Μήπως ξεκαθαρίζει το τοπίο???

Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
31.217
Reaction score
3.896
Όχι θα σ' άφηνα! :wink:

Να δεις που κι ο Σκαλούμπαξ έχει κάνα από δαύτα και το κρατάει κρυμένο κάτω απ' τον καναπέ να μην το δει κανείς. :lol: :lol:
 

Μηνύματα
8.247
Reaction score
3.497
Αντώνη, τα καλώδια μικροφώνων ξέχασες να τα προσθέσεις στο συνολικό κόστος του μετρητικού σου συστήματος. Τα καλά καλώδια κοστίζουν από 300 Ε και πάνω. Δεν πιστεύω να κάνεις ρυθμίσεις ακουστικής χώρου με τίποτα ιδιοκατασκευής ή αυτά που πουλάει ο Κατουμάς ?
Εδώ αλλάζουμε interconnect στο σύστημα και αλλάζουν τα πάντα. Τα καλώδια μικροφώνων, από λάθος, οι περισσότεροι τα ξεχνάνε γιατί πιστεύουν ότι αφού είναι balanced δεν επηρεάζουν τον ήχο. Τραγικό λάθος όπως και η μέτρηση που θα πάρουν.
 

Μηνύματα
8.247
Reaction score
3.497
Να αποφεύγετε τις μετρήσεις ακουστικής του χώρου σας γιατί θα διαπιστώσετε ότι αυτά που ακούγατε μέχρι σήμερα ήταν τελείως λαθος.
Επίσης είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατον να διορθώσετε τις ανωμαλίες που παρουσιάζει ο χώρος ακρόασης.
Αρα πάμε στο βινύλιο και στο τσίπουρο, αυτό το συμπέρασμα βγαίνει. Ο συνδιασμός των δύο φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα.
 

Μηνύματα
8.247
Reaction score
3.497
Νίκο καλές οι μπριζόλες υπερ-υψηλής κατάψυξης ?
Σήμερα τι σου προτείνει ο διαιτολόγος σου ?
Φασολάκια κατεψυγμένα Μπαρμπαστάθη ?

Εγώ τελευταία τρώω μόνο ρύζι για να ακούγεται καλύτερα το κινέζικο walkman μου.
Κάποιοι ετοιμάζονται να πάρουν τα Κινέζικα Audiolab. Φάτε λίγο ρυζάκι να δείτε πόσο καλύτερα ακούγονται τα συγκεκριμένα μηχανάκια.

Τσίπουρο Κινέζικο υπάρχει άραγε ?
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Μηνύματα
3.032.530
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut
Top