Μαυρες μπαρες δεξια & αριστερα

Reaction score
3
Καλημερα..
Εχω την την toshiba 37z3030dg.Παρ'ολο που ειμαι πολυ ευχαριστημενος (την εχω 4 μηνες ) εχω ενα προβλημα .
Οποτε βλεπω sport+ εχω 2 μπαρες δεξια κι αριστερα ποτε μικρες και ποτε μεγαλυτερες :112::112:.Οσο μα οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα λυση.:122::122:
Καμια βοηθεια ?

Reaction score
0
Απάντηση: Μαυρες μπαρες δεξια & αριστερα

Στα άλλα κανάλια "στρετσάρεται" η εικόνα;

Reaction score
0

Τι να πω... δεν ξέρω να σου απαντήσω....

Προσωπικά, παρακολουθώ τα κανάλια με κανονική ανάλυση (όπως φεύγει το σήμα δηλαδή) γιατί δεν μου αρέσει αυτή η παραμόρφωση της εικόνας (δεν μου αρέσουν τα κεφάλια-πεπόνια):137:...

Αλλά θα το βάλω και εγω στην αναμόρφωση (είμαι κοντά στη περιοχή σου) να δω τι μου δείχνει και θα σου απαντήσω...

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Μαυρες μπαρες δεξια & αριστερα

Τι να πω... δεν ξέρω να σου απαντήσω....

Προσωπικά, παρακολουθώ τα κανάλια με κανονική ανάλυση (όπως φεύγει το σήμα δηλαδή) γιατί δεν μου αρέσει αυτή η παραμόρφωση της εικόνας (δεν μου αρέσουν τα κεφάλια-πεπόνια):137:...

Αλλά θα το βάλω και εγω στην αναμόρφωση (είμαι κοντά στη περιοχή σου) να δω τι μου δείχνει και θα σου απαντήσω...
οκ .

Reaction score
0

Θα σου απαντήσω αύριο (ειμαι εκτος).

Reaction score
0

Nαι. Ολα τα κανάλια κανονικά.... δεν μπορω να καταλάβω... δεν πρέπει να είναι πρόβλημα της TV.... θα στο έκανε σε όλα τα κανάλια....

Reaction score
0

Οχι. σε "κανονική" προβολή είναι 4:3. Αλλά αρκετές φορές κάποιες εκπομπές των κρατικών εκπέμπουν σε 16:9 όταν το σήμα της εκπομπής είναι τέτοιο (κυρίως ΕΤ1 και ΕΤ3).

Reaction score
3

παντως στη δικια μου μου βγαζει 1.5 ποντο δεξια κι αριστερα μαυρη μπαρα μονο στο σπορ+ και δεν τα δειχνει παραμορφωμενα.Τελεια εικονα κι οχι κοντοχοντρους....Απλα μου τη σπαει λιγο ...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520