Μέγιστη Ταχύτητα Με Το Όχημά Σας!!!!!

Reaction score
2
Αλλα πιστευω οτι πρεπει να το παμε οσο παει (οπως ειπε ο...ξεχασα) γιατι αγοραζεις κατι που σου λενε οτι παει με 210... Ε να μην το δοκιμασεις? Και αν σε κοροιδεψαν...?
Εεεεεεετσι έεεεετσι! :mrgreen:

Reaction score
49
Χτύπησα φλέβα με το συγκεκριμένο θέμα πουλάκια μου!
Ξέχασα να σας πω.......είμαι μπάτσος!
Τις άδειές σας και τα διπλώματά σας.......μέχρι νεωτέρας!!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Έχουμε και λέμε..............

Ξεκινώ με τα δικά μου:
Με την ALFA ROMEO Α33 1.4 Ι.Ε.L μέχρι 205 (με τις 14" ζάντες και λάστιχα 185/60R14) & 195 (με τις 15" ζάντες και λάστιχα 195/50R15)

Με τnv KAWASAKI ΖΖR 1100 μέχρι 295 (χωρίς βαλίτσα) και πήγαινε τουλάχιστον άλλα 15 αλλά τελείωνε ο δρόμος!!) & μέχρι 275 (με βαλίτσα, αλλά το έκοψα γιατί σκέφτηκα πόση πίεση δεχόταν σε αυτά τα χιλιόμετρα!!!)

Πάμε στου κολλητού.........
Με την ALFA ROMEO Α145 του Μιχάλη μέχρι 217 (χτύπησα κόφτη 5ης σε ελαφρά κατηφορικό κομμάτι)

Με την (πρώην)HONDA Africa XRV750 του Μιχάλη 180 αλλά είχε πλάγιο άνεμο και έβγαζε το παλιομηχανάκι έντονη ταλάντωση

Με το ΚAWASAKI ZRX 1200 του Μιχάλη μέχρι 245 ( με βαλίτσα)

Το TUCSON το στρώνει ακόμα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ο Μιχάλης βέβαια ήταν και είναι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!!!

Κατά καιρούς έχουν περάσει διάφορα ξένα οχήματα από τα χέρια μου αλλά δεν τα πλακώνω πάρα πολύ γιατί δεν ξέρω τα όριά τους και θα ήταν επικίνδυνο!!!

Αυτά.......... :roll: :roll: :roll:

7:10 πήγε!! Πάω για ύπνο!!!

Reaction score
14
Έχουμε και λέμε..............

Πάμε στου κολλητού.........
Με την ALFA ROMEO Α145 του Μιχάλη μέχρι 217 (χτύπησα κόφτη 5ης σε ελαφρά κατηφορικό κομμάτι)

Με την (πρώην)HONDA Africa XRV750 του Μιχάλη 180 αλλά είχε πλάγιο άνεμο και έβγαζε το παλιομηχανάκι έντονη ταλάντωση

Με το ΚAWASAKI ZRX 1200 του Μιχάλη μέχρι 245 ( με βαλίτσα)

Το TUCSON το στρώνει ακόμα  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Ο Μιχάλης βέβαια ήταν και είναι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!!!
:shock: :shock:

Άλλος γ@μ.... και άλλος πληρώνει.

Reaction score
49
Mike εσύ φταις που τον αφήνεις...

Για βάλε απαγορευτικό στο Tuscon!!!
Δεν έχει κάνει ακόμα Λιμενάρχης ο Μιχάλης (για να βάλει....απαγορευτικό!! :mrgreen: )

Ωστέ έτσι Μιχάλη........Εγώ φταίω που τα........ξεκαπνίζω!! :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
5
7 το πρωί στην απόλυτη ευθεία προς Αθήνα (γυρνώντας από Θεσ/νίκη) το barchetta με 9.000 χλμ στο κοντέρ (άστρωτο ακόμα) έγραψε 235χλμ.

Την ταχύτητα την κράτησα για αρκετή ώρα και έπαιζα μεταξύ 200 & 230.....

Υ.Γ. Τα 235 τα έχω φωτογραφίσει με το κινητό :) :) και όταν πάω σπίτι θα την κάνω Post....

Reaction score
5
Μην λες πολλά τέτοια, αν θέλεις να το πουλήσεις...χιιχχι
το καλό είναι ότι το αυτοκίνητο τα πιο πολλά χλμ τα έχει κάνει σε ταξίδια......

και το ότι το πήγαινα με 200-230 είναι καλό βασικά ...... διότι δεν "πνίγω" το μοτέρ .

Είμαι της σχολής "σκίστο από το 1ο χλμ"....... όχι κατεβάσματα κτλ κτλ ώστε να το καταστρέψω (η πχ 1η κόφτης , 2α κόφτης ΟΧΙ ΟΧΙ) .... αλλά με συγκεκριμένη χειρουργική ακρίβεια αν το αυτοκίνητο το ξεκινήσεις από τα "ψηλά" τότε το μοτέρ θα μάθει στα "ψηλά"..... και θα αποδίδει "ψηλά".....

Έτσι συμπεριφερόμουνα σε όλα τα αυτοκίνητα που είχα και όλα έβγαιναν άψογα και καλύτερα από "αδερφάκια" τους......

Reaction score
49

και το ότι το πήγαινα με 200-230 είναι καλό βασικά ...... διότι δεν "πνίγω" το μοτέρ .

Είμαι της σχολής "σκίστο από το 1ο χλμ"....... όχι κατεβάσματα κτλ κτλ ώστε να το καταστρέψω (η πχ 1η κόφτης , 2α κόφτης ΟΧΙ ΟΧΙ) .... αλλά με συγκεκριμένη χειρουργική ακρίβεια αν το αυτοκίνητο το ξεκινήσεις από τα "ψηλά" τότε το μοτέρ θα μάθει στα "ψηλά"..... και θα αποδίδει "ψηλά".....

Έτσι συμπεριφερόμουνα σε όλα τα αυτοκίνητα που είχα και όλα έβγαιναν άψογα και καλύτερα από "αδερφάκια" τους......
Πες τα χρυσόστομε..............
Νομίζει ο κόσμος ότι αν πας γρήγορα θα σου σκορπίσει.......
Αν αποφεύγεις κόφτες σε 1η & 2α, τα σπιναρίσματα και τις καρφωτές αλλαγές ΔΕΝ παθαίνει τίποτα το αυτοκίνητο (& μηχανή)

Ιδιαίτερα η κίνηση στην εθνική με μεγάλες ταχύτητες σε διάρκεια (εντάξει, δεν μιλάω για κανένα 2ωρο με το πόδι στο πάτωμα....) "καθαρίζει" όλο το μοτέρ (ιδιαίτερα θάλαμο καύσης, βαλβίδες, μπουζί αλλά και εξάτμιση & ψεκασμό.........)

Πολύ περισσότερο χαλάει στην πόλη.......(σταμάτα/ξεκίνα-συμπλέκτης/φρένο.....)

Reaction score
1.256
Mε το VTS τερμα κοντερ και παραπερα(η βελονα καθετη προς τα κατω),υπολογιζω 225χω ανετα.Με μηχανη φιλου 306χω(R1 γαρρρ)και με 15 ματανιες στην Παναγια μην σκασει λαστηχο,μην φυγει αλυσιδα,μην πεταχτει κανενα προβατο :shock: (με τους δρομους μας ολα τα περιμενεις).

Reaction score
14

Πες τα χρυσόστομε..............
Νομίζει ο κόσμος ότι αν πας γρήγορα θα σου σκορπίσει.......
Αν αποφεύγεις κόφτες σε 1η & 2α, τα σπιναρίσματα και τις καρφωτές αλλαγές ΔΕΝ παθαίνει τίποτα το αυτοκίνητο (& μηχανή)

Ιδιαίτερα η κίνηση στην εθνική με μεγάλες ταχύτητες σε διάρκεια (εντάξει, δεν μιλάω για κανένα 2ωρο με το πόδι στο πάτωμα....) "καθαρίζει" όλο το μοτέρ (ιδιαίτερα θάλαμο καύσης, βαλβίδες, μπουζί αλλά και εξάτμιση & ψεκασμό.........)

Πολύ περισσότερο χαλάει στην πόλη.......(σταμάτα/ξεκίνα-συμπλέκτης/φρένο.....)
Όπως και εσύ δηλαδή αποφεύγεις;; Αυτά είναι διακαιολογίες για να πατάς γκάζι. Η μεσαία περιοχή των στροφών είναι η καλύτερη και η πιο σωστή οινονομικά. Τόσο σε βενζίνη όσο και σε φθορά υλικών. Ασε που τα γρήγορα τώρα τα πληρωνεις και στη τροχαία..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis