Μεγανησι Νο3

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.088
Re: Απάντηση: Re: Μεγανησι Νο3

κι άλλοι στο @@@ήσι............:138::137:
:116:χαχαχααχ!!! εχω πεσει κατω λεμεεεεε....!!!!δεν πειραζει, κι αυτο καλοοο ειναι...! :116:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.234
Απάντηση: Re: Μεγανησι Νο3

κι άλλοι στο @@@ήσι............:138::137:
5 μέρες κράτηση γιατί...έβαλες π@π@κι@! :136:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Μεγανησι Νο3

Ανδρέα Κ., τι έχεις πιει όταν γράφεις σ' αυτο το θρέντ???

Παραλείπεις συλλαβές λέξεων βρε παιδί μου...:116::116::116:
Γενικα τωρα τελευταια ειμαι uti(under the influence):139:

Reaction score
4.909

Ναι, το κακο με το Μεγανησι ειναι πως δεν ισχυουν οι "πτωσεις" που μπορεις να βρεις στην υπολοιπη Ελλαδα.
Εμενα π.χ. μου ζητησαν μια αυξηση της ταξης του 30%
Το νησι ακολουθει τις επενδυσεις που εγιναν απο το εξωτερικο με οτι αυτο συνεπαγεται...
Δηλαδή βρήκα "την ευκαιρία" να πάω πέρυσι!
Παντως για λίγο πριν τα προηγούμενα Χριστούγεννα ένα πολύ καλο ξενοδοχείο του Πηλίου (καινούργιο και λουξ) μου ειχε κάνει προσφορά 30 ευρώ το δωμάτιο με πρωινό (για τουλάχιστον 3 βραδια) όταν την προηγούμενη χρονιά η ίδια προσφορά ήταν 70 ευρώ το δωμάτιο με πρωινό...αλλά δεν πήγα... (βέβαια τέτοιες προσφορες δεν με συγκινούν ιδιαίτερα γιατι στην Καστοριά στο σπίτι μου αν χιονίσει ειναι ακόμη καλύτερα εκείνη την εποχή!)
Σε γενικές γραμμές υπάρχει αισθητή πτώση τιμών, αλλά βέβαια αφορά κυρίως τις εκτός φουλ σαιζόν εποχές

Reaction score
17.299

Φαγητο:

Εστιατόριο "Porto Vathi" (Φρέσκο ψάρι)
Βαθύ - Μεγανήσι
Υπεύθυνος: Ερρίκος Καλλίνικος
Βαθύ: 26450 51125
Κινητό: 6972422723

(το καλυτερο ψαρι στο νησι.Ο Ρικος ειναι πολυ φιλος οποτε λες οτι εισαι φιλος μου.Επισης, εαν θες να φας καλα, λες πως εχεις διαρκειας του Παναθηναικου σε ποδοσφαιρο και μπασκετ:116:)

Trattoria Vezene
Βαθύ - Μεγανήσι
Υπεύθυνος: Άρης Βεζενές
Τ: 26450 51730
K: 6972596188
Email: [email protected]

(ενα εστιατορειο πολυτελειας που θα βρεις εως...και cobe.Τωρα εγω στο Μενησι αποφευγω το κρεας αλλα μπορεις παντα να δοκιμασεις το κριθαρωτο με καραβιδες το οποιο ειναι απο αλλον ουρανο)

Στα Σπηλια, και πολυ κοντα στο ξενοδοχειο που θα μεινεις αξιζουν, και οι δυο ψαροταβερνες.
Στην πρωτη δε(Αστερια) θα πας να βρεις τον Μπαμπη και θα ζητησεις την σπεσιαλιτε, δηλαδη την πιο ωραια αστακομακαροναδα που εχεις δοκιμασει ποτε.Η παστα αναπαυεται επανω σε φετες πορτοκαλιου "ρουφωντας" την γευση του φρουτου και σε συνδυασμο με το ζωντανο οστρακοδερμο δινει μια γευση που θα σε αναγκασει να πας στο Μεγανησι μονο και μονο για αυτη.
Εκει θα δεις και τα πιο "in" κοτερα της χωρας μας αλλα...και της υφηλιου.

Για ενοικιαση σκαφων:

Wave Travel
Ενοικιαζόμενα σκάφη, μηχανάκια.
Βαθύ - Μεγανήσι
Υπεύθυνος: Σπύρος Σταύρακας
Τ: 26450 51011
Φ: 26450 51011
Κ: 306948277588
Email: [email protected]
Ρε π@υστη μου, να μην έχω ένα κότερο...άντε δυο!
Νομίζω θα τα τιμήσω όλα δεόντος. Φίλε με καρα-έφτιαξες, ανυπομονώ να πάω!!!!
Αυτο που κανετε δεν ειναι καθολου ωραιο....:125:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

Ανδρέα Κ., τι έχεις πιει όταν γράφεις σ' αυτο το θρέντ???

Παραλείπεις συλλαβές λέξεων βρε παιδί μου...:116::116::116:
Δεν φταίει αυτός.
Εγώ τον παρασύρω

Reaction score
2.050

Αύριο θα είμαι στο νησί! Stay tuned για φωτογραφίες και γαστρονομικές εκτιμήσεις! :116:καλές διακοπές σε όλους εύχομαι!

Reaction score
2.050

Πρώτες εντυπώσεις, το νησί είναι ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ αν θες βέβαια την ηρεμία σου, καλο φαΐ και γενικώς ενα άλλο κόσμο τελείως! κοινώς ξεφευγεις!

Επισυναπτω δυο φωτο προς το παρών, στην πρώτη η θέα απο το ξενοδοχείο που μένουμε, Λευκαδα και Σκορπιος και στη δεύτερη η αυτού μεγαλειοτης Ανδρεας Σκαφατος, ο οποίος απο ότι κατάλαβα λύνει και δένει εδω πέρα :116:, μαζί με τις γυναίκες της ζωής του τη γυναίκα και τις δυο κοράκλες του! Η φωτο στολίζει το μαγαζί του Ερρίκου, ο οποίος σκάει στο τραπέζι και η....τριτη ερώτηση που μου έκανε είναι τι ομάδα είμαι....εγω του είπα ότι είμαι ολυμπιακός αλλα δεν ασχολούμαι πολυ! :114:

Α....Η photo είναι φάτσα με το που μπαίνεις στο μαγαζί μαζί με αλλα celebrities :115:, πλουταρχο κτλ....

Ααα....φαγκρί, σαργους, και κυδωνια μασαμπουκιασαμε.....απο άλλο πλανήτη....;)

Attachments

Reaction score
2.050

Ας με συγχωρεσετε για το rotation της πρωτης φωτογραφίας, δεν φταίω εγω.... το έχουν οι photo του Καφατου αυτο....:116:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Στραβολαιμιάσαμε ρε , για να δούμε τους ασπρομάλληδες βάζελους?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Πρώτες εντυπώσεις, το νησί είναι ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ αν θες βέβαια την ηρεμία σου, καλο φαΐ και γενικώς ενα άλλο κόσμο τελείως! κοινώς ξεφευγεις!

Επισυναπτω δυο φωτο προς το παρών, στην πρώτη η θέα απο το ξενοδοχείο που μένουμε, Λευκαδα και Σκορπιος και στη δεύτερη η αυτού μεγαλειοτης Ανδρεας Σκαφατος, ο οποίος απο ότι κατάλαβα λύνει και δένει εδω πέρα :116:, μαζί με τις γυναίκες της ζωής του τη γυναίκα και τις δυο κοράκλες του! Η φωτο στολίζει το μαγαζί του Ερρίκου, ο οποίος σκάει στο τραπέζι και η....τριτη ερώτηση που μου έκανε είναι τι ομάδα είμαι....εγω του είπα ότι είμαι ολυμπιακός αλλα δεν ασχολούμαι πολυ! :114:

Α....Η photo είναι φάτσα με το που μπαίνεις στο μαγαζί μαζί με αλλα celebrities :115:, πλουταρχο κτλ....

Ααα....φαγκρί, σαργους, και κυδωνια μασαμπουκιασαμε.....απο άλλο πλανήτη....;)
Δεν καταλαβα!
Δηλαδη τι παραπανω εχει ο Πλουταρχος απο μενα?:142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.754
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l