ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: AMOI 42'' 1920X1080 LCD TV ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ TOY AVSITE!

Reaction score
0
Καλησπέρα και από μένα
Η προσφορά θα ισχύει έως τέλη Μαρτίου! Υπάρχει δυνατότητα 8 άτοκων δόσεων με την πιστωτική σας κάρτα. Εγγυήσεις & Αναβαθμίσεις των TV καλύπτονται από την Telectron SA! Παρακαλώ για οτιδήποτε χρειαστείτε επικοινωνήστε στο 2109311200.
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας & την υποστήριξη σας.

Reaction score
0
Kαι εγω ενδιαφερομαι! Ευχαριστουμε για την προσφορα :bravo: !

Υπαρχει και προσφορα για την 37''??

Reaction score
0
Ενδιαφέρομαι κι εγώ...
Ευχαριστούμε το avsite και την αντιπροσωπεία

Reaction score
0
Σας παρακαλω, μην μου στελνετε πμ
Οσοι ενδιαφερονται απλα το γραφουν εδω μεσα και επικοινωνουν με αντιπροσωπεια στο
μπορει καποιος να μου πει το τηλεφωνο της αντιπροσωπειας και διευθυνση, δεν το βλεπω πουθενα στο post

Thanks

Reaction score
2
Καλησπέρα κι από μένα, έψαχνα στο νετ για το συγκεκριμένο μοντέλο και μου έβγαλε πρώτο απ'όλα το φόρουμ αυτό. Πολύ καλές πληροφορίες..

Στο θέμα μας, το κατάστημα/αντιπροσωπεία/εταιρία, σε ποιά περιοχή είναι; Αν γίνεται να το επισκεφθώ για να δω τί άλλα καλούδια έχει..

Ευχαριστώ, Γιάννης - Ελευσίνα.

Reaction score
0
Λεω ρε μάγκες να πάω αύριο να την χτυπήσω,πιστύω ότι η τιμή είναι πολύ καλή.

Reaction score
0
Εγω την πηρα,απο την αντιπροσωπια πολύ εξυπηρετικοι, την πληρωσα Πεμπτη και Παρασκευη μου την παραδωσανε, σπιτι μου. Ειμαι πολυ ευχαριστημένος αν και ακομα δεν εχω εκμεταλευτει ολες τις δυνατοτητες λογω χρονου.

Για αλλη μια φορα ευχαριστω για την προσφορα και το AVSITE !

Reaction score
1
Απάντηση: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: AMOI 42'' 1920X1080 LCD TV ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ TOY AVSITE!

Να την πάρω κι εγώ ή να περιμένω τις νέες advent;;;

Reaction score
0
Χρηστο μηπως μπορεις να μου πεις την αποσταση απο τις πισω κατω βιδες πλαισιου μεχρι το κατω μερος της 37''. θελω να δω αν μπορω να την βαλω μεσα σε καποιο επιπλο με μηχανισμό. Η προηγουμενη 42'' που ειχα δεν με χωραγε για 4 ποντους. Επισης ποιο ειναι το βαθος της? Αν ολα τα ανωτερω εχουν σχολιαστει ή ειναι σε καποιο post μπορειτε να με ενημερωσετε?

Ευχαριστώ!

Reaction score
0
Ξεχασα να ανφερω οτι εχθες πηρα το playstation 3 kai ena blue ray dvd και το συνδεσα με τον Marantz 7001 και την AMOI 42

Βεβαια δεν εχω παρομοιο μετρο συγκρισης αλλα ειναι super! εικονα και ηχος!

Για αλλη μια φορα αξιζε η προσφορα!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Παιδια, μην ξεχνατε οτι η προσφορα ισχυει μεχρι και την τελευταια ημερα του Μαρτιου.
Οποτε οσοι το εχετε αποφασισει καλυτερα να επικοινωνησετε με την αντιπροσωπεια:cool_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll