Μερικές μουσικές προτάσεις για ακρόαση

Reaction score
1
Απάντηση: Μερικές μουσικές προτάσεις για ακρόαση

Αφου καταλαβαινεις τι εννοώ....
Και ναι και στο μεγαρο μονος σου ακους τη μουσική...αλλιως πας για χαβαλέ

Reaction score
40

Για μουσική μιλαμε και με το Μ κεφαλαίο. Ασε να λεμε και να νομιζουμε οτι θελουμε την στιγμ'η που μας στοιχιώνει... Εκει ειναι η η υποκειμενικότια=αλήθεια της μουσικής. Ο καθενας φανταζεται οτι θέλει...................ποιος φανταζεται ομως λογο της μουσικής;;;.......
Είμαι περίεργη...τι φαντάζεσαι:113: αλήθεια όταν ακούς το...Mountain Passages:118:

Reaction score
1

Ειναι και λιγο σκληρο να επεξηγεις τα συναισθηματα σου στο ιδιο σου τον εαυτό...(καταργεις κατα καποιο τροπο τα επόμενα) ... να τα ποσταρεις κιολας υπερβολικό μου μου κάνει...
Παντως να σου πω την αληθεια για το συγκεκριμένο αλμουμ καμια φορα σκεφτομαι οτι το Soul on Soul ειναι καλύτερο... Αναλογα την διαθεση.
Δεν εχω και προβλημα να ταξιδεψω και με κατι παλαιώτερο. Συγκεκριμενα αυτη τη στιγμή εχω γυρισει από τη δουλειά ψιλοκουρασμένος. Εχω αναψει μια σομπα αλογόνου στη μικτη σκαλα διπλα μου , ακούω ενα παλιό δισκο του Duke και σκεφτομαι διαφορα σβηνωντας την υπερένταση μου. ....Μια χαρα τα παει και ο duke

Reaction score
40

Δε θες να ξερεις....
Θα ξέρω στο περίπου με την επόμενη μουσική σου πρόταση αφού σου είναι δύσκολο να εκφράσεις τις σκέψεις σου...:114:

Reaction score
28
νομιζω οτι ακομα και οταν ακους μονος μουσικη στο σπιτι ,(εννοειται αυτη την μουσικη που σε αγγιζει και σε συνεπαιρνει )
θελεις οπωσδηποτε να την μοιραστεις με αλλους ,θελεις να βγεις βρε παιδι μου στους δρομους να φωναξεις <ΕΥΡΗΚΑ> να <συν-κινηθεις > να μοιραστεις με τον αλλον το ξεπεταγμα απο την καθημερινοτητα ,ακομα και οταν ακους μονος οπως λεμε ,νοερως εισαι μαζι με τον αλλον ,τον βλεπεις διπλα σου,για φαντασθειτε μια εικονα του εαυτου μας μονο σε εναν κοσμο οπου δεν υπαρχει κανεις μονο εγω και η μουσικη ,η καλυτερη μουσικη νομιζω δεν εχει κανενα νοημα αυτο ,δεν <βγαινει> νοημα τι να την κανεις την μουσικη ? οταν δεν υπαρχει κανεις να την μοιραστεις εστω και καοια αλλη στιγμη?

Reaction score
40

Haralas συμφωνώ μαζί σου...αλλά επιδή θέλω να το συζητήσουμε θα ανοίξω νέο θέμα στη μουσική κατηγορία για να μην γίνει αυτό το θέμα chating....περιμένω και τον φίλο μας τον joncr για να εκθέσει τις απόψεις του που νομίζω έχουν ενδιαφέρον....

Reaction score
1

Ανοιξαμε (προφανως ξανανοιξαμε) πολύ ενδιαφερον θεμα και χαιρομαι για την κουβεντα μας ως τωρα...( αν και δεν νομιζω οτι εχω καποια αδυναμία στην εκφραση , καθε αλλο θα σου ελεγα) Παρολα αυτά να πω οτι συμφωνω οτι η μουσική ως εμπειρια ειναι κατι που πρεπει να μοιραζεσαι και δεν ενοουσα το αντιθετο οταν ελεγα οτι μου αρεσει να ακουω μονος...Αλλο το μοιραζωμαι μια μουσική γνωση και αλλο μπαινω στο καραβι του Stan να με ταξιδεψει εκει που φετος δεν καταφερα να παω. Εχει να κανει καθαρα με τον κοσμο που ζει ο καθενας την ταδε στιγμή. Τες πα . Θ α το αναλυσουμε ειμαι σιγουρος παρακάτω...

Αντε να κανω και μια αλλη μουσική προταση μιας και το ζητησες ..
Roberto Di Goia Ambracatambra
Λιγο πιο .........

Reaction score
40

Μη μου πεις πως το έχεις:114:...:131:...

Reaction score
1

Ενοήται. Από τα αγαπημένα μου και δυστηχως το μόνο που εχω καταφερει να βρω του Roberto.. (Ξερεις τιποτα;;;;)

Kαι τωρα που σε βρηκα θα σε φτιαξω και αλλο :

Για να μαθαίνουν οι νεώτεροι....

Reaction score
40

Αυτό το έχεις? από το έτερον ήμιση της συνεργασίας του ως άνω:114:

Reaction score
1

Δε φαινεται.... ( Υ.Γ. δες προηγουμενο ποστ)

Reaction score
1

Οκ . Thanks Θα το ψαξω. Δεν το εχω

Reaction score
6
νομιζω οτι ακομα και οταν ακους μονος μουσικη στο σπιτι ,(εννοειται αυτη την μουσικη που σε αγγιζει και σε συνεπαιρνει )
θελεις οπωσδηποτε να την μοιραστεις με αλλους ,θελεις να βγεις βρε παιδι μου στους δρομους να φωναξεις <ΕΥΡΗΚΑ> να <συν-κινηθεις > να μοιραστεις με τον αλλον το ξεπεταγμα απο την καθημερινοτητα ,ακομα και οταν ακους μονος οπως λεμε ,νοερως εισαι μαζι με τον αλλον ,τον βλεπεις διπλα σου,για φαντασθειτε μια εικονα του εαυτου μας μονο σε εναν κοσμο οπου δεν υπαρχει κανεις μονο εγω και η μουσικη ,η καλυτερη μουσικη νομιζω δεν εχει κανενα νοημα αυτο ,δεν <βγαινει> νοημα τι να την κανεις την μουσικη ? οταν δεν υπαρχει κανεις να την μοιραστεις εστω και καοια αλλη στιγμη?
Ακριβώς το ίδιο πιστεύω κι εγώ. :607::622:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Μερικές μουσικές προτάσεις για ακρόαση

αυτό ακριβώς, άλλη μία καλή συλλογή από την Putumayo ....
Ναι είναι πολύ ενδιαφέρουσα αυτή σου η πρόταση....

Reaction score
1

Επισης πολυ καλο και αυτο

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.196