ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (με δωράκι:))

Reaction score
3
Απάντηση: ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (με δωράκι:))

Θα επιδείξω ανωτερότητα και θα συγχαρώ τους συναθλητές μου!!!

Μπράβο Σπύρο, μπράβο xfader!!!
Είστε οι καλύτεροι!!!!

Πάντα τέτοια και όταν... μεγαλώσω θέλω να σας μοιάσω!!!! :447::615:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.998

Λοιπόν,

επειδή
1) είμαι καλός άνθρωπος (μερικές φορές...:138:)
2) εκτός από 2 τραγούδια, που τα έχω και σε βινύλιο, όλα τα υπόλοιπα δεν είναι του γούστου μου (ευγενικός τρόπος για να πω ότι είναι εκνευριστικά... 2ο :138:)

το δώρο, όπως είχα πει από την αρχή στη Fedra, το δίνω στο Μελέτη που είχε γράψει ότι θα το ήθελε και σίγουρα θα το εκτιμήσει πολύ περισσότερο από μένα.

Reaction score
40

Λοιπόν,

επειδή
1) είμαι καλός άνθρωπος (μερικές φορές...)
2) εκτός από 2 τραγούδια, που τα έχω και σε βινύλιο, όλα τα υπόλοιπα δεν είναι του γούστου μου (ευγενικός τρόπος για να πω ότι είναι εκνευριστικά... )

το δώρο, όπως είχα πει από την αρχή στη Fedra, το δίνω στο Μελέτη που είχε γράψει ότι θα το ήθελε και σίγουρα θα το εκτιμήσει πολύ περισσότερο από μένα.
Μπράβο κ.xfader για την μεγαλοκαρδία σας να δώσετε το δώρο στον κ.Μελέτη που είμαι σίγουρη ότι θα εκτιμήσει και βέβαια για τη νικήτρια λίστα τραγουδιών που μου στείλατε και που έκανε έγκυρη τη συμμετοχή σας και εξασφάλισε τη.....νίκη σας :138:.......λυπάμαι βαθύτατα που δεν κάλυψαν τα επιλεγμένα κομμάτια του διαγωνισμού τις μουσικές σας προτιμήσεις(ευγενικός τρόπος κριτικής του μουσικού σας γούστου) δις:)138:)

Τυχερέ Μελέτη...σε λίγο όλος ο κρατικός μηχανισμός θα δουλεύει για σένα...:142:

Reaction score
40

Ευχαριστώ, την οικογένειά μου, τον παραγωγό μου και την εταιρία μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα πετύχει τίποτε...

Σοβαρά τώρα, ορισμένα ήταν πολύ δύσκολα. Κάποια από αυτά τα κομμάτια είχε τύχει να τα ακούσω μόνο μία φορά στην ζωή μου πριν πολλά χρόνια. Το δυσκολότερο για μένα ήταν αυτό των Jade Warrior. Το ευκολότερο ήταν των Led Zeppelin. Το "got no chains" των walkabouts με βασάνισε περισσότερο απ' όλα. Ήξερα το συγκρότημα, αλλά δεν μπορούσα να θυμηθώ τον τίτλο. Φυσικά ήταν πάνω από 10 χρόνια από τότε που το άκουσα για τελευταία φορά...
Σπύρο από την αρχή πίστευα ότι θα τα βρεις και έτσι κέρδισα το στοίχημα που έβαλα με κάποια ψυχή... :137:
Έχω καταλάβει πως έχεις μεγάλη τρέλα με τη μουσική και είσαι δυνατός ''λύτης'':126:...σου εύχομαι πάντα το καλύτερο...

Reaction score
6
Re: Απάντηση: ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (με δωράκι:))

Λοιπόν,

επειδή
1) είμαι καλός άνθρωπος (μερικές φορές...:138:)
2) εκτός από 2 τραγούδια, που τα έχω και σε βινύλιο, όλα τα υπόλοιπα δεν είναι του γούστου μου (ευγενικός τρόπος για να πω ότι είναι εκνευριστικά... 2ο :138:)

Μάλιστα..... Ένα προτέρημα που πρέπει να σου αναγνωρίσω είναι η ειλικρίνεια. Λίγο ωμή βέβαια, καθόλου διακριτική αλλά αληθινή.

Έχω μείνει με την απορία όμως γιατί μπήκες στον κόπο να στείλεις τις απαντήσεις σε κάτι που εκνεύριζε.

Ο "διαγωνισμός", ήταν ένα θέμα απλά για να διασκεδάσουμε. Προσωπικά ήξερα από την αρχή ότι το δισκάκι θα πήγαινε στο Meletov άσχετα αν τον τσίγκλισα λίγο.

Λοίπον, κύριοι Σπύρο και Μελέτη στείλτε μας τα στοιχεία σας (να σας ανοίξουμε φάκελλο :142::142:) γιατί σας ετοιμάζω ένα σούπερ cd που θα γίνει συλλεκτικό σε λίγα χρόνια και άστε τον κο Xfader να λέει τα δικά του.

Reaction score
1.213

Μάλιστα..... Ένα προτέρημα που πρέπει να σου αναγνωρίσω είναι η ειλικρίνεια. Λίγο ωμή βέβαια, καθόλου διακριτική αλλά αληθινή.

Έχω μείνει με την απορία όμως γιατί μπήκες στον κόπο να στείλεις τις απαντήσεις σε κάτι που εκνεύριζε.

Ο "διαγωνισμός", ήταν ένα θέμα απλά για να διασκεδάσουμε. Προσωπικά ήξερα από την αρχή ότι το δισκάκι θα πήγαινε στο Meletov άσχετα αν τον τσίγκλισα λίγο.

Λοίπον, κύριοι Σπύρο και Μελέτη στείλτε μας τα στοιχεία σας (να σας ανοίξουμε φάκελλο ) γιατί σας ετοιμάζω ένα σούπερ cd που θα γίνει συλλεκτικό σε λίγα χρόνια και άστε τον κο Xfader να λέει τα δικά του.

Λοιπον εχεις δικιο και αδικο...

Εχεις αδικο στο :

Ο διαγωνισμος ηταν ενα τεστ γνωσεων...Επειδη ο xfader ακουει αλλη μουσικη δεν σημαινει οτι το εκανε απο αγγαρεια απαραιτητα ,ουτε σημαινει οτι δεν διασκεδασαμε με τον διαγωνισμο ...:126:

Εχεις δικιο στο :

Στο οτι το δισκακι θα κατεληγε σε μενα....!!!

Τhanx alex !!! :136: :604:

Θα σου στειλω τα στοιχεια προσεχως...να ξερεις ομως..η αρχη προστασιας δεδομενων ειναι αυστηρη σε τετοια θεματα..!!!! :)))

Kαι ο xfader λεει τα δικα του , και εγω λεω τα δικα μου και ολοι μας λεμε τα δικα μας...Αν μας δεις να συμφωνουμε ολοι εδω μεσα σε κατι...κανε καλυτερα το σταυρο σου....Ο NIBIRU εφθασε !! :204:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.998

Γράφω από το κινητό γιατί εδώ που είμαι δεν έχω υπολογιστή...
Γενικά γουστάρω το συναγωνισμό.
Το ότι είμαι μονόπλευρος σε πολλά θέματα δε σημαίνει ότι δεν έχω σφαιρική άποψη και γνώσεις.
Στη μουσική δίνω ιδιαίτερη έμφαση στα κρουστά όργανα.
Το πρωί κόλλησα για 1,5 ώρα στο δρόμο χαζεύοντας 2 μαύρους που έπαιζαν τύμπανα και congas...
Από την άλλη με ενοχλεί η κιθάρα με σκληρή παραμόρφωση.
Οπότε το hard rock δεν είναι μέσα στις προτιμήσεις μου.

Reaction score
1.213

Το πρωί κόλλησα για 1,5 ώρα στο δρόμο χαζεύοντας 2 μαύρους που έπαιζαν τύμπανα και congas...
θελω κανα δυο δυνατες προτασεις σε αυτο το στυλακι...
:114:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm