Μένω σπίτι! Με τι ασχολούμαι;

Reaction score
239
Ανάθεμα στην ώρα που μ'επιασε η φαεινή ιδέα να βάψω τα ξύλα, έχω ψοφήσει είμαι νεκρός.

View attachment 163181

Υπ'οψιν πως πρώτα έβαψα όλες τις ξαπλώστρες...
Α, και την μεγάλη ξύλινη ζαρντινιέρα με τις φράουλες.
Τι τα'θελα δε μπορώ να καταλάβω..

View attachment 163182
Καφέ είναι, δε ξέρω γιατί δε φαίνεται καλά στη φωτογραφία. Ωραίο μεν γίνεται, αλλά μάλλον θα πεθάνω μέχρι να το τελειώσω. Ντεντ.
Wax on wax off 😁

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.187
Γιατί ? ζηλεύεις ? θέλεις και συ εμποτισμού , να σε κεράσει , μπάς και πάρουν χρώμα οι 3 τρίχες που έχεις? :gotcha: :lolsign:

Reaction score
239
1. Συλλογη γραμματοσημων και καταστημα στο ebay
2. Περιποηση των καλωδιων στο ρακ
3. Διαβασμα για καλωδια, χρηση πολυμετρου κτλπ
4 Call of duty

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.598
Πέθανα. Δεν έχω κουράγιο ούτε να ανοίξω τα βλέφαρα. :lol:
Μιλάμε για 10-ωρα και βάλε 2 μέρες σερί..

Έχει πιαστεί και το μικρό δάχτυλο του ποδιού μου, μιλάμε ράκος..

Τελείωσαν 2 τενεκέδες 15-λιτροι νομίζω, με πινέλο, εντάξει, τα πολλά έγιναν, αλλά έχει ακόμα πολύ τέτοιο ξύλο για βάψιμο, θα πάρω άλλους 2 τενεκέδες και σιγά σιγά πλέον θα το παλέψω..

Έχω κι ένα φράχτη στην ευθεία γύρω στα 120 μέτρα τέτοιο ξύλινο να κάνω, μαζί με μια ηλεκτρικά συρόμενη πόρτα, ένα μικρό περιφραγμένο με ξυλινο φράχτη Κηπάκι με μυρωδικά για φαγητό, και καναδυό ακόμα λεπτομέρειες.

Έφυγε το πολύ, το δύσκολο, οι μεγάλες επιφάνειες και τα πολλά τετραγωνικά μέτρα, που χρειαζότανε άμεσα να τελειώσει ώστε να χρησιμοποιηθεί, να πατήσουμε και να ξαπλώσουμε. Τα υπόλοιπα δε με αγχωνουν, χαλαρά κι όποτε τελειώσουν, δεν υπάρχει βιασύνη.

Μπήκαν και ντομάτες ντοματινια πιπεριές κολοκύθια αγγούρια και λοιπά τέτοια στον άλλο περιφραγμένο χώρο μέσα στον κήπο, οπότε σιγά σιγά θα θέλει κι εκεί λίγη ενασχόληση.

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.180
Μπήκαν και ντομάτες ντοματινια πιπεριές κολοκύθια αγγούρια και λοιπά τέτοια στον άλλο περιφραγμένο χώρο μέσα στον κήπο, οπότε σιγά σιγά θα θέλει κι εκεί λίγη ενασχόληση.
Ενταξει, αλλα μην αρχισουμε τις χαϊεντιές με τους σπορους ντοματας τωρα...
...και ποιο σκαλιστηρι ειναι πιο εργονομικο, ποιο ειναι το καλυτερο λιπασμα και...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.598
Μπα, νερό μόνο να πέφτει κανονικά να ποτίζονται, γιατί ναι μεν υπάρχει το αυτόματο σύστημα ποτίσματος παντού ολόβερ, αλλά όλα βγάζουν κάποιο πρόβλημα, άρα θέλει παρακολούθηση να μη ψοφήσουν στη δίψα.

Και μόλις μεγαλώσουν, καλάμια και δέσιμο, να στηθούν σωστά να κρατάνε το βάρος των καρπών.

Πέρσι έφαγα πολύ πράμα, τρομερή παραγωγή, δε φαντάζεσαι.. τι πιπεριές, τι μελιτζάνες (ακόμα έχω πουρέ μελιτζάνας ψημενης στην κατάψυξη, 3 μεγάλα τάπερ...) και πολλά ντοματινια, μιλάμε για θεονόστιμα, μυρωδάτα υπέροχα, και δεν τελείωναν με τίποτα....

Φέτος θα έχω και καρπούζια πεπονια, έτσι για το χαβαλε.

Έχω περιφράξει ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι μέσα στον κήπο, γύρω στα 60τμ το κόβω, και φυσικά δε το γεμίζω όλο με φυτά, δε μπορείς να τα φας με τίποτα. Περίπου το μισό..
Απλωμένο γεοΰφασμα δε βγαίνουν ούτε χόρτα, και καλό αυτόνομο σύστημα ποτίσματος, μίνιμουμ ενασχόληση.

Φέτος περιμένω και σημαντική παραγωγή από τα δέντρα, έχω πολλά, γύρω στα 80, και μερικές συκιές και ροδιές παλιές.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.598
Θέλει νερό να του βάλω και βαριέμαι....

IMG_20200426_215721.jpg

Αυτό το λίγο κενό στην επιφάνεια, είναι πάνω από 10 κουβάδες δουλειά για να γεμίσει.

3 μέτρα είναι αυτό το ενυδρείο μου...

Το δεύτερο είναι πιο μικρό, εύκολα γεμίζει.

Reaction score
24.967
Σκέφτηκες ποτέ να απλώσεις λάστιχο;
Απλωμένο γεοΰφασμα δε βγαίνουν ούτε χόρτα,
Μεγάλη μαγκιά
Την έκανε πριν 5 χρόνια ο πατέρας μου.
Πήγε και ένα βήμα παραπέρα γιατί το βρωμογατο που αυτοφυλοξενειται στο εξοχικό δεν πολυκυνηγαει , και βάζει τα κηπευτικά με το γλαστρακι μέσα στο χώμα (το ανοίγει σε κάνα 2 σημεία) για να μην μπορεί το ποντικι να φάει όλη τη ρίζα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.598
Σκέφτηκες ποτέ να απλώσεις λάστιχο;
Το λάστιχο είναι έξω, όπως κι η γάτα και κάτι σκυλιά και είναι και βρώμικο, μέσα δε μπαίνει. Έχω θέμα και με τις τρίχες, δε μπορώ.

Κουβάδες. Και με βετεξ στο χέρι, αν πέσει κάτω μια σταγόνα.

Είμαστε τέτοιοι, βλαμμένοι εντελώς.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.707

View attachment 163461

Αυτό το λίγο κενό στην επιφάνεια, είναι πάνω από 10 κουβάδες δουλειά για να γεμίσει.

ένα κατούρημα μετά από κάθε μαλτ...θα χες τελειώσει τώρα :lol:

Reaction score
239

View attachment 163461

Αυτό πάντως φωνάζει θαλασσινό η δίσκους. Ταιριάζουν και με το υφιστάμενο σεταπ. Μόνο λάστιχο

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.338
Το λάστιχο είναι έξω, όπως κι η γάτα και κάτι σκυλιά και είναι και βρώμικο, μέσα δε μπαίνει. Έχω θέμα και με τις τρίχες, δε μπορώ.

Κουβάδες. Και με βετεξ στο χέρι, αν πέσει κάτω μια σταγόνα.

Είμαστε τέτοιοι, βλαμμένοι εντελώς.
Μπορείς να πάρεις ένα καινούργιο λάστιχο να το έχεις καθαρό μόνο για το γέμισμα του ενυδρείου.
Τα 15 μέτρα έχουν 8 ευρώ μαζί με τα συμπαραμαρτούντα παρελκόμενα, αντάπτορα βρύσης, πιτσιλιχτήρι.
Πήρα 2 τέτοια από το λιντλ και είναι μια χαρά.
Και δεν τσαλακώνουν εύκολα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.433
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim