Μερικές μουσικές προτάσεις για ακρόαση

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Μερικές μουσικές προτάσεις για ακρόαση

A mountain of one

[YOUTUBE]ylHo-dgt8wg[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]nvIfytPajw4[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]JLfvcYIVySU[/YOUTUBE]

Reaction score
1.213

tyler σε εξοδα θα μας βαλεις :)

Eιδικα οι nine ...:602:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Broken Records - Lies κομματαρα απο μια μπαντα που εχει κυκλοφορησει μονο ενα ΕΡ και περιμενουμε το πρωτο αλμπουμ. Για ακουστε παρακαλωωω. Μιλαμε τα σπαει!
Φαιδρα, καλημερα

[YOUTUBE]TuDUiVwNpdc[/YOUTUBE]

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

tyler σε εξοδα θα μας βαλεις :)

Eιδικα οι nine ...:602:
κρατηστε τα λεφτα σας. Ερχονται πιο ενδιαφερουσες προτασεις

Reaction score
40

Είσαι μεγάλο ψαχτήρι βλέπω:107: Θέλω να μου πεις οι Broken Records πότε θα βγάλουν το πρώτο τους album...έχω την εντύπωση από το κομμάτι που άκουσα ότι θα είναι ένα κράμα κλασικής ,παροσιακής και εναλακτικής ροκ μουσικής....
Ο τραγουδιστής στα περάσματα της φωνής του μου θυμίζει ελαφρά τον τραγουδιστή των Radiohead Thom Yorke.....
tyler durden you are a cat!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

φαιδρα δεν ξερω ακομα ποτε ερχεται αλμπουμ. Εμενα μου φερνουν κατι σε waterboys στο μπλεντερ μαζι με πολλους αλλους. Οι φιλοι μου με ονομαζουν μουσικη εγλυκλοπαιδεια:114: Τα ψαχτηρια δεν προτεινουν, αυτη η διαφορα:126:

Κατι αλλο που ονομαζεται Iron & Wine. Διαφορετικη εναλλακτικη φολκ με εξαιρετικη ευαισθησια. Ακουστε τα 2 κομματια και τα υπολοιπα θα τα βρειτε με τον πιο προσιτο τροπο:126:

must, το κομματι grey stables

[YOUTUBE]a39YktBYSbU[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]OQMxHjmWRwk[/YOUTUBE]

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Μακραν η πιο ποιοτικη ποπ που εχω ακουσει την τελευταια δεκαετια απο μια μπαντα που ερχεται απο την Ισλανδια, μια χωρα που προσφερει ευρηματικη αυθεντικη μουσικη εδω και χρονια: The Bang Gang, Ghosts from the past το τελευταιο αλμπουμ του 2008.
Χαριτωμενες μελωδιες αλλα και μελαγχολια οπως θα δειτε στα δυο κομματια παρακατω:

[YOUTUBE]XVamiw6Acy8[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]X0O5x2ogoPQ[/YOUTUBE]

Reaction score
40

φαιδρα δεν ξερω ακομα ποτε ερχεται αλμπουμ. Εμενα μου φερνουν κατι σε waterboys στο μπλεντερ μαζι με πολλους αλλους. Οι φιλοι μου με ονομαζουν μουσικη εγλυκλοπαιδεια:114: Τα ψαχτηρια δεν προτεινουν, αυτη η διαφορα:126:
Waterboys λες γιατί χρησιμοποιούν έγχορδα στα τραγούδια τους που έχουν και κάτι από φολκλόρ :126:αλλά εμένα ο τραγουδιστής των Broken Records και ο τρόπος που τραγουδά μου θύμισε τον Thom Yorke.
Εσύ είσαι από τα καλά ψαχτήρια που μοιράζονται τη μουσική τους με τους άλλους:119:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ναι, ο ηχος τους θυμιζει waterboys, αλλα η φωνη οντως εχει κατι απο παιδι με ειδικες αναγκες, τυπου Yorke, με την καλη εννοια βεβαια γιατι ο Yorke ειναι θεος. Ειδικα σε μια ακουστικη εκδοση του There There που κυκλοφορει Youtube, οπου ο θεος στο τελος το παιρνει πανω του απογειωνοντας την ερμηνεια με αυτα τα χαρα/κα ουρλιαχτα...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Εσύ είσαι από τα καλά ψαχτήρια που μοιράζονται τη μουσική τους με τους άλλους:119:
Στη ζωη οτιδηποτε εχει νοημα, μονο οταν το μοιραζεσαι ή το χαριζεις!:444:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

God is an astronaut! δεν ειναι υβρεις, αλλα απιστευτη instrumental/post-rock μπαντα που αξιζει να ακουσετε. Διαφορετικοι απο τους πασιγνωστους mogwai, περισσοτερα συνθεσαιζερ, πιο ευρηματικοι και καθε αλμπουμ τους εχει διαφορετικο ηχο και αλλα στοιχεια.

LPs

* The End of the Beginning (2002)
* All Is Violent, All Is Bright (2005)
* Far from Refuge (2007)
* God Is an Astronaut (2008)

EPs

* A Moment of Stillness (2006)

[YOUTUBE]uevKxa6sjFA[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]ZEDhsDoqXns[/YOUTUBE]

Reaction score
40

Στη ζωη οτιδηποτε εχει νοημα, μονο οταν το μοιραζεσαι ή το χαριζεις!
...:607::607::607::607: Πολύ καλή τοποθέτηση!!!!!!

Reaction score
40

Ο αστροναύτης θεός καλό συγκρότημα αλλά οι mogwai είναι πιο ατμοσφαιρικοί και σκοτεινοί:119:
Πάντως ωραία μουσική δημιουργούν!!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Ο αστροναύτης θεός καλό συγκρότημα αλλά οι mogwai είναι πιο ατμοσφαιρικοί και σκοτεινοί:119:
Πάντως ωραία μουσική δημιουργούν!!!
Υπαρχουν αλμπουμ που God is____ ειναι πιο προοδευτικοι και σκοτεινοι, και αλλα στα οποια ειναι πιο απλοι, αμεσοι κ μελωδικοι...
Το πρωτο κομματι ειναι απο τον πρωτο δισκο ο οποιος ειναι αρκετα ευκολος, μελωδικος, με ηλεκτρονικους ρυθμουσ και αρκετα συνθ.
Τα επομενα δυο αλμπουμ ειναι μαυριλα, ατμοσφαιρα και ομοβρωντιες ριπων ρευματος κιθαρας. Το 2 κομματι ειναι απο τον τελευταιο δισκο που ειναι και ο πιο "επιθετικος" και electro..

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

H καταπληκτικη ταινια The Fountain του Darren Aronowsky συνοδευεται απο ενα απιστευτο soundtrack. Εδω παντρευεται ο ηχος του Clint Mansell, με τα βιολια των Kronos Quartet, και τις κιθαριστικες ριπες των Mogwai.
To αποτελεσμα με αφησε αφωνο. Σκοτεινο, συναισθηματικο...

Το κομματι Death is a road to awe ειναι για μενα απο τα ωραιοτερα μουσικα εργα ανεξαρτητως ειδους, εποχης, συμπαντος!

* The Last Man (6:09)
* Holy Dread! (3:51)
* Tree of Life (3:44)
* Stay With Me (3:36)
* Death is a Disease (2:34)
* Xibalba (5:22)
* First Snow (3:08)
* Finish It (4:25)
* Death is the Road to Awe (8:25)
* Together We Will Live Forever (5:01)

[YOUTUBE]UOZuQ_r3ROY[/YOUTUBE]

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Αυτό το έχω:126:
Ημουν σιγουρος οτι εσυ θα το χεις. Ας το ακουσει και κανεις αλλος και ας γινει και η αφορμη να δει την ταινια, οπως εγινε με μενα

Reaction score
40

tyler durden click me :126:

YΓ. Ευχαριστώ πραγματικά όμορφο τραγούδι το sleepless αλλά κι αυτό που έβαλες στα best love songs όμως....:113: πήγαινε να δεις....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.237
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos