Μας κοροιδευουν στην ERTSAT ?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Α ρε αθάνατη ΕΡΤ που σε πληρώνουμε και απο πάνω....

" Είναι Σάββατο, οι Έλληνες Ομογενείς... πληροφορούνται πως το «ντέρμπι των αιωνίων» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό θα μεταδοθεί μέσα από το δορυφορικό πρόγραμμα της ERT, που πλέον τιτλοφορείται ERT World και σε αρκετές συνεντεύξεις παρουσιάζεται ως νέα αμφίδρομη υπηρεσία επικοινωνίας με τους Έλληνες Ομογενείς.

Είναι Κυριακή, στο εστιατόρια του Κυρ-Αντώνη στην Κολωνία συγκεντρώθηκαν δεκάδες Έλληνες να παρακολουθήσουν το ματς, το οποίο φυσικά για λόγους «πνευματικών» δικαιωμάτων μεταδόθηκε μαγνητοσκοπημένο, κατά περίπου 5 λεπτά. «Δεν πειράζει, αρκεί αγώνας», ακούγεται! Αυτό που θα συμβεί όμως στη συνέχεια δεν έχει γίνει σε κανένα τηλεοπτικό κανάλι... παγκοσμίως!

Ενώ λοιπόν, οι Έλληνες φορολογούμενοι χρεώθηκαν την δορυφορική σύνδεση του αγώνα... οι Έλληνες Ομογενείς στο δεύτερο ημίωρο έβλεπαν μια μπάλα να πηγαινοέρχεται... αλλά άκουγαν ντοκιμαντέρ! Της «Τιβιόλας» έγινε στην Αγία Παρασκευή, αφού τα παράπονα έπεφταν βροχή, μόνο που εκεί δεν υπήρχε άνθρωπος, για να σηκώσει το τηλέφωνο! Τα χειρότερα ακολούθησαν αργότερα, όταν το παιχνίδι τελείωσε και οι Έλληνες συνέχιζαν να μην ακούνε όσα έπρεπε.

Η ΕΡΤ δεν έχει λάβει θέση, οργανώσεις και ομογενειακά MME κατακρίνουν την στάση και ζητούν εξηγήσεις, αν και καθυστερημένα. Πως είναι δυνατόν να επιβαρύνεται ο προϋπολογισμός της ΕΡΤ με συνδέσεις που δεν πραγματοποιούνται; Σημειώνουμε, πως μετά τις αλλαγές στα διοικητικά της ΕΡΤ, ολόκληρο το πρόγραμμα της δορυφορικής τηλεόρασης, για X λόγους μεταδίδεται με διαφορά 2 έως και 3 λεπτών, ενώ ακόμη και στις Ειδήσεις του κεντρικού δελτίου, οι άνθρωποι στην ΕΡΤ βάζουν φρένο και έτσι οι συνδέσεις είναι στην πραγματικότητα ημι-ζώντανες... (Greektown) "

Τι να πεί κανείς...

Reaction score
0
Ναι απαρέδεκτο... Και οι "ομογενείς" της Αθήνας που έβλεπαν ταυτόχρονα παρατήρησαν το φαινόμενο...

Ευτυχώς που έγινε έτσι και είδαμε λίγο μπάλλα στη ΝΕΤ με την ΑΕΚ και έβγαλε τα λεφτά της η Ελληνική Τηλεόραση.

Αυτό το "αποκλειστικά" στο supersport πως το καταπίνουν από το συνδρομητικό όταν ο ΠΑΟ είναι Free to Air από την ERTSAT και μάλιστα σε αναμετάδοση, κάθε φορά που παίζει εντός, δεν το έχω καταλάβει...

Reaction score
0
Μακάρι να είχε σωστή εικόνα και άσχετο ήχο.
Στο δεύτερο ημιχρόνιο άκουγες την περιγραφή του αγώνα και έβλεπες ντοκιμαντέρ!
Ήταν τυχαίο το πρόβλημα? Το μέλλον θα δείξει.

Reaction score
1
Δεν είναι free to air για την Ευρώπη τα ματς του ΠΑΟ, αλλά μόνο για Αμερική
Γι αυτό και η ΕΡΤ διέκοψε τη μετάδοση, προφανώς μετά από διαμαρτυρία της ακατανόμαστης...

Reaction score
0
Κάποιος έβαλε ανάποδα τα καλώδια... Δεν νομίζω να έχει να κάνει με παράπονα της ακατανόμαστης...

Στην Αμερική είχαν εικόνα από αγώνα με ήχο ντοκυμαντέρ και εμείς είχαμε είκόνα ντοκυμαντέρ με ήχο γηπέδου...

Free to Air - XeFree to Air τα εντός παιχνιδάκια κάθε Κυριακή τα δείχνει μια χαρά...

Reaction score
0
Παιδιά εγώ επειδή τα είχα πάρει στο κρανίο κανονικά τηλεφώνησα στην ΕΡΤ για να διαμαρτυρηθώ και προς μεγάλη μου έκπληξη ...μου απαντήσανε.
Ένας πολύ υπομονετικός και επεξηγηματικός κύριος μου είπε ξεκάθαρα πως παρενέβη το Supersport και τους ανάγκασε να διακόψουν τη μετάδοση.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.255
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale