της εξοδου κυμης με την εθνικη οδο στο λαινοπουλο και να δεις που δεν θα υπηρχε προβλημα....κατα τα αλλα ολοι το εκαναν γαργαρα...και ταλαιπωρουμαστε εμεις

Reaction score
6
Δηλαδή με λίγα λόγια και να θέλουμε να έχουμε ένα σύγχρονο έργο δεν θα το έχουμε ποτέ, οέο????? :609::617:

Αλλά τι λέω, εδώ πηγαίνει γύρω γύρω από γνωστό σουπερμάρκετ και οι λωρίδες από πέντε, τέσσερις, τρεις γίνονται μία για να μπεις σε άλλο αυτοκινητόδρομο....

Reaction score
6
Ναι στριφτούλη μου αλλά όπως πάντα στο Ελλάντα τίποτε δεν γίνεται με μελέτη πιο πριν. Αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν μπορούσαν να το κάνουν καλύτερα. Είναι λέμε για γέλια εκεί που συναντιούνται τα κομμάτια.
Εκεί που έχει και το πήξιμο δηλαδή και είναι όλοι στη ΛΕΑ (θεός να την κάνει δηλαδή)

Reaction score
27.928
ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΟΙ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ ΤΟ 80 ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ.

Reaction score
1

Ναι στριφτούλη μου αλλά όπως πάντα στο Ελλάντα τίποτε δεν γίνεται με μελέτη πιο πριν. Αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν μπορούσαν να το κάνουν καλύτερα. Είναι λέμε για γέλια εκεί που συναντιούνται τα κομμάτια.
Εκεί που έχει και το πήξιμο δηλαδή και είναι όλοι στη ΛΕΑ (θεός να την κάνει δηλαδή)
εχει ΛΕΑ εκει? εγω μονιμα βλεπω τριπλοσειρα...για να βγεις για λαμια...χαχαχαχα

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.438
Άμα σου πώ πόσα εγκεφαλικά έπαθαν οι Γερμανοί όταν είδαν το τοπογραφικό..(και το ότι τσακώσαν κάτι εργολάβους να κάνουν κάτι παρατυπίες στο κομμάτι Ε.Ο. εως Λιόσια και τους έβαλαν να ξαναστρώσουν τον δρόμο:405:)

Reaction score
7.250
Απάντηση: Λ.Ε.Α.

Βλεπω αναφερεται συχνα η αττικη οδος σαν παραδειγμα καλης λειτουργιας και αστυνομευσης.Το δευτερο ομως δεν ειναι καθολου τυχαιο.Γνωριζετε οτι οι στυνομικοι που υπηρετουν στο στυνομικο τμημα που ελεγχει την Αττικη οδο εχουν προνομιακη μεταχειριση απο την κοινοπραξια? Μιλαω για δωροεπιταγες,χρηματα,κλπ κλπ,η εταιρεια φροντιζει τους αστυνομικους σαν να ηταν υπαλληλοι της,γι αυτο υπαρχει αρκετα καλη αστυνομευση.

Reaction score
27.928
ΕΑΝ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΔΥΟ ΛΩΡΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 1-1 1/2 ΧΛΜ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ. ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ? ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ?

Reaction score
1
Απάντηση: Λ.Ε.Α.

αλλη μια παγκοσμια προτωτυπια ειναι το γεγονος οτι η αποληξη της εξοδου 8 ειναι μολις 500 μετρα απο την εξοδο για μεταμορφωση...δηλαδη εχουμε το παραδοξο γεγονος ...καποια αυτοκινητα εξερχομενα απο την αττικη οδο να προσπαθουν να κανουν αριστερα και να πιασουν θεση στην ΕΟ ...ενω καποια αλλα να προσπαθουν την ιδια στιγμη ...στο ιδιο σημειο να κανουν δεξια καινα πιασουν την λωριδα εξοδου προς μεταμορφωση....μιλαμε για την απολυτη κολαση....

Reaction score
2.585
Εγώ λέω ότι πάλι πετάξαμε τη μπάλα έξω από το γήπεδο!
Αλλάξαμε θέμα. Λοιπόν δεν γίνεται τίποτα; Φταίει το κακό μας το ριζικό; Για να αλλάξει ο Έλληνας πρέπει να αλλάξει πάντα ...κάποιος άλλος Έλληνας;

Το ερώτημα που έβαλα είναι ξεκάθαρο: Αν η Αστυνομία δίνει κλήση στο 90% όσων οδηγούν στην ΛΕΑ εσείς λέτε ότι θα συνεχίσουμε να μπαίνουμε; ΝΑΙ ή ΌΧΙ;

Reaction score
2.585
Re: Απάντηση: Λ.Ε.Α.

Βλεπω αναφερεται συχνα η αττικη οδος σαν παραδειγμα καλης λειτουργιας και αστυνομευσης.Το δευτερο ομως δεν ειναι καθολου τυχαιο.Γνωριζετε οτι οι στυνομικοι που υπηρετουν στο στυνομικο τμημα που ελεγχει την Αττικη οδο εχουν προνομιακη μεταχειριση απο την κοινοπραξια? Μιλαω για δωροεπιταγες,χρηματα,κλπ κλπ,η εταιρεια φροντιζει τους αστυνομικους σαν να ηταν υπαλληλοι της,γι αυτο υπαρχει αρκετα καλη αστυνομευση.
Μου φαίνεται έδωσες την απάντηση....

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Λ.Ε.Α.

εχει ΛΕΑ εκει? εγω μονιμα βλεπω τριπλοσειρα...για να βγεις για λαμια...χαχαχαχα
Άσε μη μου το θυμίζεις...... :141:

Ρε παιδιά δηλαδή συγνώμη, τι ακριβώς περιμένετε από σταματημένα αυτοκίνητα στον πιο μεγάλο (ως προς το πλάτος) αυτοκινητόδρομο; Να βγούνε με τις τσάπες και να κάνουν διαπλάτυνση;

Έχετε καταλάβει ότι μιλάμε για διπλάσιο πλάτος από την Εγνατία ας πούμε;

Και είναι και 2,70 ευρά να μπεις. Γιατί; Για ποιες υπηρεσίες; :121:

Reaction score
27.928
ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΙΣΩΣ ΜΕ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ-ΦΩΤΑ ΟΜΙΧΛΗΣ-ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΙΑΒΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ-ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΛΠ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΨΗΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ! (ΕΠΙΜΕΝΩ).

Reaction score
1

ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΙΣΩΣ ΜΕ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ-ΦΩΤΑ ΟΜΙΧΛΗΣ-ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΙΑΒΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ-ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΛΠ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΨΗΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ! (ΕΠΙΜΕΝΩ).
να σε ρωτησω κατι....εστω οτι δεχομαστε οτι αυτα που προτεινεις ειναι αποτελεσματικα σαν μετρα....θα δεχοσουνα ομως μια επιβαρυνση γυρω στην μια τουλαχιστον ωρα καθημερινα ?

ααα..και πες μου που να στειλω εγω το υψηλο μου προστιμο...καθως η ανοχη μου εχει τελειωσει προ πολλου ( οπως και πολλων αλλων) και λυπαμαι τον κακομοιρο τον αστυνομικο που θα βρεθει μπροστα μου να μου μιλαει για κληση κλπ...

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.475
Απάντηση: Re: Απάντηση: Λ.Ε.Α.

Γιατί; Το προστιματάκι των 100 ευρώ νομίζεις ότι δεν φτάνει;

(...)
Όχι απλώς δε φτάνει, δεν έχει κανένα νόημα να βάλεις πρόστιμο στα ζώα. Ούτε είναι λύση η αφαίρεση πινακίδων, γιατί έτσι τιμωρούνται όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, που τους αφαιρείται το δικαίωμα χρήσης του αυτοκινήτου εξ αιτίας ενός ζώου.

Αφαίρεση διπλώματος και έγγραφη ευχή, ιδιοχείρως υπογεγραμμένη από τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ, που να λέει "κ@λόπαιδο, το Υπ. Μεταφορών σου εύχεται, την επόμενη φορά που θα βρεθείς σε μποτιλιάρισμα, να πάθεις έμφραγμα και να πεθάνεις στο δρόμο, επειδή το ασθενοφόρο δεν μπόρεσε να σε προφτάσει, κ@λόπαιδο". Αυτολεξί.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.876
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain