Μαγειρεψα.


Μηνύματα
21.449
Reaction score
17.810
Απάντηση: Μαγειρεψα.

Να σου φτιάξω ultra hiendαδικη καροτόσουπα,με τσιπς φέτας,λάδι τρούφας και καραμελωμένο μήλο.
Η ακόμα καλύτερα σούπα ala italien(3χρωμία στα χρώματα της Ιταλικής σημαίας).

:114:
Εδω θα την φτιαξεις...Και θα βαλεις και φωτογραφιες...:137:
 

Μηνύματα
21.449
Reaction score
17.810
Απάντηση: Μαγειρεψα.

Πάντως είδες Χριστίνα?

Ένα τσιγκλισματάκι χρειαζόταν και ξαναπήρε φωτιά το θέμα.
Σε λιγο θα τρωμε και θα ικανοποιουμε την πεινα μας βιρτιουαλλι!:128:
 

Μηνύματα
30.091
Reaction score
29.821
Απάντηση: Μαγειρεψα.

Κάθε μέρα μπριζόλα;
Πρέπει να τρώμε απ΄όλα όπως λένε και οι γιατροί.
Όχι μόνο μπριζόλες.
Και κανένα σουβλάκι, μπιφτέκι, παντσέτα, συκωταριά, κοτόπουλο, κεφτέδες κ.λ.π.
Κοντοσούβλι , κοκορέτσι, πα"ιδάκια , λουκάνικα, μποξά, σνίτσελ, κλπ.
 


abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
82.466
Reaction score
108.559
Απάντηση: Μαγειρεψα.

+1

Τι είναι αυτό το ''μποξά'' βρε Γιάννη;
 

Μηνύματα
891
Reaction score
29
Απάντηση: Μαγειρεψα.

Στη Σάμο ειναι κρέας τυλιγμένο μέσα σε μελιτζάνα, αν δεν κάνω λάθος.
Επίσης γίνεται και με συκωταριά τυλιγμένη σε μπόλια





Υ.Γ.[Κρίση ειλικρίνειας]Το βρήκα στο google[/Κρίση ειλικρίνειας]
 




Μηνύματα
30.091
Reaction score
29.821
Απάντηση: Μαγειρεψα.

Οχι παιδάκια , ο μποξάς είναι κρέας χοιρινό τυλιγμένο σε μπόλια. Η αλλιώς σε αρνίσια πέτσα.
Κάποιοι το κάνουν και με μοσχάρι. Τοπικές συνταγές του καθενός.
Καλό είναι , αλλά σπάνια είναι καλοφιαγμένο , ακόμη πιο σπάνια νόστιμο, ακόμη σπανιότερα σωστό- οχι καμένο.Για πάρτυ χοληστερίνης είναι οτι πρέπει. Απορώ που δεν το ξέρει ο Μελίδης.
Στην ευρύτερη περιοχή αχαρνών υπάρχει σωριδών. Κάνει και ρίμα.
Καμία σχέση με τις φωτό του στριφτού. Φτού σου ρε και είσαι και απο εδω γύρω.
 

Μηνύματα
30.091
Reaction score
29.821
Απάντηση: Μαγειρεψα.

Καταγωγή ο μποξάς εχει απο ήπειρο.Τουλάχιστον ετσι λένε οι περιξ των αχαρνών μάστορες που φιάχνουν και σερβίρουν μποξά στα μαγαζιά τους.
Μερικοί μερακλήδες βάζουν και πιπεριά και ντομάτα μέσα για να σπάσει λίγο η κρεατίλα του αμαρινάριστου κρέατος.Συνήθως το έχουν σε κομμάτια του κιλού στην σούβλα απο όπου και κόβουν μερίδες.Αντε καλή δύναμη. όποιος θέλει κερνάω.
 








abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
82.466
Reaction score
108.559
Απάντηση: Μαγειρεψα.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι η τυρόπιτα ψήθηκε σε παραπάνω θερμοκρασία απ' ότι έπρεπε;:121:
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.287
Μηνύματα
3.047.237
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale
Top