Μετα το Format.......

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.709
Re: Απάντηση: Μετα το Format.......

Φίλε MadPax τι έχεις να πεις τώρα;

Μ' ένα update έφτιαξαν όλα!

Εσύ στα 578 media player σου, έχεις βάλει 7659 update και πάλι προβλήματα έχεις!:103:
:204::204:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Απάντηση: Μετα το Format.......

Φίλε MadPax τι έχεις να πεις τώρα;

Μ' ένα update έφτιαξαν όλα!

Εσύ στα 578 media player σου, έχεις βάλει 7659 update και πάλι προβλήματα έχεις!:103:
Πανμεγιστε καλα του τα λες .........που μας την ειπε ο κιαρατας για το Htpc μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:116::116:

Reaction score
1
Απάντηση: Μετα το Format.......

:136::204:

Καλά καθήστε με τις κουζίνες, εγώ πάω Σαλαμίνα :116:

Σήμερα αρχίζει η άδειά μου, έχω να πακετάρω και το 400Χ στο καλαίσθητο τσαντάκι του για να το πάρω μαζί μου :116:

Timaras

Reaction score
2.181
Re: Απάντηση: Μετα το Format.......

To εφτιαξα βρε.......ηθελε ενα update απο τα Windows μιας και τα ειχα φρεναρει ...οποτε τωρα ειμεθα οκ κυριοι!!!!!!!!!!!!

Να ευχαριστησω τα φιλαρακια που ασχοληθηκαν με το θεμα μου ..........................αδερφια μου!!!!!!!!!!!!:143::139::142:

Mήπως θυμάσαι τι περιελάμβανε το update?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μετα το Format.......

Mήπως θυμάσαι τι περιελάμβανε το update?
Ηταν ενα πακετο οπου τα περισσοτερα updates αφορουσαν τα Windows defenders....ετσι εγραφε .....υπηρχε και ενα οπου λεγοταν language core νομιζω και το κατεβασα.....τα ειχα καιρο αλλα δεν τα ειχα κατεβασει γιατι ελεγε οτι ηταν δευτερευουσης σημασιας ,ομως τελικα το χρειαζομουν το πακετακι που αφορουσε τις γλωσσες............μετα το restart εφτιαξε και το προβλημα που με παιδευε εδω και 5 μερες..........το κερατο του μεσα!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.482
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid