ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: AMOI 42'' 1920X1080 LCD TV ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ TOY AVSITE!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Επειδή το συγκεκριμένο μοντέλο της ΑΜΟΙ σύντομα θα αντικατασταθεί η αντιπροσωπεία κάνει μια ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ προσφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ του avsite!

Όσοι λοιπόν θέλουν να αποκτήσουν την ΑΜΟΙ απλά γράφουν στο θέμα αυτό.

Την ΑΜΟΙ θα την αποκτήσουν απευθείας από την Αντιπροσωπεία.

ΤΙΜΗ: 1499 ΕΥΡΩ!!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Nα πω και εγω με την σειρα μου οτι φροντισαμε να μην υπαρχει κανενας μεσαζοντας για να παρετε οσο το δυνατον καλυτερη τιμη.
Επειδη ο αριθμος των κομματιων ειναι περιορισμενος, σπευσατε να ανακοινωσετε το ονομα σας κατω απο αυτο το thread το οποιο θα παραδοθει απ'ευθειας στην αντιπροσωπεια.
Η παραλαβη μπορει να γινει αμεσα μετα απο συνενοηση με την αντιπροσωπεια.:cool_4:

Reaction score
1
Συγχαρητήρια για την προσφορά!

Δεν θα πρέπει να διευκρινίσουμε ποιο από τα 3 μοντέλα που αναφέρονται στη φωτό, είναι αυτό της προσφοράς;

thor

"Επαγγελματίας"
Reaction score
29
Απάντηση: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: AMOI 42'' 1920X1080 LCD TV ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ TOY AVSITE!

καλημερα σας κυριοι. πραγματικα εντυπωσιακη τιμη... μπορει να γινει κατι ωστε οι μη εχοντες να την αποκτησουν με δοσεις?

Reaction score
4.737
Όντως πολύ καλή τιμή αλλά όχι σε τιμές που έχουμε συνηθήσει από άλλα power buy ή προσφορές.
Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την προσφορά αλλά με 33 ευρώ παραπάνω την παίρνουμε από κατάστημα με δωρεάν αποστολή όποτε θέλουμε και με δόσεις.
Τα αναφέρω αυτά γιατί τυχαίνει να ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη και παρακολουθώ από καιρό τις τιμές.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εχω ηδη μιλησει με την αντιπροσωπεια, θα υπαρχουν δοσεις(οι ιδιοι θα σας πουν περισσοτερα) και κυριως εγγυησεις και δωρεαν αναβαθμισεις.:cool_4:

Reaction score
0
Την θέλω!!!

θα την κάνω ζευγαράκι με την 37άρα...

(ΟΚ η αλήθεια είναι ότι θα χώσω στον πατέρα μου την 37άρα για να αναβαθμιστώ σε 42'')

Reaction score
0
Απάντηση: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: AMOI 42'' 1920X1080 LCD TV ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ TOY AVSITE!

Ενδιαφέρομαι αλλά εάν υπάρχει 37 άρα θα την αγοράσω άμεσα.

Reaction score
0

Διευκρίνηση: Επίσης με ενδιαφέρει απόλυτα η υποστήριξη στο σπίτι μου, service, αναβάθμιση κ.λ.π. λόγω κινητικής δυσκολίας που έχω....

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Όντως πολύ καλή τιμή αλλά όχι σε τιμές που έχουμε συνηθήσει από άλλα power buy ή προσφορές.
Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την προσφορά αλλά με 33 ευρώ παραπάνω την παίρνουμε από κατάστημα με δωρεάν αποστολή όποτε θέλουμε και με δόσεις.
Τα αναφέρω αυτά γιατί τυχαίνει να ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη και παρακολουθώ από καιρό τις τιμές.
Από κατάστημα στην Ελλάδα;;;

Γιατί αν είναι κατάστημα εξωτερικού ή το γνωστό υποκατάστημα Γερμανικού τότε εγγύηση δεν ισχύει στην Ελλάδα και αν κάτι πάθει η τηλεόραση τότε πρέπει να σταλεί στο εξωτερικό...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Συγχαρητήρια για την προσφορά!

Δεν θα πρέπει να διευκρινίσουμε ποιο από τα 3 μοντέλα που αναφέρονται στη φωτό, είναι αυτό της προσφοράς;
Τα 3 μοντέλα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά...

Απλά το Ε είναι για Εurope το U για USA και το S για Ασία...

Reaction score
4.737
Από κατάστημα στην Ελλάδα;;;

Γιατί αν είναι κατάστημα εξωτερικού ή το γνωστό υποκατάστημα Γερμανικού τότε εγγύηση δεν ισχύει στην Ελλάδα και αν κάτι πάθει η τηλεόραση τότε πρέπει να σταλεί στο εξωτερικό...

Εφόσον δεν επιβαρύνεσαι χρηματικά όμως ποιό το πρόβλημα όπου και να σταλθεί ??
Εκτός από τον πιθανό παραπάνω χρόνο που θα κάνει (και αυτό παίζεται).

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εφόσον δεν επιβαρύνεσαι χρηματικά όμως ποιό το πρόβλημα όπου και να σταλθεί ??
Εκτός από τον πιθανό παραπάνω χρόνο που θα κάνει (και αυτό παίζεται).
Αν την πάρεις κατευθείαν από το εξωτερικό τα μεταφορικά είναι ΟΛΑ δικά σου...

Αν την πάρεις από το Ελληνικό υποκατάστημα πληρώνεις τα μεταφορικά ως την Θεσ/νίκη.

Reaction score
4.737
Εγώ που είμαι Θεσσαλονίκη την παραλαμβάνω σπίτι μου από το κατάστημα της πόλης και αν χαλάσει την πάω ως εκεί και την χαναπαραλαμβάνω όταν επισκευασθεί.
Βέβαια πιθανα firmware δεν διαθέτουνε.
Άλλα γλιτώνω μεταφορικά από Αθήνα τουλάχιστο μια φορά (μακάρι να μην χαλάσουν ποτέ ).

Όπως και να έχει η τιμή της προσφοράς είναι φθηνότερη από κάθε Ελληνικό μαγαζί.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Σας παρακαλω, μην μου στελνετε πμ
Οσοι ενδιαφερονται απλα το γραφουν εδω μεσα και επικοινωνουν με αντιπροσωπεια στο 210 9311200

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.550
Μια ερωτηση....το hdmi ειναι 1.3?
A! kai kati allo. Την εχετε τεσταρει σε σχεση με την 37αρα?

Reaction score
1

Παιδιά,μήπως γνωρίζει κανείς πόσο έχει η επόμενη φθηνότερη τηλεόραση με αυτή την ανάλυση;;;;

Reaction score
1

Όσο για τις συγκρίσεις τιμών με ιντερνετομάγαζα και ειδικά για τόσο μεγάλες και ευαίσθητες συσκευές όπως είναι οι τηλεοράσεις,καλό είναι να αποφεύγονται ή τουλάχιστο να διευκρινίζεται ότι πρόκειται για τέτοιο κατάστημα με όλα τα μείον που συνοδεύουν αυτές τις αγορές.
Έχω στείλει την δική μου 50άρα plasma άλλης εταιρείας δύο φορές στο service και δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν έπρεπε να τη στείλω στο εξωτερικό!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv