Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές άλλου forum

Status
Not open for further replies.
Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Μαλλον ο αριθμος των post σου σε εκανε να ποσταρεις σε λαθος θεμα.
:204::204: Κλαίωωωωωωωωωω!!!

Συγνώμη Sudoku που γελάω, αλλά είναι πολύ επιτυχημένη η παρατήρηση!!!!

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Όσοι και όσες δεν γνωρίζουν...ας σιωπούν...και ας μην προτρέπουν τον κόσμο σε ηρεμία..

Οι μνήμες ΔΕΝ ηρεμούν και οι πληγές ΔΕΝ σταματούν να πονάνε και να στάζουν αίμα με τα ήρεμα λόγια...

Οι αλήθειες είναι γραμμένες ΠΑΝΤΟΥ... και κυρίως στα μυαλά αυτών που τις έζησαν και των δικών τους ανθρώπων...

Η φάλαγγα, το ξύλο, η ταπείνωση, η κακουχία, ο εξευτελισμός, η αγγαρεία, η πείνα, η δυστυχία

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΝΕ ΗΡΕΜΙΑ...

Ρε παιδιά, τώρα που το καλοσκέφτομαι, μήπως ο άνθρωπος έχει δίκιο; Μήπως το AVSITE σαν έσχατο όπλο, μετά το κατά συρροήν μπανάρισμα, καταφεύγει σε αυτά τα μέσα; Κύριε, (ημίθεε), έλεος!

:137:

Reaction score
877
Συγχωρεμένη my sweet myrtw...

.........

Η στάση σας πάντως, καθώς και του Νίκου που έγραψε το 'αστείο' δείχνει

α) Οτι δεν καταλαβαίνετε...

β) Οτι δεν θέτε να καταλάβετε...

γ) Οτι φάγατε και σεις λουκανικοπιτάκια το βράδυ εκείνο αλλά έντεχνα κρυφτήκατε στις φωτο...

φιλικά πάντα...Μάνος

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

.........

γ) Οτι φάγατε και σεις λουκανικοπιτάκια το βράδυ εκείνο αλλά έντεχνα κρυφτήκατε στις φωτο...

φιλικά πάντα...Μάνος
Καταλαβαινω πολυ καλα.

Reaction score
11

.........

φιλικά πάντα...Μάνος

TIΠΟΤΑ! ΤΙΠΟΤΑ! Η διοίκηση να πάρει θέση! Πόσους συμφορουμίτες έχει περάσει από φάλαγγα; Πόσους έχει στην Γυάρο; Έλεος ημίθεε!

:142:

Reaction score
6

TIΠΟΤΑ! ΤΙΠΟΤΑ! Η διοίκηση να πάρει θέση! Πόσους συμφορουμίτες έχει περάσει από φάλαγγα; Πόσους έχει στην Γυάρο; Έλεος ημίθεε!
:204::204::204:

Reaction score
877

Δεν βλεπω κανεναν απ αυτους που σχολιασαν το ''λαθος'' σου.
Αμ' δε με προσέεεεε....δε με προσέεεεε....

Είπα...μπας και ήταν εκεί και έφαγαν μεν, απέφυγαν το φακό δε ???

Κουρτίνα νο_3 δηλ....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Προσωπικα , δεν κρυβομαι ποτε.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

[off topic]

Αν μπορέσεις ΕΞΩΓΗΙΝΕ :142: βρες σε παρακαλώ το δίτομο βιβλίο του κομμουνιστή ΜΑΡΓΑΡΗ "Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΥ" ο οποίος υπηρέτησε στη ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ...

Πολύ φιλικά και πατρικά...

[/off topic]
ΑΚΟΥ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΚΑ ΑΛΗΤΗ, ΕΧΩ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΦΑΣΙΣΤΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ.

ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

ΑΚΟΥ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΚΑ ΑΛΗΤΗ, ΕΧΩ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΦΑΣΙΣΤΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ.

+1000

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Δεν ξέρω για ποιο λόγο τα βλέπεις συνωμοτικά.

Πάντως εμένα μου κάνει εντύπωση ότι κανείς δεν βγήκε να πει ότι στο avclub:

1. Μπορεί κανείς να συζητήσει οτιδήποτε θέμα, και για κανονισμούς ή γενικότερη λειτουργία του φόρουμ, μέσα σε ευγενικά πλαίσια, χωρίς να τον φιμώσουν.

2. Οι admin φέρονται σε όλους ισότιμα και δεν ξεχωρίζουν "φίλους" και "άλλους". Για όλους ισχύουν οι ίδιοι κανόνες.

3. Δεν υπάρχουν κλίκες που να επιδρούν στη λειτουργία του φόρουμ και στο ποιος έχει δικαίωμα να πει τι.

4. Οι ίδιοι οι admin ποτέ δεν ειρωνεύονται χρήστες, ούτε στοχοποιούν κάποιους επειδή δεν τους αρέσουν οι απόψεις τους.

Εγώ πιστεύω ότι κανείς δεν βγήκε να υποστηρίξει τίποτα από τα παραπάνω επειδή απλούστατα ΔΕΝ ισχύουν. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα.
Γιατί το λες αυτό; Εγώ που συμμετέχω και εκεί, τα 2-4 νομίζω ότι ισχύουν. Το 1 δεν το έχω δοκιμάσει, γιατί δεν με έχει ενοχλήσει κάτι στην λειτουργία του φόρουμ...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Εξωγηινε. Είναι γνωστό ότι εσεις αυτου του φυράματος του ΚΚΕ είσαστε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.

Μιλάτε μόνον με ΨΕΥΔΩΜΥΜΑ γι' αυτό και θα φτάσετε στο 5%.

Αν έχεις τα κότσια, πες το όνομα σου και έλα και από το σπίτι να μου δείξεις ντοκουμέντα και να σου δείξω ντοκουμέντα...

ΥΓ: σου απαντώ στο θρασύδειλο στυλάκι που με σχολίασες, επειδή πήρες λίγο θάρρος... :142:

Γειά σου ρε Μάνο παίδαρε... (πιστεύω να σε δω στο επόμενο meeting :126: )

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef