Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές άλλου forum

Status
Not open for further replies.
Reaction score
6
Re: Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Και θα παρακαλούσα τα μπινελίκια να εχουν λίγη φαντασια και να επεκταθούν πέρα των παραδοσιακων
π.χ. γαμιολοφόρα, χαμουρομπεκάτσα κ.α.
Να υπάρχει ενα επίπεδο τελος πάντων
:204::204::204: Κλαίωωωωω πάλι!!!!!!!!

Reaction score
23
Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Τι είναι το οφσάϊντ ???
"Ένας πολύ απλός κανόνας...για το offside...
Κυρίες και Δεσποινίδες, Διαβάστε ΠΟΛΥ προσεκτικά τα παρακάτω μέχρι το τέλος της σελίδας. Αυτές οι πληροφορίες θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες (λίγο πριν το Τσάμπιονς Λιγκ).
Φανταστείτε πως βρίσκεστε σε ένα γνωστό κατάστημα υποδημάτων ένα Σάββατο απόγευμα. Γίνεται χαμός και περιμένετε στην ουρά για να πληρώσετε. Μία άλλη κυρία βρίσκεται στην αρχή της σειράς στο ταμείο και πληρώνει. Ανάμεσα σε εσάς και τη πρώτη κυρία (που πληρώνει) βρίσκεται μια τρίτη κυρία. Ακριβώς πίσω από το κεφάλι της κοπέλας στο ταμείο βρίσκεται ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ζευγάρι παπούτσια που δεν είχε πέσει στην αντίληψή σας μέχρι πρότινος. Η ταμπέλα από πάνω του γράφει: «Τέλος Εποχής - 50%!!!».
Παράλληλα με τον ενθουσιασμό σας, συνειδητοποιείτε πως η κυρία μπροστά σας κοιτάει ακριβώς τα ίδια παπούτσια που σας χάρισαν στιγμές ακαριαίας ηδονής. Και οι δύο (εσείς και η εν λόγω κυρία) έχετε αφήσει τις τσάντες σας στις αντίστοιχες φίλες σας (γιατί shopping χωρίς την φίλη μας δεν είναι shopping!) και έχετε πάνω σας μόνο τα λεφτά που χρειάζονται για τα ψώνια που κρατάτε. Θα ήταν πραγματικά αγενές και ανήκουστο για μια «chic» κοπέλα σαν και σας να μπείτε μπροστά από την κυρία χωρίς να έχετε την τσάντα με τα λεφτά μαζί σας (σας θυμίζουμε πως την κρατάει η φίλη σας) ενώ πάνω σας έχετε μόνο όσα λεφτά χρειάζονται για να αγοράσετε τα παπούτσια που κρατάτε. Όμως για καλή σας τύχη διασταυρώνετε τα βλέμματά σας με τη φίλη σας η οποία καταλαβαίνει αμέσως την κατάσταση και ετοιμάζεται να σας πετάξει την τσάντα σας προκειμένου να έχετε επιπλέον χρήματα για να αγοράσετε τα πεδιλάκια που μπανίσατε.
Εάν σας την πετάξει, για να την πιάσετε θα πρέπει να προσπεράσετε την κυρία-ανταγωνιστή σας και άρα να αγοράσετε πρώτη τα παπούτσια θα ήταν σωστό και καθόλου αγενές. Έτσι δεν είναι; Απεναντίας εάν περνούσατε μπροστά της πριν η φίλη σας, σας πετάξει την τσάντα (και φαινόταν εν τέλει ότι της φάγατε την σειρά εν ψυχρώ και με μόνο σκοπό να «αρπάξετε» τα παπούτσια από εκείνη) θα ήταν μεν σωστό αλλά πάρα πολύ αγενές (πράγμα που δεν σας αρμόζει). Θυμηθείτε πως θα ήταν τελείως απρεπές να προσπεράσετε πριν σας πετάξουν την τσάντα σας!!!
Ξανασκεφτείτε λίγο όλο αυτό το σκηνικό κυρίες και δεσποινίδες μου.... Λίγο ακόμα.... Μια μικρή προσπάθεια....
Ακριβώς ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Μόλις καταλάβατε τον κανόνα του οφσάιντ!!!!!

[reliops="Επιτέλους…"]Μπορείτε να σταματήσετε να μας πρήζετε με τις ερωτήσεις σας όταν βλέπουμε ποδόσφαιρο![/reliops]

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.667

Δεν καταλαβαίνω, είμαι και λίγο καθυστερημένο εφταμηνίτικο βλέπετε.

Reaction score
6

....
Ακριβώς ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Μόλις καταλάβατε τον κανόνα του οφσάιντ!!!!!

"Επιτέλους…" Μπορείτε να σταματήσετε να μας πρήζετε με τις ερωτήσεις σας όταν βλέπουμε ποδόσφαιρο!

:204: Αυτό θα πει εμπεριστατωμένη απάντηση!!!

Reaction score
1.844

... "Επιτέλους…"]Μπορείτε να σταματήσετε να μας πρήζετε με τις ερωτήσεις σας όταν βλέπουμε ποδόσφαιρο!
Μην αγχώνεσαι, αυτό είναι το φυσιολογικό. Ο άντρας να καταλαβαίνει μπαλίτσα, ενώ η γυναίκα όχι. Γι' αυτό το λόγο ο άντρας είναι το ισχυρό φύλο,

γιατί καταλαβαίνει μερικά πραγματάκια παραπάνω!

:142:

Reaction score
0

Ούου, έλα τσομπανάκο, μπανάνα !!

υστερόγραφον: ακόμη δέν τόν μαζέψατε, έτσι ???

Reaction score
657

ban για προσβλητικά υπονοούμενα...
δειτε εδω μεχρι να κλεισει
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1004537#post1004537

πως λέμε όποιος έχει την μυγα μυγιάζεται...

τα ίδια πράγματα γράφω σε όλα τα φόρα..

καιτους ειχα πει αν θέλετε σας λεω αντίο, αυτό και θα κάνω...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ σβηνουν μηνυματα...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.015

ban για προσβλητικά υπονοούμενα...
δειτε εδω μεχρι να κλεισει
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1004537#post1004537

πως λέμε όποιος έχει την μυγα μυγιάζεται...

τα ίδια πράγματα γράφω σε όλα τα φόρα..

καιτους ειχα πει αν θέλετε σας λεω αντίο, αυτό και θα κάνω...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ σβηνουν μηνυματα...
Για να μη μένει μετέωρο το ερώτημά σου, θεωρητικά είναι εφικτό να βλέπει ο διαχειριστής, ποιος χρήστης έχει πατήσει το πλήκτρο "Add reply", και γράφει εκεί μήνυμα, αλλά -φυσικά- δεν βλέπει τί γράφει ο χρήστης. Πέραν της εφαρμογής που χρησιμοποιεί ο χρήστης σε δεδομένη στιγμή και γράφει σ' αυτήν, οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα τρέχει ερήμην του χρήστη, καταγράφοντας το πληκτρολόγιο, θεωρείται -και είναι- trojan horse.

Reaction score
0
Τώρα θα μου πείτε τι θέλω και μπλέκω... :142:
Όμως δεν έχω καταλάβει αν το παρών νήμα ωφελεί η βλάπτει το παρών φόρουμ... :104:
Να σας πω την αλήθεια, μου θυμίζει λίγο τις "μπηχτές" του "πολυετούς ηχητικού" περιοδικού για τον "υψηλής τεχνολογίας" αντίπαλο, που πάντα μου έβγαζε ένα "θέλω να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη"...

Από την άλλη ούτε λύση έχω, και καταλαβαίνω την δυσκολία διαχείρισης ενός τέτοιου νήματος... :104:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Για να μη μένει μετέωρο το ερώτημά σου, θεωρητικά είναι εφικτό να βλέπει ο διαχειριστής, ποιος χρήστης έχει πατήσει το πλήκτρο "Add reply", και γράφει εκεί μήνυμα, αλλά -φυσικά- δεν βλέπει τί γράφει ο χρήστης. Πέραν της εφαρμογής που χρησιμοποιεί ο χρήστης σε δεδομένη στιγμή και γράφει σ' αυτήν, οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα τρέχει ερήμην του χρήστη, καταγράφοντας το πληκτρολόγιο, θεωρείται -και είναι- trojan horse.
Πάλι τσίπουρα τσακίζεις και γράφεις απαντήσεις αλλουνού θέματος αλλού?:137:
(Ήπια κάτι τσιπουράκια χθες στην Αράχωβα,μούρλια!!!)

Reaction score
29.546

Για σιγά ρε γιώργο γιατί αυτό που λέει ο κώστας είναι ενδιαφέρον.
Για πες παρακάτω ρε κώστα, η μάλλον αν θέλεις το εξηγείς λίγο πιο πολύ?
Ποιά άλλα προγράματα καταγράφουν το πληκτρολόγιο?
Ξέρω κάτι " ψιλοάσχετο , αλλά μετά απο μπαν δεν μπαίνεις στο σαιτ , παρά μόνο αν σβήσεις ολα τα κούκιιζ , άρα και την υπογραφή σου" ισχύει αυτό και στην προκειμένη περίπτωση?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.015

Αύριο ρε παιδιά. Σάββατο απόψε. Πάντως, πιο αρμόδιος είναι να απαντήσει ο zoglair.

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis