Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές άλλου forum

Status
Not open for further replies.
Reaction score
20.815
Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

...τώρα να πω την αλήθεια, εγώ μπερδεύτηκα! Υπάρχει θέμα ακόμα; Γιατί το συγκεκριμένο τόπικ είναι αυτή τη στιγμή περί ανέμων και υδάτων!:116::119:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.991

To αντιδιαστέλλουν οι γνωρίζοντες με το Έλλην που πράγματι χαρακτήριζε τους προγόνους μας! Οι Τούρκοι εννοούσαν τον δούλο, αλλά όχι μόνο αυτό! Δεν θα το αναλύσω όμως περισσότερο γιατί λυπάμαι και ντρέπομαι που, όπως πολύ σωστά λες, και σήμερα επικρατεί, στις περισσότερες γλώσσες, το Γραικός, αλλά και επειδή φαίνεται πως δεν μας ενοχλεί καθόλου!

:117:
Μην επιμένεις! Διάβασε εδώ, και εδώ, και εδώ και εδώ...

Reaction score
11

Για ποιο λόγο να μας ενοχλεί; Σύμφωνα με την ιστορία (ή μάλλον μυθολογία) οι Γραικοί ήταν ελληνική φυλή της Ηπείρου, με την οποία είχαν αρχικά επαφή οι λαοί της ιταλικής χερσονήσου (Λατίνοι και Ετρούσκοι) με τους "Έλληνες" (μέσω των αποικιών στην Ιταλία) και από αυτούς έμεινε και το όνομα "Γραικός" (Graecus, Greek, Greco, κλπ) στους δυτικούς λαούς της Ευρώπης. Σε αντιστοιχία με τους Ίωνες της Μικράς Ασίας, και έτσι οι άραβες, πέρσες κλπ, μας ξέρουν με σύγχρονες παραλλαγές του ονόματος αυτού (Yunan πχ).

Το θλιβερό είναι πως δεν μας ενοχλεί η ουσία, δηλαδή η πραγματική έννοια που είχε δωθεί σε αυτήν την λέξη! Άλλωστε σε καθημερινή βάση αποδεικνύουμε την νοοτροπία μας, αυτήν του Γραικού! Ποιά είναι αυτή; Ειλικρινά δεν θέλω να το αναλύσω, αλλά αγγίζει την κοινωνία μας οριζοντίως και καθέτως, δηλαδή όλα τα κοινωνικά, οικονομικά και πνευματικά επίπεδα!

:108:

Reaction score
1

"Οι γύφτοι της Ελλάδας"

Αν διαβάσετε τον παραπάνω τίτλο σε εφημερίδα, θα συμπεράνετε ότι θεωρεί όλους του Έλληνες γύφτους; Ή ότι μιλάει για τους γύφτους που (τυχαίνει να) μένουν στην Ελλάδα; Φυσικά το δεύτερο.

Ο αρχικός τίτλος "Οι κομπλεξικοί του avclub" νομίζω ότι ήταν μια χαρά, και κακώς έγινε ντόρος γι αυτό. Και ο τίτλος και το κείμενο μιλούσαν για κάποιους κομπλεξικούς που τυχαίνει να ανήκουν στο avclub. Νομίζω ότι είναι αυτονόητο ότι τέτοιοι υπάρχουν, όπως υπάρχουν και σε όλα τα φόρουμ. Σαφέστατα ούτε ο τίτλος, ούτε το κείμενο έλεγαν ότι ΟΛΟΙ οι αναγνώστες του avclub είναι κομπλεξικοί. Άλλωστε μόνο κάποιος τρελός θα υποστήριζε κάτι τέτοιο.

Από την άλλη, ο τίτλος του κλειδωμένου θέματος του avclub "Τι είναι τα μέλη του avclub σύμφωνα με το avsite ;" είναι σίγουρα λανθασμένος. Λέει ξεκάθαρα ότι το avsite σαν σύνολο έχει άποψη για τα μέλη του avclub! Και στο κείμενο ο αρθρογράφος λέει ότι η απάντηση είναι "κομπλεξικοί". Δηλαδή υποστηρίζει ο αρθρογράφος ότι το avsite έχει επίσημη θέση ότι τα μέλη του avclub είναι κομπλεξικοί. Προφανώς ο αρθρογράφος είτε ήθελε να συκοφαντήσει το avsite είτε παρανόησε τελείως απλά Ελληνικά. Και παρόλα αυτά φυσικά δεν έγινε ban στο avclub αλλά αντιθέτως υποστηρίχθηκε από τους διαχειριστές που σε πολύ πιο απλά πράγματα σβήνουν τα θέματα. Όχι των φίλων τους όμως, αυτοί μπορούν να λένε ότι θέλουν, έχουν το ελεύθερο...

Και ναι, η αλήθεια είναι ότι στο avclub δεν μπορεί να γίνει ελεύθερη συζήτηση. Στις διαφωνίες η μια ομάδα έχει όλα τα χαρτιά. Και στην ομάδα αυτή υπάρχουν άτομα που θα ειρωνευτούν και θα συκοφαντήσουν χωρίς επιπτώσεις, ενώ όποιος τους απαντήσει στον ίδιο τόνο "παραβαίνει κανονισμούς"! Έχει γίνει πάρα πολλές φορές. Υπάρχουν άτομα που έχουν ασυλία. Και η σταθερή επωδός είναι: γράψου στο σωματείο για να έχεις δικαίωμα να έχεις άποψη!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.991

Το θλιβερό είναι πως δεν μας ενοχλεί η ουσία, δηλαδή η πραγματική έννοια που είχε δωθεί σε αυτήν την λέξη! Άλλωστε σε καθημερινή βάση αποδεικνύουμε την νοοτροπία μας, αυτήν του Γραικού! Ποιά είναι αυτή; Ειλικρινά δεν θέλω να το αναλύσω, αλλά αγγίζει την κοινωνία μας οριζοντίως και καθέτως, δηλαδή όλα τα κοινωνικά, οικονομικά και πνευματικά επίπεδα!

Πώωωωωωωω ρε @@στη μου! Ρε παιδιά, βρείτε μου ένα smilie του ιδρωμένου ταλαίπωρου, δεν αντέχω άλλο...

Reaction score
20.815

Ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά την όποια "ουσία". Εμένα η λέξη καθόλου δεν με ενοχλεί, το αντίθετο μάλιστα, θεωρώ πολύ θετική την "ουσία" της, όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ, και αρκετοί άλλοι απ' ό,τι καταλαβαίνω! :109:

ΥΓ. Βρε μπας και έχεις μπερδέψει το "Γραικός" με το "ραγιάς"; Όχι τίποτε άλλο, αλλά όταν ο ίδιος ο Αθανάσιος Διάκος αναφωνεί "Εγώ γραικός γεννήθηκα, γραικός θε να πεθάνω", πως μπορούμε να δώσουμε στη λέξη αρνητικό χαρακτήρα;

Reaction score
11

Μην επιμένεις! Διάβασε εδώ, και εδώ, και εδώ και εδώ...

Ωραίες οι παραθέσεις! Ας πούμε λοιπόν ότι το σωστό είναι το "Γραικύλος". Πάντως επιμένω στο θέμα της ουσίας.

:107:

Reaction score
11

"Εγώ γραικός γεννήθηκα, γραικός θε να πεθάνω", πως μπορούμε να δώσουμε στη λέξη αρνητικό χαρακτήρα;

Ο.k o.k., έβαλα το "Γραικύλος", ωστόσο για το "Γραικός" και το συνεπακόλουθο "Greece", έχει γίνει μεγάλο θέμα πολλές φορές.

Ξαναστρώνω λοιπόν: Γραικύλοι η απλά κατώτεροι των περιστάσεων;

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.660

Κάνεις λάθος! Εσείς έχετε καλύτερα αφτχιά και ... κακώς μέχρι τώρα δεν τα έχουμε εκμεταλλευθεί... :136:

πςςςς Μιχάλη, καλά το έγραψα?
Καλά το έγραψες Πρόεδρε. Όπως πας θα προβιβαστείς κιόλας.

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Πώωωωωωωω ρε @@στη μου! Ρε παιδιά, βρείτε μου ένα smilie του ιδρωμένου ταλαίπωρου, δεν αντέχω άλλο...
How 'bout this?

EDIT: :)

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

How 'bout this?

EDIT: :)

Aαα! Δεν είναι τίποτα! Τρόπος έκφρασης του συγκεκριμένου κυρίου!

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Aαα! Δεν είναι τίποτα! Τρόπος έκφρασης του συγκεκριμένου κυρίου!

Δεν παρακολούθησα το θέμα (όχι όσο θα έπρεπε) αλλά μιας και ο Κώστας (ο ημίθεος) είναι φίλος μου, είπα να τον διευκολύνω

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Δεν παρακολούθησα το θέμα (όχι όσο θα έπρεπε) αλλά μιας και ο Κώστας (ο ημίθεος) είναι φίλος μου, είπα να τον διευκολύνω
Ωραία!

Reaction score
0

...τώρα να πω την αλήθεια, εγώ μπερδεύτηκα! Υπάρχει θέμα ακόμα; Γιατί το συγκεκριμένο τόπικ είναι αυτή τη στιγμή περί ανέμων και υδάτων!:116::119:
+1000..γειάσου Soto :116:

Reaction score
11

Eννοείται βέβαια πως, αν αυτό απευθύνεται σε εμένα, το επιστρέφω στο ακέραιο ως ζωντανό δείγμα των όσων έλεγα πριν λίγο!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Eννοείται βέβαια πως, αν αυτό απευθύνεται σε εμένα, το επιστρέφω στο ακέραιο ως ζωντανό δείγμα των όσων έλεγα πριν λίγο!

To smiley στο τελος με μπερδευει λιγο .

Φωτισε με please.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Για το "smilie'' δεν ξέρω! Για το "ιδρωμένου ταλαίπωρου", θα ήθελες κάτι;

Οχι , καταλαβα πολυ καλα οτι ο Κογιας απελπιστηκε.

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef