Most visitors online was 5672 , on 12 May 2025
Θα προτείνω ένα συγκρότημα που μου πήρε 4 μήνες να βρω ποιο είναι!
Η αλήθεια είναι ότι το είχα ακούσει σε ένα άσχετο με τη μουσική video στο youtube πριν 4 μήνες!
Σήμερα μου ήρθε πάλι στο μυαλό και πριν μισή ώρα περίπου είπα να συνδεθώ να το ακούσω. Τέσσερις μήνες μετά και όταν το ξανα-άκουσα μου άρεσε πάλι! Το πρόβλημα ήταν ότι δεν ήξερα ούτε τον τίτλο ούτε το συγκρότημα! Πίκραααααα!!!
Έθεσα σκοπό να μην πάω να κοιμηθώ αν δεν βρω ποιο ήταν το κομμάτι. Θα με στοίχιωνε στον ύπνο μου. Δύο παράγοντες όμως με βοήθησαν στο "έργο" της αναζήτησής μου.
Ο πρώτος και βασικός παράγοντας ήταν η γνώση μου στα αγγλικά και ο δεύτερος τo αθάνατο "google".
Για να μην τα πολυλογώ το ΒΡΗΚΑΑΑΑΑ!!!! Και είπα αμέσως να το μοιραστώ με ανθρώπους που τους αρέσει η μουσική και τα διάφορα είδη της.
Το παρακάτω τραγούδι είναι από το Καναδικό συγκρότημα GBS (Great Big Sea) με τίτλο "French Perfume". Το είδος της μουσικής τους ανήκει στην κέλτικη φολκλορική-ροκ σε γρήγορο τέμπο.
Κατά τη γνώμη μου είναι υπέροχο τραγούδι και το βίντεο κλιπ επίσης!
Ακούστε το κι εσείς λοιπόν και άντε να πάω για έναν ήσυχο ύπνο τώρα!
[youtube]2n_JYkI3Y-s[/youtube]
Μυρτώ... καταλαβαίνω ακριβώς τι σε έκανε να το ψάχνεις τόσον καιρό!!
To be continued....
καποιο σχολιο για τους acade fire?Εγώ έχω να πώ για δύο soundtrack τα οποία "με αναγκάσανε" να δω τις αντίστοιχες ταινίες.
Το "Belly Of An Architect" του φοβερού και τρομερού (και από τους αγαπημένους μου μουσικούς) Wim Mertens και το "The Virgin Suicides" με την μουσική υπογραφή των Air.To πρώτο είναι το μουσικό χαλί της ταινίας του Peter Greenaway και το δεύτερο η μουσική από το ντεμπούτο της Μις "Χαμένοι Στην Μετάφραση" Sofia Coppola.