- Reaction score
- 79.171
Τελείωσα το γκαζονάκι, έπλυνα ένα αυτοκινητάκι και τώρα κόλλησα:
έτσι όπως τον βλέπω να το πηγαίνει...ανα 50 τετραγωνικά θα χρειάζεσαι και μπρέικ για στρετσινγκΤελείωσα το γκαζονάκι, έπλυνα ένα αυτοκινητάκι και τώρα κόλλησα:

Αυτοκινούμενη καλέ. Το '61.έτσι όπως τον βλέπω να το πηγαίνει...ανα 50 τετραγωνικά θα χρειάζεσαι και μπρέικ για στρετσινγκ![]()

έτρωγες κ τα καυσαέρια από την καύση της σούπερ να φανταστώΑυτοκινούμενη καλέ. Το '61.
Θυμάμαι όταν ήμουνα μικρούλης κατά το '70 που πήραμε την πρώτη βενζινοκίνητη, τι σπρώξιμο ρίχναμε* αφού δεν υπήρχαν εδώ αυτοκινούμενες. Ευτυχώς εκεί ήταν επίπεδο σχεδόν όλο το γκαζόν και 500 τετραγωνικά μόνο.
*Κι εγώ, επέμενα να κουρέψω και μου την έδιναν τα βόδια οι δικοί μου, τότε που δεν υπήρχαν προστασίες, ασφάλειες και τέτοιες σαχλαμάρες.![]()

Ενδεικτικά ο λιγουστροφράχτης στη βορεινή πλευρά είχε φτάσει τα 4-5 μέτρα ύψος, με 1,5 μέτρο φάρδος στη μέσα πλευρά του πλέγματος και άλλα 2,5 στην απόξω. Δυστυχώς φαίνεται και πού έχει αδυνατίσει/ψιλοξεραθεί, φέτος θα πρέπει να ποτιστούν σωστά για να θρέψουν.
View attachment 164157
Τα πετσοκόψαμε! Κατέβηκαν στα 3 μέτρα.Δεν τα κόψατε απο επάνω; Δεν θα πυκνώσουν έτσι γιατί τα λιγκούστρα είναι δέντρα και αναπτύσσονται κάθετα.
Τζούφια απο κάτω... 

Γενικά θέλουν χαμηλότερο κλάδεμα, ιδίως αν δεν γίνεται κάθε χρόνο αφού βαριόμαστε. Οι κορμοί τώρα θα είναι 4-5 εκατοστά, δεν θα προτιμήσουν να πετάξουν απο λεπτότερα και φωτεινότερα;Ωχ μη μου λες τέτοια. Εγώ θυμάμαι πως κάθε φορά που τα έχουμε κουρέψει, ζωντανεύουν ξανά από χαμηλά.

Άργησες! Πλέον λείπει το μισό cheesecake...
Ίου!!!
Τι κόψιμο είναι αυτό; Ο εφιάλτης του ψυχαναγκαστικού!
Βάλ' το πίσω, βρες το κέντρο και κόψε.

Και για τους κανονικούς είναι εφιάλτης, μη νομίζεις.Τι κόψιμο είναι αυτό; Ο εφιάλτης του ψυχαναγκαστικού!
απαγορεύεται δια ροπάλου η υπερδιαστασιολόγιση στα κλιματιστικά , ειδικά αν θέλουμε να μπορούν να λειτουργούν μόνιμα για πολλές μέρες.Μάλλον ο κουμπάρος πήρε μηχάνημα με 3πλά BTU για να το αντισταθμίσει