Μερικές μουσικές προτάσεις για ακρόαση

Reaction score
4
Απάντηση: Μερικές μουσικές προτάσεις για ακρόαση

Band: Crime In Choir
Album: Gift Givers (2009)

Tracklist

1.GIFT GIVERS
2. CRYSTAL CAKE
3. PEDAL NERVOUS SENSATION
4. FOOL'S GUILD
5. JEALOUS DANCING DAYS
6. FINGERS BOWED LIGHTLY
7. ROUND AIR COPY

Παιζουν instrumental Progressive rock, οριστε ενα κομματι

[YOUTUBE]PXI005LsE20[/YOUTUBE]

και το myspace για παραπανω δειγματα:
http://www.myspace.com/crimeinchoir

Reaction score
1.153

...

να πω την αληθεια τους Giant Squid θα τους περιεγραφα σαν τους Black Mountain να συναντουν τους Isis, τους Arcturus και ενα ensemble πνευστων...
Είπες τη μαγική λέξη...θα τους τσεκάρω

Reaction score
40

Eνδελεχής άμεσος έλεγχος στο παραπάνω album:121: από το λίγο που άκουσα το βρίσκω ενδιαφέρον.

Reaction score
40

Τώρα κάτι τελείως διαφορετικό!!!:119:
Μιουζικαλ του 1997 από Μπρόντγουέι μεριά
Jekyll & Hyde - The Musical (1997 Original Broadway Cast) [CAST RECORDING]
Robert Cuccioli, Christiane Noll, Frank Wildhorn, John Treacy Egan, Linda Eder, Jekyll & Hyde (Related Recordings), Emily Skinner, Leslie Briscusse.

Ο Robert Cuccioli στον ομώνυμο ρόλο είναι ίσως ένας από τους καλύτερους dr.Jekyll & Hyde ever.......επίσης πολύ καλός ήταν και ο David Hasselhoff στον ίδιο ρόλο ο οποίος έχει πολύ καλή φωνή!
όχι όμως σαν του Robert Cuccioli...

http://www.amazon.com/Jekyll-Hyde-Musical-Original-Broadway/dp/B000002JC2

Ένα από τα καλύτερα μιούζικαλς που έχουν παιχτεί ποτέ...σε μουσική Frank Wildhorn.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jekyll_&_Hyde_(musical)

Reaction score
40

Πολύ ωραία τα κομμάτια σας παιδιά αλλα το θέμα αυτό δεν είναι για να βάζουμε μόνο [YOUTUBE] υπάρχουν άλλα θέματα γι αυτά.
Εδώ παρακαλώ πολύ να βάζεται δίσκους της αρεσκείας σας με εικόνα αν γίνεται, να γράφετε μερικά λόγια για τον δίσκο για να ενημερώνονται τα μέλη που μας διαβάζουν και κανένα youtube και link για να ακούσουν ή για να μπορούν να τους βρουν.
Θερμή παράκληση.:107:

Reaction score
10

Πολύ ωραία τα κομμάτια σας παιδιά αλλα το θέμα αυτό δεν είναι για να βάζουμε μόνο [YOUTUBE] υπάρχουν άλλα θέματα γι αυτά.
Εδώ παρακαλώ πολύ να βάζεται δίσκους της αρεσκείας σας με εικόνα αν γίνεται, να γράφετε μερικά λόγια για τον δίσκο για να ενημερώνονται τα μέλη που μας διαβάζουν και κανένα youtube και link για να ακούσουν ή για να μπορούν να τους βρουν.
Θερμή παράκληση.:107:
Diavolen κυρια συντονιστρια!!Δεν το γνωριζαμε και σας ευχαριστουμε πολυ που μας επαναφερατε στη ταξη,απο εδω και περα θα συντονιστουμε κυρια συντονιστρια στο συντονισμο του θεματος.

Reaction score
40

satan psych70 γνωρίζω ότι δεν γνώριζες αλλά τώρα γνωρίζεις.

Reaction score
0
satan psych70, συμορφωσου...γραψε για κανενα δισκο, τοσους εχεις. Μας ψηνεις με τα βιντεο αλλα απο τηγανιτα λιγα πραγματα...

Reaction score
10
Απάντηση: Re: Μερικές μουσικές προτάσεις για ακρόαση

satan psych70, συμορφωσου...γραψε για κανενα δισκο, τοσους εχεις. Μας ψηνεις με τα βιντεο αλλα απο τηγανιτα λιγα πραγματα...
κανε ορεξη

Reaction score
40

satan τον λέω μόνο εγώ:109: που ξέρεις ότι έχει πολλούς δίσκους?
Θα μας βάλεις τίποτα να δούμε τι ακούς κι εσύ?:107:

Reaction score
0
αν εχει κοπυραιτ το σαταν, οκ δεν το ξαναγραφω... Γινεται να μην γνωριζω τετοιο πρωτο ονομα, οταν εχω παιξει σαπορτ πριν βγει...
Να βαλω κατι κι εγω αλλα τι? Κολλανε εδω τζαζ και καντρυ?

Reaction score
10

Συγγνωμη αλλα ποιος ειναι ο σατανας?γιατι εγω σημερα πηρα ευλογια απο τον παπουλη και οθτε αφρους ουτε σπασμους ειχα-αρα μηπως πρεπει να ψαχθειτε λιγο?Παραλογο?

Reaction score
10

αν εχει κοπυραιτ το σαταν, οκ δεν το ξαναγραφω... Γινεται να μην γνωριζω τετοιο πρωτο ονομα, οταν εχω παιξει σαπορτ πριν βγει...
Να βαλω κατι κι εγω αλλα τι? Κολλανε εδω τζαζ και καντρυ?
αν βαλεις εδω καλυτερα να εχεις καλο δικηγορο η μπραβο να ξεμπλεξεις,εκτος αν κανεις αφιερωμα δηλ να γραψεις 2 λογακια να βαλεις ενα εξωφυλακι να στησεις και κ[....]αντηλακι
μονο ετσι,το νου σου

Reaction score
0
θα προσεχω, ξερεις κανενα δικηγορο? οχι χασοδικη ε? σοβαρο και μετρημενο να ξερει τι λεει...

Reaction score
0
Ο,τι ακουω τωρα...
PEDRO ITURRALDE, FEATUTING HAMPTON HAVES, 1968

1.On green dolphin street
2.Autumn leaves
3.Oleo
4.Moonlight in Vermont
5.My funny Valentine

Εξωφυλλο δεν μπορω να ανεβασω...

Μερικα στανταρτς, παιγμενα με εμπνευση και ταλεντο. Μεγαλοι παιχτες σε μεγαλη βραδυα! Ευχαριστω τον Δημητρη που μου τους εμαθε...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney