Με γειες το iPhone 4, zizik!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.960
Απάντηση: Re: Απάντηση: Με γειες το iPhone 4, zizik!

Δεν θα συμφωνήσω καθόλου με τους παραλληλισμούς! Μάλλον μπερδεύετε τα fanboys με τους πελάτες. Τα fanboys είναι πολύ μικρό (και φωνακλάδικο!) ποσοστό των πελατών της Apple.
Με το "πελάτης" εννοούσα τον κλασικό πιστό πελάτη μιας εταιρείας, όχι απαραίτητα το fanboy.

Fanboys υπάρχουν και από τις δύο πλευρές. Οι μεν υποκλίνονται τυφλά στην Apple, οι δε υποστηρίζουν οτιδήποτε δεν είναι Apple, αρκεί να είναι "αντίπαλο" προϊόν. Αδιάφοροι μου είναι και οι δύο, όπως και κάθε φανατικός που δεν έχει κέρδος από αυτό που υποστηρίζει. :138:

Έχω συσκευές και των δύο "πλευρών", δεν κάθομαι όμως να συγκρίνω π.χ. το MacBook Pro με το laptop των Windows, γιατί το καθένα υπερτερεί σε διαφορετικούς τομείς.

Το μόνο θέμα που δεν το συζητώ λόγω προσωπικού γούστου είναι στη σχεδίαση/εμφάνιση. Εκεί η Apple είναι κορυφή.

Reaction score
0
λοιπόν...
τελικά βρήκα γιατί δέν το σπάω...δέν έχει βγεί jailbreak για την version 4,2.πρέπει να περιμένω.όπως κατάλαβα downgrade δέν γίνεται....:117:

παιδιά, αν εξαιρέσουμε την όλη φιλοσοφία του τύπου "σε περιμένω με την πιστωτική στη γωνία ακόμα και για ringtone" το κινητό απλά είναι αλλού.
έχει απίστευτα καλοστημένο λογισμικό, έχει απίστευτη κατασκευή.στην οθόνη του είναι αδύνατο να βρείς το μέγεθος του πίξελ.είναι σχεδόν ψεύτικο τόσο καλό που είναι!!!
πραγματικά είναι μαγικό!!!!!

γενικά αν βρίσκω ένα κατά είναι η ποιότητα ήχου απο το ακουστικό.δέν μου φαίνεται τόσο καλή όσο σε άλλα iphone που είχα μιλήσει...λέτε να φταίει το δικό μου ή όλα έτσι είναι?

Έχει βγει για το 4 εδω και ένα μήνα περίπου, απλά διάβασε καλά τις οδηγίες ...

Εδω.

Reaction score
777
Ευχαριστώ αλλα δυστυχώς είναι tethered.αυτό σημαίνει οτι κάθε φορά που κλείνω το κινητό θα πρέπει να το συνδέω στο pc...
ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων...
το κανονικό που θα δουλεύει τέλεια λένε οτι θα βγεί σύντομα...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.175
Members
38.666
Νεότερο μέλος
Andreas G