Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές άλλου forum

Status
Not open for further replies.
Reaction score
29.546
Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Eγώ ξέρω οτι έχουμε τους φτηνότερους Denon σχεδόν σ'όλη την Ευρώπη - σχεδόν τιμές Αμερικής... Πως γίνεται αυτό, ενώ στα άλλα μηχανήματα (πχ. Onkyo) είμαστε τόσο ακριβότεροι? Και μην πούμε πάλι οτι η Denon κάνει επιθετική πολιτική στην Ελλάδα... σιγά την μεγάλη αγορά...

εχμμ καλά δεν είναι ετσι ακριβώς αλλά κάπως ετσι.
Σίγουρα πάντως δεν είμαστε πολύ ακριβοί.

Reaction score
1

Εγω για αλλα μιλουσα στο ποστ 557.

Μιλησα για τον εκτελωνισμο τις σχετικες δασμοφορολογικες επιβαρυνσεις, και τα παρεπομενα εξοδα.

Καλη η αναλυση ανα τεμαχιο αλλα οταν ερχεται παρτιδα με αρκετα μηχανηματα ειναι προφανες οτι τα νουμερα των παρεπομενων εξοδων ( Πρακτορειακα, Εργατικα, Δετε, Αποθηκευτρα) και μεταφορικων που ανεφερε ο αποστολης δεν πολλαπλασιαζονται επι τον αριθμο των μηχανηματων της παρτιδας.

εκτος αν για καθε μηχανημα που πωλειται στην ελλαδα γινεται ξεχωριστη παραγγελια και αποστολή και εκτελωνισμός.

Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο.

Αν συμβαινει ομως ειναι μια κακη εμπορικη πρακτικη τα κοστη της οποιας μεταφερονται στον καταναλωτη

Ειπα και πριν οτι ο καθενας μπορει να αγοραζει και να πουλαει με οσο κερδος θελει και κανεις δεν πηγαινει να αγορασει με το ζόρι..ετσι ειναι η ελευθερη αγορα

Απλα καποια πραγματα δεν πρεπει να τα βλεπουμε με οποια οψη μας συμφερει. Σιγουρα τα συμφεροντα του εκαστοτε αντιπροσωπου ειναι σε αντιθεση με του καταναλωτη.

Τα συμπερασματα δικα σας

και κατι ακομα σχετικα με την υποστηριξη των μηχανηματων.

θα επρεπενα ειναι αυτονοητο για καθε σοβαρο κατασκευαστη που σεβεται τον πελατη του και εχει εμπιστοσυνη στα προιοντα που παραγει να τα υποστηριζει στα πλαισια των ορων της εγγυησης σε καθε γεωγραφικο μηκος και πλατος που τα πουλαει.

Δηλαδη δεν καταλαβα, αλλο ειναι το μηχανημα στην ολλανδια, αλλο στην αγγλία και αλλο στην αμερικη? Τι σημασια εχει απο που αγοραζει ο καθενας? εφοσων στην χωρα διαμονης του καταναλωτη υπαρχει σημειο επαφης , κατα την γνωμη μου ειναι υποχρεωμενο να παρεχει τις υπηρεσιες εγγυησης που τυχον απαιτουνται και να πληρωθει απο τον κατασκευαστη.

Τωρα παραδειγματα οπως της ΟΝΚΥΟ και τοσων αλλων που κανουν τα δικα τους καπετανατα ειδικα στο ελλαδισταν που ζουμε πρεπει να βρισκουν λυση μεσω της νομικης οδου. Αλλα ολοι αυτοι υπολογιζουν οτι κανενας ιδωτης δεν θα τους παει στα δικαστηρια για μια επισκευη..και ετσι επιζουν πινωντας το αιμα μας....

Η δυναμη του καταναλωτη ειναι να κλεισει τα αυτια του στις διαφορες σειρηνες που ανεβαζουν η θαβουν προιοντα....και να τιμωρει τετοιες πρακτικες.......

ο καιρος γαρ εγγυης...

Reaction score
0
Μήπως έχουμε βγει λίγο εκτός θέματος;

Καλή η αριθμητική, και από ότι κατάλαβα υπάρχει διαφορά τιμής περίπου 100-150 ευρώ που σε κάποιος φαίνεται καπέλο.
Μήπως υπάρχουν όμως καπέλα και καπέλα; Αν αγοράσεις κάτι που ζήτημα να πουλήσει 30 κομμάτια, δεν πρέπει κάπως να πληρωθεί η εταιρία που τα εκπροσωπεί; Αν πούλαγε χιλιάδες κομμάτια να το δεχθώ...

Δεν τον ξέρω αυτόν που ασχολείται με τα συγκεκριμένα δισκοπαιχτικά, και ούτε σκοπεύω να αγοράσω κάποιο, αλλά φαντάζομαι (δεν ξέρω και πως να το πω κομψά) δεν θα έγινε ζάπλουτος...

Reaction score
1

εχεις δικιο για το πιθανο offtopic.

Ομως μιας και τεθηκαν ορισμενα ζητηματα κατα την γνωμη μου επρεπε να ξεκαθαριστουν.

Σιγουρα δεν μιλαμε για 30 μηχανηματα. αλλα και να μιλαγαμε ακομη και για 30 δεν δικαιολογειτε κανενα ¨καπελο¨ οπως το εθεσες.

Τωρα για το αλλο.....δεν νομιζω οτι εχουμε το δικαιωμα να κανουμε ελεγχο ποθεν εσχες.....ουτε μας ενδιαφερει αν καποιος γινει ζαμπλουτος ή οχι. Ζαμπλουτος δεν γινεται κανεις μονος του, καποιοι τον κανουν.

Αλλου ειναι η δυναμη μας ως καταναλωτες...

να μην επιβραβευουμε με κανενα τροπο πρακτικες που υποβαθμιζουν την νοημοσυνη μας ως πελατες, αλλα και να το διαδιδουμε παντου ωστε μεσω του word of mouth ο ¨καθε κατεργαρης¨ σιγα σιγα να πηγαινει στον παγκο του. οσο καλο προιον και να εχει.....οσο προστατευτισμο και αν μπορει να δημιουργησει...

και μιλαω γενικα ετσι? μην με παρεξηγησει κανεις...

Reaction score
0

Oσο θέλουν πουλάνε... Δείτε εδώ...
http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=7983 159 Ε
και το ίδιο εδώ
http://www.geranios.net/details.php?id=168 215 Ε
και το ίδιο εδώ
http://www.winshop.gr/product_review.php?s=bxUOzg 333 Ε !!!

Χιλιάδες τέτοια παραδείγματα με ένα απλό ψάξιμο... Τώρα αν τους ζητήσεις να δικαιολογήσουν τις τιμές τους, σίγουρα ο καθένα θα έχει κάτι να πεί...

(και στην προκείμενη περίπτωση ο ακριβός είναι ιντερνετομάγαζο LOLOL)

Reaction score
0

εχμμ καλά δεν είναι ετσι ακριβώς αλλά κάπως ετσι.
Σίγουρα πάντως δεν είμαστε πολύ ακριβοί.
Eπειδή μέσα στον Αύγουστο ενδιαφερόμουν για denon 2910/1910 (τελικά πήρα τον 1910) και το έψαξα σχολαστικά για τουλάχιστον 20 ημέρες, ξέρω για τι πράγμα μιλάω, και το "σχεδόν σε όλη την Ευρώπη" το έβαλα για λόγους ευελιξίας της συζήτησης... Αρχές Αυγούστου στην Ελλάδα είχαμε τους φτηνότερους denon 1910 σε όλη την Ευρώπη (και μάλιστα ήταν νέο μοντέλο)...
P.S. καμμία σχέση δεν έχω με την περι ης ο λόγος εταιρεία/αντιπροσωπία... Προσωπική εμπειρία αναφέρω...

Reaction score
29.546

Ναι ουτε εγω χω καμιά σχέση με την κινοτεχνική.
Απλά λέω οτι είμαστε αρκετά πιο ακριβοί.
Ας μας απαντήσει η ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Μια ερωτηση βρε παιδια.
Ολα αυτα τα ποστ εχουν σχεση με τον τιτλο?

Reaction score
1

Μια ερωτηση βρε παιδια.
Ολα αυτα τα ποστ εχουν σχεση με τον τιτλο?

Νικ κατα την γνωμη μου εχουν.....διαβασε ξανα το ποστ #549

ειπαμε...¨κανουμε τους χαζους αλλα να μην μας πατανε και τον κάλο¨

αν δεν ειχε μπει το συγκεκριμενο ποστ και οι διαφορες επεξηγησεις δεν θα ειχε ειπωθει τιποτα, παρολο που οσα ειπωθηκαν ισχυουν...

Παντα κατα την γνωμη μου και χωρις ειρωνικη διαθεση προς κανεναν.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Παρομοια θεματα με τιμες εξωτερικου εχουν ανοιχθει πολλα κατα το παρελθον.

Reaction score
1

Νικ συμφωνω.....Ας τα μεταφερει λοιπον καποιος διαχειρηστης ανοιγωντας ενα νεο θεμα...προτεινω τιτλο....

Συγκριση τιμών εξωτερικου ( εκτος Ε.Ε) με Ελλάδα. Τελωνειακες διαδικασίες και συναφή εξοδα.

ωστε να παψει το τελωνειο να αποτελει μπαμπουλα μυστηριο και παραμυθιασμα για ορισμενα απο τα μελη του AVSITE.

Γιατι μεχρι να ασχοληθω και εγω σοβαρα με το αντικειμενο .....ημουνα ερμαιο του καθενα που με παραμυθιαζε για το τελωνειο και τις επιβαρυνσεις του...αλλα απεφυγε (σε καραμπινατη περιπτωση) επιμελως να μου πει...( το βρηκα μονος μου) οτι ειχε κερδος 500 ευρω για ενα αντικειμενο που του κόστιζε κατι λιγότερο απο 1000 ευρω. Φυσικα ακομη με περιμενει να παω να δωσω παραγγελία και προκαταβολη....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Και μιας και ειχα να μιλησω καιρο ας και γω λιγα πραματα ανταπαντωντας σε pm που μου ηρθε εχθες.(απο οτι βλεπω το εδω φορουμ εχει καταντησει σαν τις εφημεριδες που διαβαζουν οι οπαδοι μιας ομαδας μονο και μονο για να σχολουνται μαζι της).

δεν ηξερα οτι το Avsite ειναι και κυτιο ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΩΝ Avclubers...
και βεβαια ειναι γιατι οποτε ανοιαξα κατι σαν παραπονο εξαφανιστηκε σε χρονο DT

αν ειλικρινα νοιωθετε ασχημα τοτε ποιος ο λογος που μενετε? ο κος Καφατος με χαρα του θα δεχοταν αξιολογα ατομα σαν τον Jomark 911 που θα κοσμουσαν την αντιστοιχη κατηγορια του Avsite ισως ακομη να του εδινε και θεση Διαχειριστη
Ειδα και εδω καποιοι να εχουν ειδικη και αντιπυρικη-ασβηστη φροντιδα

Δυστυχως εμεις επιλεξαμε να εχουμε πιο σφικτη διαχειριση με σκοπο να μην γινονται τα νηματα chat ωστε νε μην πηγαινει χαμενος ο κοπος των περισσοτέρων απο εσας ουτε και τα μελη που ενω διαβαζουν για τον ONKYO 707 (πχ) καταληγουν να διαβαζουν αν χτες το βραδυ οι μπυρες ηταν παγωμενες
Το τσατ μεταξυ φιλων ομως επιτρεπετε (βεβαιως βεβαιως) καλο θα ειναι να δουμ,ε και κανα ξενο φορουμ αν εκει υπαρχει τσατ και τα ξαναβλεπετε

Αυτο βρηκε Θετικο και τον ***** ****** οποιος συμφωνει με την πολιτικη του μη chat στα threads
Μιλαμε για τον διαχειριστη που χαρακτηριζες οτι εχει βαρεθει και κανει λαθη σε αυτα που γραφει

τωρα αν θεωρεις βαρυ να σβηνονται τα εεεεεεε και τα οοοοοο και πρρρρρρρ του Jomark 911 τοτε δεν μπορει να γινει κατι

να σβηνονταν μονο αυτα καλα θα ηταν u know

με τον **** αν εχετε θεμα ,κουβεντιαστε το δεν ειναι μπαμπουλας τουναντιον εχει αναγκη απο βοηθεια στην κατηγορια απο δυο τρεις απο εσας που ξερετε καλα πεντε δεκα πραγματα

Τι αναγκη εχει ? στην γομολαστιχα το παει αερα,
Αληθεια που αλλου θα ειχες τοση φροντιδα σε thread που ανοιγεις και αναθεμα αν καταλαβαινει κανεις τι θελεις να πεις βρε Αργυρη?
Αν εννοεις φροντιδα την ασυλια των αλλων να με λενε ασχετο και ασχολουμε μονο με καλωδια , σε κατηγορια αλου διαχειρστη , και ο διαχειριστης να κοφευει, και να τυφωνεται.Οχι αυτο δεν ειναι φροντιδα.Οσο για το τι καταλαβαινει κανεις φαινεται απο το τι αναγνωσιμοτητα εχουν τα θρεντς που εχω ανοιξει και απο τα ποσα pms δεχομαι καθημερινα

εχεις εναν δικο σου κωδικα γραφής και ο **** ειχε ολη την διαθεση να στην κανει κατανοητη
Αναλογα που ειμαι, οταν ειμαι στο λιμανι ειμαι λιμανισιος.Οταν ειμαι στο σαλονι φοραω kiton-lotusse-boss , και εχω ασαλιωτο πουρο.
ο αστερακιας μου κανει για μπαμπουλα και εγω δεν φοβηθηκα να περασω 3 φορες ΣΒΕΑ για να γινω αλεξιπτωτιστης θα φοβηθω τον αστερια, και καθε αστερια?

Καλη συνεχεια Αργυρη ο ευκολος δρομος ειναι αυτος που διαλεξατε ΙΜΗΟ παντα και ο δυσκολος αυτος που διαλεξαμε εμεις
αναλογα πως το βλεπει κανεις, αληθεια ποιος ειναι αυτος που θα κρινει ποιος δρομος ειναι ποιος?

Στο τελος θα κανουμε ταμειο και θα δουμε
Μονο που εγω δεν ειμαι ταμειας, για σας ειναι ηδη αργα.Πολυ αργα, συνεχιστε ετσι οταν μεινετε μονοι
θα εχετε διαλεξει τον δυσκολο δρομο.
Τα εγραψα εδω για να τα διαβασεις πιο ευκολα , μιας και ολο και καποιος θα στο περασει.

Reaction score
802

ασχετως θεματολογιας ,δεν ξερω φιλε μου αν σε τιμαει πολυ που δημοσιευεις προσωπικα μηνυματα αλλων.Εκτος βεβαια αν σου εδωσαν το οκ οποτε no problem.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ασχετως θεματολογιας ,δεν ξερω φιλε μου αν σε τιμαει πολυ που δημοσιευεις προσωπικα μηνυματα αλλων.Εκτος βεβαια αν σου εδωσαν το οκ οποτε no problem.
Προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν με τιμα ή οχι.Δεν το κανω για λογους αυτοπροβολης.Και κατι ακομα, ποιος ειναι αυτος που θα μου δωσει το οκ για το τι κανω τα μηνυματα μου.Δεν ηξερα οτι πρεπει να παιρνω αδεια για να κανω οτι θελω τα μηνυματα μου.

Reaction score
281

...ο αστερακιας μου κανει για μπαμπουλα και εγω δεν φοβηθηκα να περασω 3 φορες ΣΒΕΑ για να γινω αλεξιπτωτιστης θα φοβηθω τον αστερια, και καθε αστερια?....

LOL
εισαι ωραιος :143:

Reaction score
1.844

Αν κάποιος θέλει να μείνει προσωπικό ένα pm, το ζητά καθαρά.

Επίσης ένα μήνυμα θεωρείται προσωπικό, όταν πραγματεύεται προσωπικές σχέσεις. Μεταξύ αυτού που το στέλνει και αυτού που το παραλαμβάνει. Όταν αναφέρονται και άλλοι, ή ακόμα περισσότερο πρακτικές ενός δημόσιου μέσου (ιστοσελίδα), χάνει την προσωπική υπόσταση. Είναι στη διακριτική ευχέρεια του αποδέκτη η περαιτέρω χρήση.

Χωρίς να έχω την παραμικρή "μυρωδιά" απ' τον Αργύρη, ούτε pm δεν έχουμε ανταλλάξει.

Reaction score
1

δεν ηξερα οτι το Avsite ειναι και κυτιο ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΩΝ Avclubers...
Το παραπάνω που το λένε διάφοροι είναι μεγάλο λάθος. Αν το avclub ποδηγετείται από μια ομάδα κομπλεξικών διαχειριστών που σβήνουν οποιοδήποτε θέμα και άποψη δεν γουστάρουν, και μπανάρουν όποιον τους καπνίσει για ψίλου πήδημα, γιατί δεν πρέπει να συζητηθεί αυτό; Αντίθετα πιστεύω ότι είναι σοβαρό θέμα συζήτησης και μάλιστα είναι μια κουβέντα που σίγουρα ΔΕΝ μπορεί να γίνει στο avclub.

Στο avclub έχει κυριαρχήσει μια κλίκα από 5-6 κομπλεξικούς τύπους, κολλημένους με κάποιες ιδέες, που δεν σηκώνουν διαφωνίες γιατί "θίγεται το κύρος τους" (κοινώς: ξεβρακώνονται). Οι υπόλοιποι είτε δεν έχουν απόψεις, είτε δεν μπλέκονται γιατί δεν τους αρέσουν οι διαφωνίες ... είτε δεν έχει φτάσει ακόμη η ώρα τους!

Reaction score
1.187

Το παραπάνω που το λένε διάφοροι είναι μεγάλο λάθος. Αν το avclub ποδηγετείται από μια ομάδα κομπλεξικών διαχειριστών που σβήνουν οποιοδήποτε θέμα και άποψη δεν γουστάρουν, και μπανάρουν όποιον τους καπνίσει για ψίλου πήδημα, γιατί δεν πρέπει να συζητηθεί αυτό; Αντίθετα πιστεύω ότι είναι σοβαρό θέμα συζήτησης και μάλιστα είναι μια κουβέντα που σίγουρα ΔΕΝ μπορεί να γίνει στο avclub.

Στο avclub έχει κυριαρχήσει μια κλίκα από 5-6 κομπλεξικούς τύπους, κολλημένους με κάποιες ιδέες, που δεν σηκώνουν διαφωνίες γιατί "θίγεται το κύρος τους" (κοινώς: ξεβρακώνονται). Οι υπόλοιποι είτε δεν έχουν απόψεις, είτε δεν μπλέκονται γιατί δεν τους αρέσουν οι διαφωνίες ... είτε δεν έχει φτάσει ακόμη η ώρα τους!
+1000 !!!

Reaction score
1.187

Στο avclub έχει κυριαρχήσει μια κλίκα από 5-6 κομπλεξικούς τύπους, κολλημένους με κάποιες ιδέες, που δεν σηκώνουν διαφωνίες γιατί "θίγεται το κύρος τους"
Ετσι είναι! Αυτό π.χ. το thread:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=74243

δεν θα είχε επιβιώσει ούτε 5 λεπτά στο AVClub μέχρι να το σβήσουν!

Μιλάω εκ πείρας....

Reaction score
802

Προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν με τιμα ή οχι.Δεν το κανω για λογους αυτοπροβολης.Και κατι ακομα, ποιος ειναι αυτος που θα μου δωσει το οκ για το τι κανω τα μηνυματα μου.Δεν ηξερα οτι πρεπει να παιρνω αδεια για να κανω οτι θελω τα μηνυματα μου.
Μηνυμα σου η μυνημα του ηταν αυτο?
Φανταζομαι οτι αν ηθελε να σου απευθυνθει "ελευθερα" θα το εκανε με τον ιδιο τροπο που απαντησες ετσι ωστε να το βεπουν ολοι.
Αποψη μου ειναι οτι τα email/pm/etc. ειναι εξ'ορισμου προσωπικα εκτος αν αναφερθει διαφορετικα, και οχι το αντιθετο.
Φιλικα παντα.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis