ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (με δωράκι:))

Reaction score
40
Απάντηση: ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (με δωράκι:))

Τι λες καλέ μέχρι την Κυριακή 21/12 δεν κόβεται κανένας....σαν να μου έδωσε καλή ιδέα ο Μελέτης για δώρο...μπας και ψαξουν τα κομμάτια:143::143:

Reaction score
8
Καλα ρε myrtw

Αφησε με μεταξεταστεο, αλλα μη μου λες οτι δεν βρηκα τα δυο κομματια, το μαυρο σκυλο και το bad case of loving you (doctor doctor) γιατι αντε μηηηηη...........α.

Reaction score
8
Καλα ρε myrtw

Αφησε με μεταξεταστεο, αλλα μη μου λες οτι δεν βρηκα τα δυο κομματια, το μαυρο σκυλο και το bad case of loving you (doctor doctor) γιατι αντε μηηηηη...........α.

Δεν μπορει να αντεγραψε λαθος και ο meletov............

Reaction score
8
ΔΕν ξερω τι γινετε παντως ουτε φατσουλες μου βγαζει και τα save και τα preview τα ανεβαζει και αυτα...........

Reaction score
6
Καλα ρε myrtw

Δεν μπορει να αντεγραψε λαθος και ο meletov............
:204::204::204: Αφού η διοργανώτρια είπε δεν κόβεστε...... τότε δεν κόβεστε!!

Λοιπόν noizemaker μελέτη τώρα με το Mελέτη και όχι άλλες αντιγραφές και σκονάκια!!!!

Reaction score
40

Έχω την εντύπωση ότι θα μου έρθουν όλες οι απαντήσεις μαζεμένες το Σ/Κ:108:....προβλέπω να πέσει πολύ δουλειά...:609:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (με δωράκι:))

Πως πάει το 16 Σπυράκο? Το βρήκαμε? :410:

Σούπερ, έξτρα, σπέσιαλ τραγουδάρα. Εγώ το έβαλα!:142:

Σοβαρά τώρα, είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις αλλά σου διαφεύγει.

Πάει και το 16. Τελικά το θυμήθηκα.

Είχαν περάσει τόσα χρόνια από τότε που το άκουσα για τελευταία φορά και ενώ θυμόμουνα το συγκρότημα δεν μπορούσα να θυμηθώ τον τίτλο.

Ένα ξαφνικό satori όμως μου θύμισε και τον τίτλο...

Reaction score
40

Μπράβο Σπύρο βλέπω η Κατερίνη πάει μπροστά...αναμένω τις εξελίξεις..:128:

Reaction score
40

Ξέρω..... ξέρω απόλυτη ηρεμία του μυαλού και γαλήνη:138:

Reaction score
40

Περιμένω σε pm τις απαντήσεις σας ,μιας και απ'ότι καταλαβαίνω δεν θέλετε να σας '' κλέψουν τα πνευματικά σας δικαιώματα'' :140:γράφοντας τις λίστες των 17 τραγουδιών στο θέμα του διαγωνισμού.
Θα ανακοινώσω μόνο αυτόν που βρήκε τις περισσότερες απαντήσεις χωρίς να αναφερθώ στους υπόλοιπους όπου θα φυλάξω τις απαντήσεις τους για οποιαδήποτε ένστασή τους και χωρίς φυσικά να τις αναρτήσω στο thread αυτό....τι περιμένετε λοιπόν το cd μου κάνει παράπονα...θέλει να του βρω ''την εστία'' που θα φιλοξενηθεί:138:

Reaction score
40

Έχω μόνο 2 απαντήσεις......που είναι οι άλλες? περιμένω...

Reaction score
3

Έστειλα και εγώ μία μίνι λίστα, έτσι για τη συμμετοχή βρε παιδί μου και για το καλό των ημερών!!!

Fedra, κανόνισε να πάρω και γω κάποιο δώρο, έστω και μανταλάκι, γιατί αλλιώς θα κρατήσω την αναπνοή μου και θα σκάσω και θα μείνετε χωρίς ψάρι. Αλλά αν επιζήσω, θα σας ψήσω το ψάρι στα χείλη!!! :610:

Μυρτώ, την επόμενη φορά να πέσουν τα sos, έτσι;
Για να μην έχουμε ανεξεταστέους!!! :137:

Reaction score
40

Έστειλα και εγώ μία μίνι λίστα, έτσι για τη συμμετοχή βρε παιδί μου και για το καλό των ημερών!!!

Fedra, κανόνισε να πάρω και γω κάποιο δώρο, έστω και μανταλάκι, γιατί αλλιώς θα κρατήσω την αναπνοή μου και θα σκάσω και θα μείνετε χωρίς ψάρι. Αλλά αν επιζήσω, θα σας ψήσω το ψάρι στα χείλη!!! :610:

Μυρτώ, την επόμενη φορά να πέσουν τα sos, έτσι;
Για να μην έχουμε ανεξεταστέους!!! :137:
Είναι αδύνατο να μείνουμε χωρίς το ψαράκι μας το Wandaki!!

Reaction score
40

Λόγω κάποιων υποχρώσεων ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision :137: θα λάβει τέλος στις 19:00 σήμερα.

Οι απαντήσεις ήδη ετοιμάζονται και θα ανεβούν στο media player εκεί που ακούσατε τα τραγούδια αρχικά.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί αμέσως μετά στο thread.

Reaction score
40

Οι τίτλοι και τα συγκροτήματα των τραγουδιών μόλις μπήκαν. Μπορείτε να τα δείτε και να ακούσετε τα τραγούδια.

Και τώρα..... οι νικητές!!!! :607::621::619:

Έχουμε 2 νικήτες που ισοβάθμησαν!!! Θα τους ανακοινώσω βάση χρονολογικής σειράς που μου έστειλαν τις απαντήσεις.

Χfader

Σπύρος Μπλάτσιος

Μπράβο που βρήκαν τόσο δύσκολα τραγούδια.

Το δωράκι θα τους έρθει με όποιον τρόπο ζητήσουν.

Reaction score
6
Συγχαρητήρια και από εμένα παιδιά!!:607::607::607:

Άξιοι!!!! Μερικά τραγούδια δεν περίμενα ούτε εγώ να τα βρείτε. Ειδικά το 2 το 3 το 4 και το 5.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Ευχαριστώ, την οικογένειά μου, τον παραγωγό μου και την εταιρία μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα πετύχει τίποτε...

Σοβαρά τώρα, ορισμένα ήταν πολύ δύσκολα. Κάποια από αυτά τα κομμάτια είχε τύχει να τα ακούσω μόνο μία φορά στην ζωή μου πριν πολλά χρόνια. Το δυσκολότερο για μένα ήταν αυτό των Jade Warrior. Το ευκολότερο ήταν των Led Zeppelin. Το "got no chains" των walkabouts με βασάνισε περισσότερο απ' όλα. Ήξερα το συγκρότημα, αλλά δεν μπορούσα να θυμηθώ τον τίτλο. Φυσικά ήταν πάνω από 10 χρόνια από τότε που το άκουσα για τελευταία φορά...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.945
Members
38.521